Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین - ایرنا - رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران گفت: تاسیس بیش از اندازه دانشکده های حقوق و پذیرش بی ضابطه دانشجویان این رشته، علاوه بر ضرر رساندن به مردم، به حرفه وکالت نیز آسیب وارد کرده است.

به گزارش ایرنا مرتضی شهبازی نیا عصر شنبه در هفدهمین آیین تحلیف کارآموزان وکالت در قزوین افزود: این حجم از دانشجویان و دانش آموختگان رشته حقوق که آموزش کیفی نیز ندیده اند نمی توانند در حرفه وکالت موفق باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: گرچه ما در زمینه آموزش، دچار نقص هستیم و باید آسیب شناسی درونی داشته باشیم اما متاسفانه مسایل و مشکلات بیرونی این حرفه نیز مجالی برای این کار نمی دهد.
شهبازی نیا با بیان اینکه عده ای در کشور هستند که اجازه نمی دهند هیچ نهادی کارکردهای اصلی خود را داشته باشد، ادامه داد: امروز به بدترین شکل ممکن در خصوص وکالت عمل کرده ایم به طوری که چند برابر کشورهای دیگر دانشکده حقوق ایجاد و بدون کیفیت آموزشی، دانشجو تربیت کرده ایم.
شهبازی نیا ادامه داد: در همین نهاد هم که هنوز 20 سال از تاسیس آن نگذشته در هفده دوره هر سال چند ده نفر وکیل جدید را در هر استان تربیت می کنند.
وی همچنین با اشاره به برخی خصوصیات لازم برای وکلا گفت: رسالت اصلی وکیل تحقق قانون و عدالت است و یک وکیل دادگستری صرفا برای ارتقای معیشت به این حرفه وارد نمی شود.
شهبازی نیا اضافه کرد: یکی از مهمترین نقاط عطف کشور ایران نهضت مشروطه است که با استقلال نهاد وکالت کامل شده است و وکلا نباید با عملکرد نادرست، اعتبار آن را خدشه دار کنند.
وی، داشتن دانش حقوقی را یکی از نیازهای اصلی و مستمر وکلا دانست و اظهار داشت: وکیل بدون دانش و مهارت تحقیق نمی تواند کاری از پیش ببرد بلکه باید با تقویت مهارت و خلاقیت بتواند تحولی در این حرفه ایجاد کند.
رییس اتحادیه کانون وکلای دادگستری کشور گفت: این استقلال و خود انتظامی برای وکیل نه یک حق، بلکه تکلیف و وظیفه ای مهم جهت تحقق عدالت است.
وی با تاکید بر تعهد وکلا به صنف خود افزود: این تعهد علاوه بر مشارکت در پیشبرد امور صنف وکالت، همچنین به این معنی است که نحوه عملکرد وکیل به گونه ای باشد که شان و اعتبار و اعتماد به این صنف را زیر سوال نبرد.
در پایان این مراسم آیین تحلیف 57 کارآموز وکالت برگزار شد.
6101*7388

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي وكالت حقوق وكلاي دادگستري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۵۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند

هرمزگان-جام جم انلاین-مدیر نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت هرمزگان با اشاره به عملکرد مثبت نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور در سال گذشته گفت: سال گذشته نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور عملکرد بسیار خوبی در زمینه مبارزه با زمین‌خواری ،کنکور و معرفی برخی افراد که در نهادهای مختلف موجب بدنامی نظام شدند وهمچنین افشای تعارض منافع برخی از مدیران در استانها رقم زد.



پرویز سالاری در نخستین نشست اعضای شورای مرکزی این نهاد در سال جاری گفت :ما خودمان را مکلف می‌دانیم که برای حفظ ارزش‌های انقلاب، نظام و دفاع از حقوق عامه کسانی که زبان شکایت ندارند از هیچ کوششی دریغ نکنیم.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعار امسال نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت تأکید کرد: شعار امسال این نهاد “مبارزه با فساد ،مشارکت مردم، افزایش اعتماد عمومی” است که هم راستا با شعار سال که مقام معظم رهبری فرمودند می‌باشد.


مدیر نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت هرمزگان افزود: نهاد دیده بان بدنبال بدبین کردن جامعه نسبت‌به مسئولین نیست و زمانی به یک مسئله ورود می‌کند که مستندات کافی و محکم وجود داشته باشد و به یقین رسیده باشیم .


سالاری تصریح کرد: در همایش پایانی سال نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت کشوردر تهران، افراد مؤثری حضور داشتند که در این همایش تفاهم نامه همکاری فی‌مابین نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور و پلیس امنیت اقتصادی به امضا رسید.


وی در پایان با تقدیر و تشکر از گزارشات مردمی در خصوص فساد و رانت در استان گفت :بخشی از عملکرد نهاد دیده بان شفافیت و عدالت در استان که موجب پیشگیری از فساد ، حفظ بیت المال و پیشگیری از رانت و فساد برخی مدیران در معرض خطر شد با گزارشات و اخبار به موقع مردمی بود.


صالح علی‌محمدی ،دیگر عضو شورای مرکزی نهاد دیده بان استان نیز در این نشست با اشاره به اجرای موفقیت آمیز عملیات “وعده صادق” گفت :این عملیات عزت اسلام و غرور ملی ما را به دنبال داشت.


وی در ادامه با اشاره به تصویب قانون “سوت زنی” در مجلس افزود : تصویب این قانون در مبارزه با رانت و فساد بسیار کمک‌کننده است.


علی‌محمدی گفت: برای پیشگیری از بروز رانت و فساد در استان باید از تحولات درونی استان در ابعاد مختلف باخبر باشیم.


فریدون بهشتیان، دیگر عضو شورای مرکزی نهاد دیده بان استان نیز در این نشست با اشاره به تخریب های گسترده پوشش گیاهی و محیط‌زیست در منطقه ایسین و دزک گفت :براساس نظر کارشناسان بوته‌های گیاهی دراین منطقه هر هفتاد سال یک سانتی‌متر رشد خواهند کرد که این پوشش گیاهی به عنوان مثال توسط دو شرکت “دردانه تهلو و “اطلس دزک” به‌صورت گسترده تخریب شده‌است و این تخریب به حدی است که حتی کوه‌ها و رودخانه‌های منطقه را نیز شامل می شود و سلامت مردم را به خطر انداخته است.


وی با بیان اینکه با این روند، نسل آینده نیز از این منابع خدادادی و بکر بی‌بهره خواهند بود گفت : این منطقه به دلیل داشتن چشمه ،یکی از بهترین نقاط گردشگری استان و محل زندگی پرندگان کمیاب و نایاب است که توسط این شرکت‌ها تصرف و تخریب شده‌است.
بهشتیان با بیان اینکه ظاهراً از طرف مردم منطقه نیز اعتراضاتی در این رابطه صورت گرفته،اما به آن توجهی نشده است ،خواستار شفاف سازی مدیر کل حفاظت محیط زیست استان و پاسخگویی وی در این زمینه شد.


مسئول کارگروه حقوقی نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت هرمزگان با ابراز نگرانی از حضور بی‌رویه و گسترده اتباع بیگانه در استان گفت: این افراد اقدام به خرید و فروش املاک در نقاط مختلف استان می نمایند ،که این مساله باعث افزایش بهای ملک در استان شده است.


بهشتیان در ادامه خواستار ورود جدی مدیرکل اتباع و مهاجرین بیگانه استانداری به موضوع ساخت و ساز ها و چگونگی ارایه مجوز به این افراد شد.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه امنیت غذایی مردم استان در خطر است بیان کرد: اصول بهداشتی در نگهداری مواد غذایی در بسیاری از مغازه ها در محل عرضه مواد غذایی بنکداران رعایت نمی‌شود که این مسأله امنیت غذایی مردم را به خطر خواهد انداخت که انتظار است متولیان بهداشت و درمان استان به این مسأله ورود نمایند.


این عضو شورای مرکزی نهاد دیده بان شفافیت و عدالت استان تصریح کرد :پیامک های متعدد پرداخت عوارض سنگین بزرگراهی از طرف یک شرکت به مردم در استان ارسال می شود که باید در این رابطه نیز شفاف سازی صورت گیرد.
عباس حسین پور ،دیگر عضو شورای مرکزی نهاد دیده‌بان هرمزگان نیز گفت : مبارزه با فساد و رانت باید در لایه‌های مختلف جامعه صورت گیرد تا مؤثر واقع شود.

وی همچنین بر حفاظت از محیط‌زیست و منابع معدنی استان تاکید کرد و خواستار ورود مسئولین به این مسئله و جلوگیری از تخریب و حفاظت از منابع طبیعی و معدنی استان شد.

دیگر خبرها

  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • آخرین نهاد مسئول استیفای حقوق مردم دیوان عدالت اداری است
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی با تایید رییس قوه قضاییه
  • قانون‌گریزی شوراها آسیب‌های این نهاد را افزایش می‌دهد