Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@07:39:58 GMT

جلوگیری از خروج ارز با حل چالش اصلی صنعت فولاد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۰۵۲۳

جلوگیری از خروج ارز با حل چالش اصلی صنعت فولاد

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز؛ سید محمد صاحبکار رئیس مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از چالش های اصلی تولید فولاد ایران را وابستگی این صنعت به واردات الکترودگرافیتی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر الکترودگرافیتی مورد نیاز کشور به طور کامل از خارج وارد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای واردات الکترود گرافیتی، ارز قابل توجهی از کشور خارج می شود، لذا تولید داخلی این محصول باید در اولویت اصلی بخش صنعت و معدن کشور قرار گیرد.

صاحبکار در رابطه با مشکل تامین مواد اولیه تولید الکترودگرافیتی گفت: مواد اولیه مورد نیاز برای تولید الکترود گرافیتی، کک سوزنی است که تولید کک سوزنی با کیفیت بالا در انحصار کشورهای معدودی است؛ لذا برای بومی سازی الکترودگرافیتی، دست یابی به تولید کک سوزنی، شرط اساسی نیل به این هدف است.

عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات فناوری افزود: به منظور رفع موانع تامین الکترودگرافیتی مورد نیاز صنایع تولیدی کشور، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدامات متعددی را در دست اجرا دارد و باید همه توان کشور در این زمینه شناسایی شود و با هم افزایی آنها، به نتیجه مطلوب رسید.

رییس مرکز شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین گفت: به منظور بومی سازی و توسعه دانش فنی و فرآیند تولید کک سوزنی و فرآوری خوراک آن با تکیه بر توانمندی پژوهشگران و شرکت های دانش بنیان فراخوان انجام شده است که این فراخوان در محورهای گوگرد زدایی از روغن های آروماتیکی سنگین، جداسازی ذرات QI از قیر قطران زغال‌سنگ، فرایند تولید کک اسفنجی و کک سوزنی، و تولید کک سوزنی با استفاده از خوراک هایی که نیاز به کاهش گوگرد و ذرات جامد ندارند، اطلاع رسانی شده است.

صاحبکار اضافه کرد: علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات تکمیلی به سامانه اطلاع رسانی چالش های فناوری و نوآوری ایران یا وبسایت مرکز شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به نشانی www.Daneshbonyan.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

291 / 279 صنعت صنعت و معدن کک سوزنی بومی سازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صنعت صنعت و معدن بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۰۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها

مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد گفت: با هدف استفاده از دانش بومی در صنعت نفت و گاز ایران، و برای بهره‌مندی بیشتر از توان علمی و اجرایی شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه، تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت نفت پاسارگاد به امضا رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگاری دانشجو، اکبر دادخواه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک علمی _ پژوهشی بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت نفت پاسارگاد، با بیان اینکه این تفاهم‌نامه با هدف رفع چالش‌ها و معضلات صنعت قیر و آسفالت از طریق همکاری‌های پژوهشی و تولیدی منعقد شده است، اظهار کرد: تمرکز بر فاز اجرایی پروژه‌های نظری است چراکه عملگرایی در این عرصه آثار ملموسی در توسعه و رشد پایدار کشور به ارمغان می‌آورد.


وی افزود: عملگرایی بار‌ها مورد توصیه و توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و در ترسیم نقشه راه ما نیز کمک شایانی کرد. ضمن‌آنکه با توجه به احیا سطح تعاملات میان دو مجموعه روی حمایت وزارت راه و شهرسازی نیز در تحقق این امر حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم.


مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد با بیان اینکه البته در حال حاضر نیز همکاری‌های سازنده‌ای میان دو مجموعه شکل گرفته و تفاهمنامه‌های مشترک متعدد با تمام زیرمجموعه‌های وزارت راه به امضا رسیده است، اظهار کرد: اخیرا پیشنهادی مبنی بر راه‌اندازی یک واحد اداری برای تولید محتوای آموزشی و تخصصی در راستای فعالیت‌های شرکت مطرح شد، از آن‌جایی که حفظ رضایت مشتری و ذی‌النفعان از اولویت‌های اصلی است موضوع راه‌اندازی این واحد با هدف ترسیم چشم‌انداز کارشناسی شده برای مشتریان و ذی‌النفعان در دستور کار قرار گرفت.


دادخواه با تاکید بر حفظ سرمایه انسانی در کشور تصریح کرد: با تربیت نیروی عملیاتی می‌توان در جهت حفظ سرمایه انسانی کشور و نخبه‌گرایی حرکت کرد و در بحث اشتغال و اجرای مسئولیت تسهیل‌گری کرد. در همین زمینه با تکیه بر ظرفیت‌های موجود همچون تنوع جغرافیایی و در راستای ارتقا عملکرد مسئولیت‌های اجتماعی طرح‌هایی در نظر گرفته است.

دیگر خبرها

  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها