Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز-ایرنا- استاندار فارس گفت: دستگاه های اجرایی ذی ربط از جمله اداره های کل اوقاف و امور خیریه، آموزش و پرورش، راه و شهرسازی و شهرداری شیراز باید ظرف 2 هفته آینده زمین مناسب برای ساخت کتابخانه مرکزی این شهر را مشخص و اعلام کنند.

به گزارش ایرنا عنایت الله رحیمی، شنبه در نشست انجمن کتابخانه های عمومی استان فارس در شیراز با اشاره به پیشینه غنی فرهنگی و ادبی این شهر افزود: گذشتگان در این دیار، میراث متعدد و گرانبهایی در حوزه‌های ادبی و فرهنگی برای ما بر جا گذاشته‌اند و ضروری است این غنای فرهنگی با برجا گذاشتن آثار فرهنگی از ما برای آیندگان تداوم یابد و بی شک توسعه کتابخانه‌ها یکی از این آثار ارزشمند تلقی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: از همه ادوار تاریخی ما نمادهای فرهنگی و ادبی برجا مانده و امروز باید این پرسش را مطرح کنیم که ما چه اثر برجسته‌ و شاخصی برای آیندگان از دوران خود بر جای خواهیم گذاشت.؟
رحیمی، با اشاره به اهمیت ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، تاکید کرد: توجه به ساخت این کتابخانه باید با توجه به آینده باشد.
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سهم نیم درصدی کتابخانه‌های عمومی از برخی از درآمد‌های شهرداری، اظهار داشت: شهرداری ها باید این سهم را در حوزه‌های عمرانی کتابخانه‌ها هزینه کنند.
رحیمی بیان کرد: سهم نیم درصدی کتابخانه‌ها اگر پرداخت نشود به مرکز ارجاع و صرف هزینه‌های جاری خواهد شد از این رو از شهرداری ها می خواهیم این سهم را به صورت ماهانه پرداخت و در حوزه عمرانی کتابخانه ها هزینه کنند.
استاندار فارس همچنین بر لزوم بازسازی کتابخانه شهید آیت الله دستغیب شیراز تاکید کرد.
کتابخانه شهید آیت الله دستغیب شیراز که سال ها با کتابخانه ملی فارس شناخته شده بود، در سال 1326خورشیدی تاسیس شد.

**مقابله با آسیب‌های اجتماعی به همکاری روحانیون نیاز دارد
استاندار فارس همچنین امروز (بیست و چهارم فروردین) در دیدار با جمعی از روحانیون گروه‌های جهادی در شیراز با قدردانی از کمک رسانی این گروه ها در جریان سیل اخیر، گفت: حضور روحانیون در کنار مردم در سختی‌ها و در حوادثی همچون سیل اخیر، زمینه تقویت اعتماد عمومی را فراهم کرده است.
رحیمی، اعتماد عمومی را بزرگترین سرمایه اجتماعی دانست و بیان داشت: روحانیون از دیرباز تا کنون همواره سرمایه ارزشمند معنوی، اجتماعی و مورد اعتماد آحاد مردم جامعه بوده اند و به همین سبب حضور آنها در همه عرصه‌ها از جمله مقابله با آسیب‌های اجتماعی اثر گذار خواهد بود.
استاندار فارس، همچنین وحدت و همدلی مردم در سیل پنجم فروردین 98 شیراز را زمینه ساز امداد و نجات و کمک رسانی بی نظیر توصیف کرد و گفت: این وحدت و همدلی باید در همه عرصه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی استمرار یابد و راهگشا باشد.
وی افزود: در این حادثه، نوع دوستی و خیرخواهی مردم شیراز برای جهانیان به نمایش گذاشته شد و به همین سبب بر لزوم پیگیری برای ثبت پنجم فروردین به عنوان روز نوع دوستی و مهربانی که برگرفته از رفتار شهروندان شیرازی است، تاکید می کنیم.
رحیمی، با ابراز تاسف از جان باختن شماری از هموطنان در سیل اخیر شیراز بیان کرد: با وجود اندوه و درد جانکاهی که این حادثه برای همگان برجا گذاشت اما بارش‌های اخیر، زمینه حل بسیاری از مشکلات ناشی از خشکسالی در استان را پدید آورده است.
سیل پنجم فروردین ماه 98 در دروازه قرآن شیراز، 21 کشته، بیش از 100مصدوم و خسارت های مادی بسیاری به خودروهای در حال عبور برجای گذاشت. ششم فروردین ماه جاری نیز مناطق پایین دست رودخانه خشک شیراز و مجاور این رودخانه از جمله منطقه سعدی و روستای کرونی با مشکل آبگرفتگی منازل و معابر رو به رو شدند.


**کمک رسانی متمرکز نتیجه مطلوب در پی دارد
استاندار فارس، شنبه نیز در دیدار با اعضای خانه خیرین فارس، اظهار داشت: بی تردید کمک رسانی و نوع دوستی به صورت متمرکز و در چارچوب انجمن ها و سازمان های مردم نهاد، نتیجه مطلوب تری در پی دارد.
رحیمی با تقدیر از فعالیت های خانه خیرین در کمک رسانی به سیل زدگان در محله سعدی شیراز بر لزوم متمرکز بودن این کمک ها نیز تاکید کرد.
وی، با اشاره به اینکه اعضای خانه خیرین استان فارس همچنین قصد کمک رسانی به مناطق سیل زده در استان خوزستان را دارند، بیان کرد: با توجه به اینکه فارس به عنوان استان معین شهرستان‌های شوش و شوشتر خوزستان انتخاب شده و ستاد مدیریت بحران فارس در این مناطق فعال است ارتباط با این مجموعه در تاثیرگذاری بیشتر کمک‌ها موثر خواهد بود.
رحیمی افزود: تا کنون کمک‌های فراوانی از جمله ماشین آلات سنگین، اقلام و لوازم مورد نیاز مانند مواد غذایی و بهداشتی و نیروهای کمک رسانی از استان فارس به مناطق سیل زده خوزستان و لرستان ارسال و اعزام شده است.
استاندار فارس در بخش دیگری از مطالب خود از موسسه ها و تشکل های خیریه خواست، اشتغالزایی و توانمندسازی نیازمندان را در اولویت فعالیت های خود قرار دهند.
رحیمی ادامه داد: شایسته است تشکل های خیریه در کنار سایر کمک های مستقیم خود به نیازمندان و افراد زیر پوشش، حس ارزشمند بودن را در آنان ایجاد و به توانمندسازی آنها برای اداره زندگی کمک کنند.
وی اضافه کرد: راه اندازی امور خدماتی به سرمایه کم نیاز دارد لیکن زود بازده است بنابراین می‌توان با راه اندازی کارگاه های تولیدی در این حوزه مبادرت به توانمند سازی افرادی کرد که نیاز به کمک دارند.
استاندار فارس گفت: در جوامع امروز، توجه به کاهش ناهنجاری های اجتماعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و می توان گفت، روابط اجتماعی و انسانی سالم و مناسب، حلقه گم شده همه جوامع است و بی شک توجه به تقویت این روابط از سوی سازمان های مردم نهاد و تشکل های خیریه، بسیار اثرگذار خواهد بود.
رحیمی، گفت: از پیشنهادهای موثر و کارآمد خانه خیرین استقبال و در چارچوب توان و مقدورات، آنها را پیگیری خواهیم کرد.
6122 /6118

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي استاندار فارس كتابخانه هاي عمومي نشست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۴۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم

سید مهدی قویدل در نشست تخصصی پیشگیری از تصادفات که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، پلیس راه جنوب وشمال وراهور و سایر مسئولان مربوطه برگزار شد، گفت: این جلسه درراستای اجرای مصوبه شماره ۲ جلسه کارگروه پیشگیری از تصادفات برای ایجاد هماهنگی و هم افزایی بیشتر بین دستگاه‌ها برگزار شده است و مصمم هستیم موضوعات مهم کلیدی را در زمینه پیشگیری از تصادفات پیگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه پارسال اقدامات خوبی با همکاری همه دستگاه‌ها و پیگیری‌های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم انجام شد، افزود: اوایل امسال ۳۵ نقطه حادثه خیز و پرتصادف مصوب کشوری درشمال و جنوب استان کرمان شناسایی شد که تاکنون ۱۴ نقطه آن رفع شده است و این کاهش ۴۰ درصدی نقاط حادثه خیز را در پی داشت.

این مقام قضایی تصریح کرد: طبق گزارش ادارات کل راهداری و حمل نقل جاده‌ای شمال و جنوب استان کرمان در حال حاضر ۱۴۹ دستگاه دوربین کنترل سرعت و ۲۸ دستگاه دوربین نظارتی در جاده‌های استان وجود دارد که طی امسال ۴۴ دستگاه از این دوربین‌ها بروز رسانی ویا تعمیر شده اند.  

قویدل در ادامه سخنانش در خصوص موضوع ایجاد پد بالگرد گفت: در اجرای مصوبات کار گروه پیشگیری از تصادفات برای انتقال مصدومین به مراکز درمانی پد بالگرد در ۳ نقطه احداث و در ۲۶ نقطه دیگر نیز برای مصوبات باید ایجاد وآماده شود؛ البته باید ۲۰ نقطه هم در جنوب استان شناسایی و اجرایی شود که با توجه به اهمیت آن باید به صورت ویژه پیگیری شود.

معاون قضایی اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به کاهش ۱۶ درصدی میزان پرونده‌های مرتبط با تصادفات طی پارسال عنوان کرد: میزان ورودی پرونده‌ها به محاکم قضایی با اتهام ایراد صدمه بدنی غیر عمدی ناشی از تصادف سال ۱۴۰۲ در حوزه‌های قضایی هدف به ترتیب، کرمان، جیرفت، بم، زرند، بردسیرکه بیشترین ورودی پرونده‌های تصادفات را داشتند و در مجموع در کل استان ۳ درصد در زمینه ورودی پرونده‌های مرتبط با تصادفات کاهش داشتیم.  

وی همچنین از تشکیل بانک اطلاعاتی رانندگان پرخطر و ارسال پیامک به آنها خبر داد و بیان داشت: طرح توقیف خودر‌های با سرعت بالای ۱۴۰ کیلومتر در ایام نوروز با همکاری داستان‌های سراسر استان اجرا شد.

قویدل با تاکید بر اینکه امسال باید مصوبات وموضوعات مطرح شده در این جلسات پیگیری و به مرحله اجرا برسد، افزود:طی امسال همه دستگاه‌ها باید با برنامه ریزی صحیح و استفاده از همه امکانات و ظرفیت‌های خود بر اساس وظایف قانونی خود پیگیری و اجرایی کنند و به صورت مستمر هر دو ماه یک مرتبه گزارش آن را به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ارسال کنند کما اینکه درصورت مشاهده هر گونه کوتاهی و یا ترک فعل با دستگاه‌های متولی برخورد قانونی می‌شود. 

معاون قضایی دادگستری استان کرمان در این جلسه بر اجرایی شدن مصوبات تاکید کرد و افزود: به جهت اجرای دقیق مصوبات و همچنین بررسی مشکلات و چالش‌ها به صورت میدانی تیم تخصصی متشکل از کارشناسان دستگاه‌های عضو کار گروه تشکیل، به صورت میدانی وضعیت نقاط حادثه خیز و دوربین‌ها و سامانه‌های ثبت تخلفات و سایر موضوعات کلیدی بررسی و گزارش آن در جلسات کار گروه مطرح و اجرایی شود.

وی افزود: با توجه به گزارش پلیس راه مبنی بر اینکه ۶۱ درصد از فوتی‌ها ناشی از واژگونی خودرو‌ها در جاده‌های استان است، ادارات کل راهداری شمال و جنوب و پلیس راه شمال و جنوب استان کرمان کلیه مسیر‌هایی که نیاز به ایجاد شانه خاکی استاندارد دارند شناسایی و راهداری شمال و جنوب نسبت به رفع این نقاط و ایجاد شانه خاکی استاندارد اقدام کند.
قویدل تصریح کرد: با توجه به پیشنهاد پلیس راهور استان مبنی بر برگزاری جشنواره رسانه و ترافیک در استان کرمان در راستای ارتقای فرهنگ ترافیک و حساسیت زایی موضوع پیشگیری از تصادفات در جامعه و مطالبه گری از مسئولان دستگاه‌های متولی مقرر شد؛   اداره فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان کرمان طرح پیشنهادی خود را  ارائه تا ضمن بررسی آن اقدامات بعدی آن در دستور کار قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • نبردی که تکلیف پیروز جنگ در شرق اوکراین را مشخص می‌کند/ چاسیویار؛ شهری که کلید دونباس را به کرملین تقدیم می‌کند +نقشه و تصاویر
  • وزارت راه تکلیف جاده‌های ترانزیتی اردبیل را مشخص کند
  • به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم
  • ببینید | ️جبلی: در آینده نزدیک تکلیف حق پخش ورزش مشخص خواهد شد‌
  • شهرستان مهر میزبان شاعران
  • جبلی: در آینده نزدیک تکلیف حق پخش ورزش مشخص خواهد شد +فیلم