Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@09:13:28 GMT

خط لوله اتيلن غرب به ‌زودي عملياتي مي‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۱۴۲۳

خط لوله اتيلن غرب به ‌زودي عملياتي مي‌شود

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مدير کنترل توليد شرکت ملي صنايع پتروشيمي گفت: تلاش داريم در کمترين زمان ممکن جريان اتيلن در مسير خط لوله اتيلن غرب برقرار شود.

به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از شرکت ملي صنايع پتروشيمي، قدرت‌الله فرج‌پور درباره وضع بخش‌هاي آسيب‌ديده خط لوله اتيلن غرب بر اثر سيلاب گفت: تلاش مي‌کنيم در کمترين زمان ممکن جريان اتيلن در مسير اين خط لوله برقرار شود و به اين منظور، مديران شرکت ملي صنايع پتروشيمي، شرکت مهندسي و توسعه گاز ايران و نيز هلدينگ باختر در نشستي مشترک راهکارهاي مختلف را براي بازسازي و ترميم خط لوله اتيلن غرب بررسي کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه هم‌اکنون هماهنگي لازم براي تأمين لوله‌هاي مورد نياز از سوي مديريت کنترل توليد شرکت ملي صنايع پتروشيمي انجام شده و هلدينگ باختر نيز ايمن‌سازي مسير را آغاز کرده است، افزود: بي‌شک همه امکانات را براي برقراري هرچه سريع‌تر جريان اتيلن و نيز توليدي شدن دوباره مجتمع‌هاي پتروشيمي به‌کار خواهيم گرفت.
مدير کنترل توليد شرکت ملي صنايع پتروشيمي ادامه داد: همسو با همکاري‌ها بين شرکت ملي صنايع پتروشيمي، شرکت ملي گاز و شرکت‌هاي تابعه، هم‌اکنون همکاران ما در شرکت مهندسي و توسعه گاز که به ‌طور تخصصي فعاليت‌هاي اجرايي خط لوله را در ابعاد مختلف مديريت مي‌کنند، به منطقه اعزام شده‌اند تا ضمن بازديد از مسير خط، مسائل و مشکلات را بررسي و راهکارهاي مناسب در دو حالت موقت و دائم را ارائه کنند.
وي افزود: با توجه به اينکه راه حل دائمي ممکن است زمان‌بر باشد، طبق تصميم‌هايي که گرفته شده، در ابتدا با اتخاذ تدابير لازم، راهکارهاي موقت اجرايي خواهد شد و سرانجام راهکارهاي دائمي را اجرايي خواهيم کرد.
به گزارش ايرنا، خط لوله اتيلن غرب در پي بارش‌هاي بي‌سابقه باران در کشور، در بخش‌هايي به دليل سيلاب و رانش زمين دچار آسيب و انفجار شد که باعث قطع جريان اتيلن در اين خط لوله و توقف توليد در پتروشيمي هاي مسير آن شد.
اقتصام**4018**2022
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۱۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون گفت: با تکمیل ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال، گام‌های مؤثری به‌منظور پایداری تولید در سال ۱۴۰۲ برداشته شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، قباد ناصری با بیان اینکه ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ تکمیل شد، بیان کرد: ۱۱ پروژه دیگر با اعتبار ۶۸۹ میلیارد ریال در حال اجراست و به‌زودی بهره‌برداری می‌شوند. همه زیرساخت‌های موردنیاز در بخش عملیات و مسئولیت اجتماعی رضایت‌بخش ارزیابی می‌شوند و امیدواریم دیگر پروژه‌های مرتبط با تولید نیز به‌زودی تکمیل شوند.

وی جابه‌جایی خطوط لوله چاه‌های نزدیک به روستاهای همجوار، ایمن‌سازی روستاهای همجوار، احداث دیوارهای حائل، احداث یا بهسازی جاده‌های دسترسی، حفاظت فیزیکی از تجهیزات و کالاهای شرکت، مقاوم‌سازی سازه‌های حامل، استقرار یا جابه‌جایی جرثقیل‌های فرآیندی، احداث فونداسیون ماشین‌آلات فرآیندی و تأسیسات فرآورشی، احداث، تخریب و بازسازی پل‌های مواصلاتی، محوطه‌سازی، احداث گودال‌های جمع‌آوری و ساخت مخازن را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور تضمین تولید پایدار شرکت در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

محمد نوری ممبینی، سرپرست امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون نیز گفت: احداث یا بهسازی مدارس، ترمیم مسیرهای دسترسی روستایی، احداث پل‌های دسترسی برای تسهیل کشاورزی و تردد دام و خودروهای روستائیان، زیرسازی و آسفالت خیابان‌های روستاهای همجوار تأسیسات به‌منظور عمل به مسئولیت‌ اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم از سوی امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون انجام شد.

وی همچنین جایگزینی خطوط لوله فلزی با لوله‌های غیرفلزی بعضی چاه‌ها، رنگ‌آمیزی خطوط درون تأسیسات در مجتمع‌های صنعتی، احداث مخازن آب صنعتی در سه مجتمع، احداث خط لوله ۱۰ اینچ انتقال نفت نمکی کم‌فشار مجتمع صنعتی کوپال به مجتمع صنعتی شماره یک مارون، احداث حوضچه‌های استاندارد برای دفع سلج، توسعه سکوهای مواد شیمیایی، بهسازی فونداسیون‌های بتنی در تأسیسات، احداث دیوارهای پیش‌ساخته بتنی اطراف تأسیسات، محوطه‌سازی و آسفالت واحدهای عملیاتی و احداث بالگردنشین در واحدهای عملیاتی را از مهم‌ترین برنامه‌هایی دانست که برای سال ۱۴۰۳ در دستور کار امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون قرار گرفته‌اند.

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت