Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-27@12:18:45 GMT

۴۲ سال خدمت به قرآن با روشنایی دل

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۰۸۵۶۷

۴۲ سال خدمت به قرآن با روشنایی دل

به گزارش ایكنا از فارس، استاد محمد علی ذاكری، قاری روشندل و پیشكسوت استان فارس است كه به دلیل اینكه بسیاری از قاریان این استان به خصوص در سنین كودكی در محضر ایشان تلمذ كرده‌اند، به پدر قاریان فارس شهرت دارد.
وی در سال ۱۳۴۰ در شیراز به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی خود را در یکی از مدارس شبانه‌روزی تهران گذارند و با درگذشت پدرش به شیراز بازگشت و تحصیلات خود را در یکی از مدارس شیراز ادامه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۱۳۶۵ ازدواج کرد، در مقطع کارشناسی علوم اجتماعی دانشگاه شیراز تحصیل کرد و بعد از آن در دارالقرآن بسیج به عنوان کارمند مشغول به کار شد و در این کسوت نیز بازنشسته شد.
به دلیل اینكه خانواده استاد ذاكری، یك خانواده مذهبی بودند، وی از سال 56 وارد فعالیت‌های قرآنی شد و در تلاوت‌ها از سبك استاد عبدالباسط تقلید می‌كرد.
شامگاه پنج‌شنبه، 22 فروردین‌ماه جاری مراسم تجلیلی از خدمات 42 ساله این استاد قرآنی كه در برهه‌ای در كشورهای مختلف هم قرائت قرآن می‌كرد، برگزار شد.
وی در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایكنا گفت: زمانی كه كار تلاوت را آغاز كردم، استاد آنچنانی نداشتم چون زمان شاه بود و فعالیت‌های قرآنی رونق چندانی نداشت؛ لذا از ابتدا با استاد، كار خود را آغاز نكردم اما بعدها در شیراز در محضر استاد حریری و در تهران در محضر استاد مرحوم حاج علی اربابی تلمذ كرده و در تلاوت‌های خود از آنان كمك می‌گرفتم.

حضور در عرصه‌های بین‌المللی
وی در پاسخ به اینكه چگونه در عرصه قرآن تبدیل به یك چهره بین‌المللی شده است، گفت: در دهه 60 در مسابقات قرآن شركت می‌كردم و یكی دو بار هم به حج تمتع مشرف شدم و همین مسئله باعث شد كه در چهره بین‌المللی شناخته شوم و در كشورهای مختلف نیز محافل قرآنی داشته باشم.
ذاكری در ادامه سخنان خود با اشاره به آیه 9 سوره اسراء «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یهْدِی لِلَّتِی هِی أَقْوَمُ...؛ قطعاً این قرآن به [آیینى] كه خود پایدارتر است راه می‌نماید...»، گفت: همان‌طور كه خداوند نیز تأكید كرده است كه این قرآن انسان را به بهترین راه هدایت می‌كند و امیدوارم كه همه ما با استفاده از قرآن هدایت شویم كه البته گام نخست آن قرائت و انس با قرآن و بعد از آن فهم قرآن و سپس عمل به قرآن كریم است.
وی در پایان بر لزوم تداوم تكریم قرآنیان تأكید كرد و گفت: بزرگداشتی كه برگزار شد، در حقیقت برای من شخص حقیقی نبود بلكه بزرگداشت قرآن بود و ما در شیراز و استان فارس قرآنیان زیادی داریم كه لیاقت برگزاری چنین مراسمی را برای آن‌ها دارند و خوب است كه چنین برنامه‌هایی را ادامه دهیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس فعاليت هاي قرآني تجليل از قرآنيان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۸۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان

استاندار کردستان در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و تکریم حافظان کلام الهی، به دیدار «کیوان جعفری» توانخواه هنرمند و حافظ ممتاز قرآن کریم در شهر سنندج رفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا، امروز ششم اردیبهشت، همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، گفت: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

به گزارش ایمنا، کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روزها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

کد خبر 747908

دیگر خبرها

  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • قرآن همه چیز ماست