Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کمیته انتخابات هند در گزارشی اعلام کرد در نخستین مرحله انتخابات پارلمانی (لوک سابها) این کشور که روز پنجشنبه به پایان رسید، 69.43 درصد از افراد واجد شرایط ،رای خود را به داخل صندوق ها انداختند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان به نقل از نشریه تایمز او ایندیا، بر اساس گزارش کمیته انتخابات هند، در مرحله نخست انتخابات سراسری این کشور، 72.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

12 درصد از مردها و 71.93 درصد از زنان واجد الشرایط شرکت در انتخابات،رای دادند.

این درحالی است که میزان مشارکت مردم در مرحله نخست انتخابات سراسری سال 2014 هند 70.6 درصد بوده است.

در میان ایالت های هند، مردم ایالت های لکشا دیپ و بنگال غربی به ترتیب با 84.96 و 83.79 درصد،بیشترین حضور را در انتخابات داشته اند.

از سوی دیگر ایالت های بیهار با 53.47 درصد و جامو و کشمیر با 57.35 درصد در مقایسه با دیگر مناطق این کشور حضور کمتری از مردم در انتخابات را شاهد بوده اند.
مرحله دوم انتخابات هند 18 آوریل (29 فرودین) آغاز خواهد شد. در این مرحله نامزدهای انتخابات در 13 ایالت برای به دست آوردن 97 کرسی پارلمان،رقابت می کنند.
انتخابات سراسری هند یکی از بزرگ ترین انتخابات در جهان محسوب می شود. نارندرا مودی نخست وزیر هند به دنبال پیروزی دوباره در انتخابات سراسری است.

در صف اول احزاب مخالف حزب بهارتیا جانتا پارتی( بی جی پی) به رهبری نارندرا مودی، حزب کنگره به رهبری راهول گاندی است.

وی دولت هند را به فساد، و سیاست های تبعیض آمیز متهم کرده است.
بر اساس گزارش کمیته انتخابات هند، 900 میلیون نفر از شهروندان هندی واجد شرایط شرکت در انتخابات سراسری سال 2019 هستند. همچنین 15 میلیون نفر در سنین 18 و 19 سال برای اولین بار در انتخابات هند شرکت می کنند
رای دهندگان برای انتخاب 543 نماینده پارلمان به پای صندوق های رای خواهند رفت.

طبق آخرین آمار کمیته انتخابات هند در خصوص احزاب سیاسی، این کشور دارای دو هزار و 292 حزب سیاسی می باشد. این احزاب شامل 7 حزب ملی و 59 حزب ایالتی ثبت شده و شناخته شده در هند می باشند.

تخمین زده شده است که انتخابات هند با هفت میلیارد دلار هزینه پرهزینه ترین انتخابات جهان باشد .
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 حدود 6.5 میلیارد دلار هزینه داشته است.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان تخمین پرهزینه حزب سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۰۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری در دور دوم انتخابات

اسامی نامزدهای لیست نهایی جبهه انقلاب که مورد حمایت مشترک جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اعلام شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، مجید متقی‌فر سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اشاره به اهمیت حضور مردم در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: حضور غرور انگیز ملت حماسه ساز ایران اسلامی در انتخابات یازدهم اسفندماه سال گذشته، با وجود مشکلات اقتصادی و کمبودها، برگ زرین دیگری از دفتر رشادت و وفاداری به انقلاب اسلامی بود که ان‌شاءالله در 21 اردیبهشت ماه و در مرحله دوم انتخابات با حضور پرشور مردم تکمیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه جبهه پایداری انقلاب اسلامی بر مبنای ادای تکلیف و انجام وظیفه، تلاش نمود تا با لحاظ نمودن شاخص‌های گفتمان انقلاب اسلامی در خصوص انتخابات و ویژگی‌های یک نماینده اصلح در مجلس شورای اسلامی نسبت به معرفی نامزدهای اصلح به مردم شریف اقدام نماید.

سخنگوی جبهه پایداری افزود: جبهه پایداری انقلاب اسلامی مفتخر است با درک صحیح از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب که در خطبه نماز عید سعید فطر در فروردین ماه سال جاری نیز به صورت علنی بر آن تأکید کردند و توفیق ملت ایران را در توحید کلمه دانستند و همه فعالان سیاسی_اجتماعی را توصیه به عدم ایجاد دودستگی‌های جعلی کردند، در مسیر حفظ وحدت میان نیروهای انقلاب با اعتقاد کامل گام بردارد و در همین راستا در مرحله دوم از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز لیست نهایی جبهه انقلاب از سوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس جمع بندی و مورد توافق قرار گرفت.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اشاره به منشور فکری و سیره عملی بنیانگذار راحل نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، افزود: آنچه از منظومه فکری امامین انقلاب بر می‌آید، این است که در انتخاب و گزینش نامزدهای انتخابات برای معرفی به مردم، ملاک‌ها و شاخص‌ها مهم است و صرف وابستگی به حزب و گروه و یا قبیله سیاسی نمی‌تواند ملاک عمل قرار گیرد.

متقی‌فر در پایان اسامی نامزدهای لیست نهایی جبهه انقلاب که مورد حمایت مشترک جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هستند را به این شرح اعلام کرد:

1- علیرضا سلیمی

2- غلامحسین رضوانی

3- محمد سراج

4- زهره سادات لاجوردی

5- زهره طبیب‌زاده

6- فاطمه قاسم پور

7- مجتبی زارعی

8- حسین صمصامی

9- حسین نجابت

10- محمدحسین حسین‌زاده بحرینی

11- علی اصغر پورمحمدی

12- حسن خجسته باقرزاده

13- مهدی شریفیان

14- مهدی عسگری

15- عبدالحسین روح الامینی

16- سعید آجرلو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در ۲۲۱ شعبه اخذ رای سمیرم و لنجان
  • دعوت علما و روحانیون اهل سنت از مردم گنبدکاووس برای حضور پر شور در مرحله دوم انتخابات
  • آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در مشهد
  • شکست سنگین حزب سوناک در انتخابات شورا‌های شهر
  • شکست سنگین حزب سوناک در انتخابات شوراهای شهر/حزب مخالف خواستار برگزاری انتخابات سراسری شد
  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • رقابت ۱۶۸ نفر در آزمون سراسری حافظان قرآن کریم
  • اعلام لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری در دور دوم انتخابات
  • پیش‌بینی ۱۶۷ حوزه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات ملایر