Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، مسعود مهدی‌زاده مقدم در بازدید از دفتر نظام مبادلات پیمانکاری فرعی SPX، اظهار کرد: ظرفیت‌های متنوع و خوبی برای توسعه بیشتر صنعت در استان وجود دارد که یکی از آنها صنعت قطعه‌سازی بوده و در سال گذشته برای قطعه‌سازان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی قراردادی مناسب بسته شد و امسال دنبال افزایش قرارداد بخصوص برای صنایع کوچک در این زمینه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه بستری که توسط دفتر نظام مبادلات پیمانکاری فرعی ایران در خراسان رضوی فراهم شد بسیار مطلوب بوده و در حوزه‌های مختلف از زمان شروع در سال 96 کارآمدی فراوانی تاکنون برای صاحبان صنعت در شهرک‌ها و نواحی صنعتی داشته است.

مهدی‌زاده مقدم ادامه داد: تمام سعی ما امسال در راستای شعار سال که توسط رهبر انقلاب رونق تولید نام‌گذاری شده و همچنین با هدف به عمل به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برای تقویت توانایی بیشتر صنایع کوچک و متوسط برای افزایش تولید و اشتغال مولد، ‌به روزآوری فرآیندهای فنی و محصولات، جذب سرمایه‌گذاری و سفارش خارجی، تشویق جایگزینی واردات، رشد صادرات محصولات و ‌بهبود قابلیت بین‌المللی برای صاحبان صنایع است.

وی عنوان کرد: مدل توسعه برقراری ارتباط بین پیمانکاران اصلی و فرعی مانند قطعه‌سازان و فعالان صنایع کوچک با پیمانکاران بزرگ، ارتباطی منطقی برقرار می‌کند تا نیاز یکدیگر را تأمین کنند و زمینه ارتقاء دانش فنی، تثبیت اشتغال و توسعه توان تولید داخلی و خروج ارز را به عنوان مولفه‌های اقتصاد مقاومتی فراهم کند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: از دیگر اهداف مهم دفتر نظام مبادلات پیمانکاری فرعی spx، شناسایی، ایجاد و توسعه بازار، توسعه فرآیند پیمان‌سپاری، ارتقا و توانمندسازی پیمانکاران صنعتی، تسهیل ارتباطات کارفرمایان و پیمانکاران، الگوبرداری از نحوه فعالیت بنگاه‌های صنعتی کوچک با کلاس جهانی برای افزایش توان رقابتی واحدهای صنعتی داخلی است.

وی در پایان تأکید کرد: مرکز مبادلات پیمانکاری فرعی spx خدماتی نظیر بانک اطلاعاتی پیمانکاران برای استفاده کارفرمایان، سازماندهی نمایشگاه‌ها، ایجاد شبکه‌ها و کنسرسیوم‌های صنعتی، نمایندگی‌های تجاری و بازرگانی، بازارهای داخلی و خارجی، برگزاری رویدادهای صنعتی، مشاوره و آموزش را برای اعضا ارائه کرده و دسترسی فعالان بخش صنعت را در این بخش‌ها فراهم آورده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان خراسان رضوی اقتصاد مقاومتی خودرو مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۴۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • مهار آتش سوزی انبار قطعات خودرو در کرج
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود