Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا- سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: از معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران خواستیم تا اطلاعات 62 پرونده برج - باغ را انتشار عمومی بدهند.

علی اعطا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: انتشار اطلاعات این پرونده ها کمک می کند که نظارت همگانی شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه اکنون نظارت در شورای شهر انجام می شود خاطرنشان کرد: نظارت اصلی که کمک می کند رویه ها شفاف باشند و مسیر درستی در جریان بیافتد، نظارت همگانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اعطا خاطر نشان کرد: زمانی می توانیم انتظار کاهش تخلفات را داشته باشیم که نظارت 21 نفره را به چند میلیون نفر افزایش دهیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: اطلاعات این پرونده ها شامل موقعیت جغرافیایی، متراژ، نام مالک، میزان عوارض پرداختی، زمان پرداخت عوارض و نوع درخواست مجوز است.
به گفته اعطا، این اطلاعات در شورای شهر بررسی شده اما نافی این موضوع نیست که این اطلاعات می تواند بطور عمومی منتشر و در اختیار شهروندان قرار گیرد.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: مصوبه شورای شهر برای 62 باغ در تهران، به معنی مجوز ساخت و ساز در این 62 ملک نبود بلکه از بین 500 پرونده ارسالی به شورای شهر ، شورا اجازه بررسی این 62 پرونده را صادر و بقیه پرونده ها را مسکوت گذاشت.
وی با بیان اینکه مصوبه شورای شهر برای این 62 پرونده استثناهای زیادی قائل شده است، گفت: مصوبه شورای شهر به این معنی است که این تعداد پرونده ها قابل بررسی در کمیته فنی باغ هستند و از بین آنها نیز، املاکی که دارای ارزش تاریخی و یا اکولوژیک هستند، نمی توانند مجوز بگیرند.
اعطا افزود: همچنین در جزئیات بررسی پرونده ها تاکید شده است که اولویت شهرداری دریافت موافقت مالکان و پس دادن پول آنها است.
به گفته اعطا برخی از پرونده ها بعد از لغو مجوز برج باغ ها، کل عوارض را پرداخت کرده اند که بر اساس مصوبه شورای شهر اگر عوارض از 22 اسفند 96 تا 7 مهر 97 پرداخت شده باشد، نمی تواند مشمول دریافت مجوز باشد.
تهرام/7244//1348

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي جزئيات باغات سخنگوي شوراي شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۱۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی

 عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»   به گزارش عصر ایران؛ احمد علیرضابیگی به روزنامه هم میهن گفت: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»   علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد.   وی افزود: رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها  عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.» کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: حمل و نقل فوری- چینی عصبانیت روزنامه شهرداری از افشای قرارداد پنهانی زاکانی قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟

دیگر خبرها

  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • اگر عرضه نظارت لیگ برتر را ندارند، شورای امنیت ملی و حفاظت اطلاعات وسط بیایند | بچه‌های علی پروین و ناصر حجازی فوتبالیست شدند، اما له‌شان کردند
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی
  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • سخنگوی شورای نگهبان: مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم