Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@06:04:33 GMT

تولید مس کاتد از مرز 247.3 هزار تن گذشت

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۰۸۹۵۲

تولید مس کاتد از مرز 247.3 هزار تن گذشت

تهران- ایرنا- سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلام کرد: شرکت ملی صنایع مس ایران در سال 97 تولید کاتد را به 247.3 هزار تن رساند و آند هم به 313.7 هزار تن رسید که به ترتیب رشد 15 و 21 درصدی را نسبت به برنامه پیش بینی شده، نشان می دهد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از ایمیدرو، شرکت ملی صنایع مس در سال 97، افزون بر 313 هزار و 785 تن آند تولید کرد که با این میزان تولید، برنامه 260 هزار تنی سال 97 را با 21 درصد رشد محقق کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مجموعه در بازه زمانی یاد شده، تولید 247 هزار و 384 تن کاتد مس را به ثبت رساند که نسبت به برنامه در نظر گرفته شده از رشد 15 درصدی برخوردار بود.

** رشد استخراج سنگ معدن
شرکت مس در سال 97 در مجموع 189میلیون و 866 هزار تن سنگ معدن استخراج کرد که نسبت به برنامه 173 میلیون و 687هزار تنی پیش بینی شده 9 درصد رشد نشان می دهد.

** برداشت بیش از 53 میلیون تن سنگ سولفور
برپایه این گزارش، شرکت مس در سال گذشته بیش از 53 میلیون تن سنگ سولفور برداشت کرد که پنج درصد نسبت به برنامه در نظر گرفته شده (47 میلیون و 83 هزار تن) افزایش نشان می دهد.
به گزارش ایرنا، شرکت ملی صنایع مس ایران از آغاز سال 97 تا پایان بهمن‌ ماه گذشته بیش از 223 هزار تن کاتد مس تولید کرد که در همسنجی با سال 1396 حدود 13 درصد رشد داشت.
شرکت مس در 11 ماهه پارسال بیش از 286 هزار تن آند تولید کرده بود.
اقتصام*3065**1559

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شركت ملي صنايع مس ايميدرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۸۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی

به گزارش تابناک به نقل از مس پرس، دکتر حسین مدرس خیابانی در جلسه‌ تولید مجتمع مس شهربابک، مهمترین رسالت شرکت ملی صنایع مس را تولید دانست و اظهار کرد: تولید یک مولفه اقتدار برای هر کشوری محسوب می‌شود و امروزه با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه تولید، تلاش و اولویت ما رشد تولید و پیشبرد و سرعت بخشیدن به تکمیل طرح‌های توسعه شرکت ملی صنایع مس است.

وی با تاکید بر لزوم انجام مسئولیت‌های اجتماعی تصریح کرد: ایجاد اشتغال در یک منطقه بزرگترین خدمت و مسئولیت اجتماعی است.

وی ادامه داد: انجام مسئولیت‌های اجتماعی، بیشتر در گرو انجام طرح‌های توسعه و رشد تولید است و تمام تلاش و تمرکز پرسنل باید بر رونق و رشد تولید متمرکز باشد تا زمینه برای خدمت بیشتر به مردم در قالب انجام مسئولیت‌های اجتماعی فراهم شود.

مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با تاکید بر بومی‌سازی و تکیه بر توان داخلی اظهار کرد: مهمترین وجه بومی سازی، خودباوری است وخوشبختانه مجتمع مس شهربابک در حوزه بومی‌سازی قطعات پیشگام است.

وی با تاکید بر انتقال تجربه بومی‌سازی مجتمع مس شهربابک به سایر مجتمع‌ها گفت: باید پیگیری‌های لازم برای یکپارچه‌سازی زنجیره تامین صورت پذیرد.

گفتنی است؛ مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در سفر به شهربابک به اتفاق دکتر حسن‌زاده، معاون اقتصادی استانداری کرمان و جمعی از معاونین شرکت ملی صنایع مس، از طرح‌های توسعه مجتمع مس شهربابک بازدید کرد و در جریان مسائل و موانع پیش‌روی پروژه‌های توسعه‌ای قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد
  • المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید