Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@22:42:48 GMT

«سیل مهربانی» در حوزه هنری جاری شد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۰۸۲۸۰

«سیل مهربانی» در حوزه هنری جاری شد

سید مسعود شجاعی طباطبایی، مدیر مرکز هنر‌های تجسمی حوزه هنری در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره نمایشگاه «سیل مهربانی» گفت: وقوع سیل در شهر‌های مختلف، ایران اسلامی را به‌شدت تحت تأثیر خود قرار داده و تمامی هم‌وطنان را درگیر کرده است،  در این میان جامعه هنری نیز وظیفه خود می‌داند که از هر طریقی به سیل‌زدگان کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بر همین مبنا نمایشگاه سیل مهربانی راه‌اندازی شد.
وی افزود: فرصتی که برای ارسال آثار به این نمایشگاه بود، فرصت اندکی بود، اما به دلیل اهمیت موضوع، استقبال چشمگیری از آن به عمل آمد. در این نمایشگاه بیش از ۵۰۰ اثر به نمایش در آمده است، اما هنوز هم آثاری به دبیرخانه این نمایشگاه ارسال می‌شود. سیل مهربانی قرار بود از ۲۰ تا ۲۴ فروردین‌ماه برگزار شود، اما به دلیل استقبالی که از این نمایشگاه به عمل آمد مدت زمان برگزاری آن تا ۳۰ فروردین‌ماه ادامه خواهد کرد.
این کاریکاتوریست ادامه داد: تا به امروز ۵۸ اثر در نمایشگاه به فروش رسیده است و پیش‌بینی می‌کنیم که این رقم همچنان ادامه افزایش یابد، چون عواید فروش این آثار قرار است در اختیار سیل‌زدگان قرار گیرد. نکته جالب در نمایشگاه سیل مهربانی حضور اساتید برجسته در آن است.
شجاعی طباطبایی اعلام کرد: نصرالله افجه‌ای، علی تن، مرتضی گودرزی دیباج، ملک دادیار گروسیان، حشمت‌الله نوروزی، محمدتقی صداقتی، میثم سلطانی، رضا بدرالسماء، حسن یاقوتی، علی اسلامی مقدم، محمد حسین نیرومند، قدرت‌الله معماریان و ... از جمله هنرمندانی هستند که آثارشان در نمایشگاه به نمایش درآمده است.
وی تأکید کرد: تا به امروز گران‌ترین اثر نقاشی نمایشگاه متعلق به حمید عجمی است. عکس‌های محسن راستانی هم در رده آثار گران‌قیمت قرار دارند. محمود عبدالحسینی و علی فریدونی هم با عکس‌هایی ۱۰ میلیون تومانی در این نمایشگاه حاضرند. از دیگر آثار گران‌قیمت این نمایشگاه می‌توان به تابلوی ۱۵ میلیون تومانی حسن روح‌الامین، خوشنویسی ۱۲ میلیون تومانی نصرالله افجه‌ای و طراحی ۸ میلیون تومانی کامبیز درم‌بخش اشاره کرد. زنده‌یاد احمدرضا دالوند هم با ۳ اثر مجموعاً به قیمت ۴ و نیم میلیون تومان در این نمایشگاه حاضر است.
شجاعی طباطبایی اضافه کرد: آثار نمایشگاه، در حوزه‌هایی مختلف هنر‌های تجسمی است، اما بیشتر آن‌ها خوشنویسی و نقاشی هستند. این نمایشگاه تنها فعالیت حوزه هنری در زمینه کمک به سیل‌زدگان نیست، بلکه برنامه‌های دیگری هم قرار است تدارک دیده شود که متعاقباً رسانه‌ای خواهد شد.
نمایشگاه سیل مهربانی تا ۳۰ فروردین‌ماه همه‌روزه از ساعت ۹ تا ۱۸ در گالری‌های خانه، خانه عکاسان و ابوالفضل عالی حوزه هنری برپاست. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن قرآن ایکنا هنر فرهنگی عکس سیل مهربانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۸۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟

یک روان‌شناس گفت: در دنیای امروز به آسانی گرفتار انتقاد از خود و سرزنش خود هنگام اشتباه یا ناکامی می‌شویم، اما چه می‌شود، اگر به جای این سختی، با خودمان مهربان باشیم و با شفقت به خودمان نگاه کنیم؟ اینجاست که مفهوم خودشفقت معنا پیدا می‌کند.

سارا محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: خودشفقت به معنای رفتار دوستانه و درک‌کننده با خودمان در لحظات سختی و چالش است؛ این به معنای نادیده گرفتن اشتباهات یا ضعف‌هایمان نیست، بلکه به معنای پذیرش آنها به عنوان بخشی از تجربه انسانی و ارائه حمایت و تشویق به خودمان برای حرکت به جلو است.

وی افزود: تفاوت های ظریفی بین خود شفقت، عزت نفس و خودباوری وجود دارد؛ عزت نفس به ارزیابی کلی شما از خودتان اشاره دارد و احساسی است که شما در مورد ارزش و لیاقت خود دارید؛ خودباوری به این معنا است که شما به توانایی‌های خود برای رسیدن به اهدافتان و غلبه بر سختی‌ها ایمان دارید، اما «خود شفقت» به مهربانی و درک شما نسبت به خود، به خصوص در زمان‌های سختی گفته می‌شود.

مدیرعامل انجمن صنفی مراکز مشاوره و روان‌شناسی استان اصفهان بیان کرد: در واقع «خود شفقت» به معنای بخشش خود برای اشتباهاتتان، پذیرش نقص‌هایتان و مراقبت از خودتان در سطح عاطفی است، از این رو خود شفقت به شما کمک می‌کند تا با احساسات دشوار کنار بیایید، تاب‌آوری خود را افزایش دهید و روابط سالم‌تری ایجاد کنید.

وی اضافه کرد: خودشفقت‌ورزی بر سه عنصر اصلی «مهربانی با خود»، «انسانیت مشترک» و «ذهن‌آگاهی» بنا شده است؛ مهربانی با خود به این معنی است که با خودتان همان طور که با یک دوست رفتار می‌کنید، رفتار کنید؛ این شامل صحبت‌های مثبت با خود، بخشش اشتباهات خود و مراقبت از نیازهای عاطفی و جسمی خود می‌شود.

محمدی گفت: انسانیت مشترک به این معنی است که به یاد داشته باشید که همه انسان‌ها اشتباه می‌کنند و رنج می‌برند، این به شما کمک می‌کند تا احساس شرم و انزوا را که ممکن است در زمان‌های سخت تجربه کنید، کاهش دهید.

وی افزود: همچنین ذهن‌آگاهی به این معنی است که توجه خود را به لحظه حال معطوف کنید و افکار و احساسات خود را بدون قضاوت مشاهده کنید و این امر موجب می‌شود تا از خود انتقادی و افکار منفی خود آگاه شوید و با آنها مقابله کنید.

این روان‌شناس در خصوص راه‌های افزایش خودشفقت‌ورزی بیان کرد: به جای تمرکز بر نقاط ضعف و اشتباهات خود، بر نقاط قوت و دستاوردهای خود تمرکز کنید؛ وقتی مرتکب اشتباه می‌شوید، خود را ببخشید و به جای سرزنش خود، از آن درس بگیرید، همچنین به نیازهای جسمی و عاطفی خود مانند خواب کافی، تغذیه سالم و ورزش منظم توجه کنید، بنابراین اجازه دهید احساساتتان را تجربه کنید، بدون اینکه آنها را سرکوب یا قضاوت کنید.

وی ادامه داد: تکنیک‌هایی مانند مدیتیشن و یوگا می‌توانند به شما کمک کنند تا ذهن‌آگاهی خود را افزایش دهید؛ اگر برای تمرین خودشفقت‌ورزی به تنهایی مشکل دارید، صحبت با یک دوست یا درمانگر حامی می‌تواند مفید باشد؛ لازم به ذکر است که هیچکس کامل نیست، همه ما اشتباه می‌کنیم و به زمان برای یادگیری و رشد از تجربیاتمان نیاز داریم.

محمدی خاطرنشان کرد: مطالعات نشان داده اند که خودشفقت می تواند موجب کاهش سطح استرس و اضطراب شود و به ما کمک می کند تا با چالش ها و مشکلات زندگی بهتر کنار بیاییم، بنابراین زمانی که با خودمان مهربان هستیم، با دیگران نیز مهربان تر خواهیم بود.

کد خبر 749559

دیگر خبرها

  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد