Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای همدردی با هم‌وطنان مناطق سیل‌زده، قرار است بسیج و پویش عمومی با مشارکت گسترده ۱۴ میلیون دانش‌آموز به همراه اولیاء و فرهنگیان رقم بخورد و سیل مهربانی همکلاسی‌ها با جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی دانش آموزان، به فریاد مردم سیل‌زده کشور می‌رسد و در این روز تمامی مدارس کشور پایگاهی برای همدلی خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گفتنی است "سیل مهربانی همکلاسی‌ها" با تلاش و هماهنگی چهار تشکل دانش‌آموزی شامل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، بسیج دانش‌آموزی، سازمان دانش‌آموزی و هلال احمر برگزار می‌شود و کمک‌های مردمی جمع‌آوری شده از سوی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با نظارت ستاد بحران منطقه هزینه می‌شود تا در زمینه مهم‌ترین موارد مصرف شود.

متن بیانیه تشکل‌های دانش‌آموزی کشور در اعلام همدردی و حمایت همه‌جانبه از هموطنان سیل‌زده به این شرح است: در پی بروز سیل اخیر در بسیاری از استان‌های کشور و خسارت‌های مالی و جانی به‌وجود آمده ما دانش‌آموزان اعضای تشکل‌های دانش‌آموزی در سراسر کشور، ضمن ابراز همدردی با هموطنان آسیب دیده به ویژه دانش‌آموزان همکلاسی و فرهنگیان در این روز‌های سخت و بحرانی از تمام ملت‌های اسلامی، آحاد مردم و مجامع و نهاد‌های مختلف می‌خواهیم کمک‌های بشر دوستانه خود را برای آسیب دیدگان ارسال کنند.

این روز‌ها روز تجلی ایثار و نوع دوستی و مشارکت جویی است، امروز زمان امداد رسانی به هموطنان آسیب‌دیده، دانش‌آموزان و خانواده‌های گرفتار در سیل است هم‌اکنون دانش‌آموزان و خانواده‌ها حمایت و یاری همه آحاد را می‌طلبند، بنابراین در نخستین روز‌های سال نو با تشکیل شورای هماهنگی و کمیته‌های بحران تشکل‌های دانش‌آموزی به امداد رسانی مشغول خواهند شد.

دانش‌آموزان مناطق سیل زده بدانند، ما استوارتر از گذشته از مقاومت و ایستادگی شما عزیزان در این مرحله سخت حمایت کرده و از هر اقدامی که شایسته است فروگذار نخواهیم کرد و دوشادوش تمام هم‌کلاسی‌های خود در روز چهارشنبه ۲۸ فروردین با برگزاری مراسم سیل مهربانی همکلاسی‌ها در مدارس کشور با اهدای کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود به یاری‌تان خواهیم شتافت.

در پایان ضمن تقدیر و تشکر از تمام امداد رسانان در سراسر کشور بار دیگر بر لزوم تداوم کمک‌ها و امداد‌ها در نقاط حادثه دیده تا رفع کامل مشکلات هم‌وطنان متاثر از سیل اخیر تاکید می‌کنیم و امیدواریم زمینه‌ای برای همراهی و همدلی بیش از گذشته در این امر مهم مهیا شود.

ما دانش‌آموزان عضو تشکل‌های دانش‌آموزی به عنوان اجزای پیکره ملت بزرگ ایران با شعار هر مدرسه یک پایگاه همدلی در سیل مهربانی همکلاسی‌ها مشارکت خواهیم کرد و پشتیبانی و همدلی و همدردی خود را به اثبات خواهیم رساند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مناطق سیل زده مدارس کشور کمک به سیل زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۹۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی کاظمی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که وزارت آموزش و پرورش چه مشارکتی برای جهش تولید می‌تواند داشته باشد، افزود: بر اساس فرمایشات رهبری، که تحقق این شعار و مشارکت مردم از طریق مهارت افزایی است؛ ما هم در همین راستا ماموریت خود را توجه به مهارت آموزی و مهارت افزایی نوجوانان برای همه دانش آموزان و به صورت خاص تقویت هنرستان‌ها و مراکز فنی حرفه‌ای را مدنظر قرار دادیم. معتقدیم اگر می‌خواهیم زنجیره ارزش در استان‌های کشور محقق شود طبیعی است که نیروی انسانی توانمند در آن موضوع خاص باید شکل بگیرد.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم ارتباطی مناسب بین آموزش دهنده و بهره‌بردار با رویکردهای مناسب سیاستگذاری را فراهم کنیم

کاظمی با اشاره به ایجاد هنرستان‌هایی در جوار صنعت و کارخانه‌های صنعتی، گفت: اگر بوم یک استان صنایع دستی است قطعاً تربیت نیرو در راستای صنایع دستی خواهد بود یا اگر استانی کشاورزی خوبی داشته باشد ما هنرستان‌های خوبی در رشته‌های متعدد کشاورزی داریم که می‌تواند تربیت نیروی انسانی متخصص را در آن حوزه تربیت کند.

معاون آموزش متوسطه افزود: در دو سال گذشته وزارت آموزش و پرورش توانسته بیش از ۲۱۳ هزار دانش آموز هنرستانی را به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه کند که این یک اقدام بزرگ است. در برنامه‌ای که وزارت آموزش و پرورش متناسب با نیازهای کشور در راستای تحقق برنامه هفتم طراحی کرده است سهم ۵۰ درصدی دانش آموزان هنرستانی با توجه به آمایش منطقه‌ای است.

کاظمی با اشاره به مشارکت استانداری‌ها، اتاق‌های صنایع و معادن و اتاق‌های بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی گفت: در همین راستا جلسات متعددی داشتیم؛ هم معاون اول رییس‌جمهور در جلسه ای که با اعضای اتاق بازرگانی، کشاورزی و اتاق‌های اصناف داشت، چندین بار بر مسئله راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت تاکید کرد. در این زمینه اقدام بزرگی صورت گرفت که بر این اساس در هفته گذشته در هیات دولت آیین نامه با موضوع تقویت و توسعه مهارت آموزی دانش آموزان به تصویب رسید که رویکرد اصلی آن توجه به زنجیره ارزش است که راه اصلی ان تقویت هنرستان‌ها است.

معاون آموزش متوسطه افزود: بر اساس یک نقشه راهی که در وزارت آموزش و پرورش با مشارکت استان‌ها و استانداری ها تدوین شده است؛ اقدامات خودمان را تنظیم کردیم. در گام اول آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی اتفاق افتاد که چطور سند آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خود را مبتنی بر نیاز و آمایش منطقه‌ای و زنجیره ارزش تدوین و اجرایی کنند. بر این اساس، در گام اول بیش از ۹۰ درصد استان‌ها سند آمایش خود را تا پایان برنامه هفتم توسعه، تدوین کرده‌اند و نظارت و ارزیابی و بازخورد بر همین اساس به استان‌ها ابلاغ شده است. امسال پیش بینی شرکت ۴۰ درصدی دانش آموزان در رشته های فنی را داشتیم که محقق شد.

وی با اذعان به اینکه در برخی از استان‌ها تعداد دانش آموزان هنرستانی به ظرفیت پیش بینی شده نرسید؛ گفت: بخشی از این مسأله به دلیل نبود زیر ساخت کافی در آستان ها بوده که تلاش شد تا این زیرساخت‌ها در استان ها آماده شود.

کاظمی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت توجه به مهارت آموزی است گفت: رئیس جمهور دیروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری یکی از موضوعاتی را که به عنوان اولویت دولت مطرح کردند، همین توجه به هنرستان‌ها بود. خوشبختانه در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران امسال با همکاری وزارت کشور غرفه‌ای به وزارت آموزش و پرورش اختصاص داده شد تا در راستای همین مهارت آموزی به معرفی ظرفیت‌های هنرستان ها و اقداماتی که پیش از این انجام شده بود بپردازیم.

کاظمی خاطر نشان کرد: طبیعی است که بازدید از این غرفه از سوی کارشناسان و مسئولان به همافزایی و ایجاد یک شبکه گسترده هم در بحث تحقق شعار سال و هم بحث توجه به زنجیره ارزش کمک زیادی خواهد کرد.

کد خبر 6093377 علی قدمی

دیگر خبرها

  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم