Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع نمایندگان کردستان در مجلس از اختصاص ردیف بودجه ۳۹۸ میلیارد تومانی برای انتقال آب از سد قوچم به دهگلان و قروه خبر داد. ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۹ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهگلان، علی‌محمد مرادی در نخستین جلسه شورای اداری که با حضور مسئولان شهرستان در این شهر برگزار شد، با اشاره به وقوع سیل اخیر در برخی از استان‌های کشور، اظهار داشت: اگر توانایی مهار این آب را داشتیم می‌توانستیم آن را به یک منبع مثبت تبدیل کنیم اما متأسفانه تجربه، مهارت و توان مهار آن را نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود 600 سد در کشور افزود: این تعداد سد در کشور توان جلوگیری از گسترش سیل را نداشت.

نماینده مردم شهرستان‌های قروه و دهگلان در مجلس با ورود به حوزه آب و سدهای استان کردستان، به ارائه عملکرد سه ساله خود در این حوزه پرداخت و تصریح کرد: در طول این سه سال، سه بار به بنده تذکر داده شده که در خصوص آب صحبت نکنم اما توجهی نکردم.

به گفته وی، در استان کردستان 33 سد وجود دارد که هیچ کدام متعلق به کردستان نیست و آب‌های آن به استان‌های دیگر تخصیص داده شده بود.

مرادی با پرده‌برداری از این موضوع که آب سد قوچم برای همدان تخصیص داده شده بود، از تلاش‌های انجام‌شده برای گرفتن سهم آب تخصیصی به شهرستان‌های دهگلان و قروه سخن به میان آورد و گفت: بارها با وزیر نیرو در این خصوص صحبت کردیم اما نتیجه‌ای حاصل نشد و از طریق تبصره خ ماده 35 حدود 23 میلیون متر مکعب آب را به دهگلان تخصیص دادیم.

همدان| مشکل خط انتقال آب 12 روستای نهاوند برطرف شدامداد هوایی به عشایر سیل‌زده کوهدشت؛ خط انتقال آب شرب روستاهای عشایری خسارت دیدتولید و انتقال آب به مناطق جنوب شرق خوزستان پایدار است

وی از اختصاص ردیف بودجه برای انتقال آب به قروه و دهگلان در سال‌جاری خبر داد و اظهار کرد: 398 میلیارد تومان اعتبار برای انتقال آب از سد قوچم به دهگلان و قروه و 360 روستای این شهرستان‌ها گرفته‌ایم.

عضو مجمع نمایندگان کردستان در مجلس با انتقاد از سدسازی‌های غیرکارشناسانه در دهگلان گفت: حجم ذخیره سد سنگ سیاه حدود 33 میلیون متر مکعب آب بوده که تنها 5 میلیون متر مکعب آب دارد و «سد تلوار» در بالادست نیز خشک شده اما پس از انتقاد از وزیر نیرو 23 میلیون متر مکعب آب از سد ژاوه به سد سنگ سیاه انتقال داده شد.

پاسخ نماینده قروه  و دهگلان به منتقدان، من مردم عمل هستم نه حرف!

وی به انتقادات برخی منتقدین از عملکرد خود اشاره کرد و ادامه داد: برخی‌ها معتقدند نماینده هیچ کاری انجام نداده اما بنده معتقد به عمل هستم نه حرف.

نماینده مردم شهرستان‌های قروه و دهگلان در مجلس احداث کارخانه زنجیره فولاد در قروه را از دیگر دستاوردهای دوره خود عنوان و خاطرنشان کرد: کارخانه فولاد زمینه اشتغال‌زایی 1000 نفر از جوانان قروه و دهگلان و آهن اسفنجی اشتغالزایی 400 نفر از بیجار را فراهم می‌کند.

وی یادآور شد: تلاش ما این است که بتوانیم کارخانه ذوب آهن زاگرس را که تعطیل و منجر به بیکاری 400 نفر در قروه شده دوباره فعال کرده اما این امر مستلزم تثبیت احداث کارخانه فولاد در این شهرستان است.

مرادی عنوان کرد: ترمیم و احداث حدود 110 کیلومتر جاده، اختصاص 5 میلیارد تومان برای تصفیه خانه دهگلان، 5 میلیارد تومان برای دانشگاه صنعت و معدن قروه و 5 میلیارد تومان برای راه آهن همدان به قروه و دهگلان از جمله اقداماتی بوده که در راستای انجام کارهای زیربنایی در این دو شهرستان انجام شده است.

انتهای پیام/

R7848/P4001/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۱۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بهداشت ودرمان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان به گفته رئیس بیمارستان شهید بهشتی قروه برای خرید این دستگاه ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

دکتر زند اظهار داشت: خرید این دستگاه پیشرفته توسط سازمان بهداشت جهانی صورت گرفته است.

وی افزود: نوبت دهی در شیفت صبح انجام می‌شود و حدود ۲۰ نفر بیمار پذیرش می‌شوند و اگر مشکل نیروی انسانی مرتفع شود نوبت دهی شیفت بعدظهر هم راه انداری خواهد شد.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی قروه یکی دیگر از نیاز‌های اساسی این مرکز درمانی را نبود دستگاه سی تی اسکن ذکر کرد.

 

دیگر خبرها

  • اختصاص بودجه ویژه برای مناطق کمتر برخوردار شهر گرگان
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • توسعه بهداشت ودرمان
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • اختصاص هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه ۳ اراک