Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-09@00:21:18 GMT

بهترین دوربین‌ های موبایل

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۵۹۹۸

بهترین دوربین‌ های موبایل

این روزها دوربین موبایل به بخش مهمی از زندگی بسیاری تبدیل شده، اما در آغاز سال جدید خورشیدی و در بهار ۲۰۱۹ کدام موبایل‌ها بهتر عکس می‌گیرند؟

یکی از معتبرترین بررسی‌های دوربین موبایل در جهان را DxOMark انجام می‌دهد. بر اساس تازه‌ترین ارزیابی این وب‌سایت در بخش دوربین اصلی هواوی پی ۳۰ پرو و در بخش دوربین سلفی سامسونگ اس ۱۰ پلاس بهترین عملکرد را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هواوی پی ۳۰ پرو جدیدترین محصول شرکت هواوی است. این گوشی از یک دوربین سه گانه بهره می‌برد. در این سه دوربین به ترتیب از ترکیب سنسورهای ۴۰ مگاپیکسلی ،۲۰ مگاپیکسلی واید و هشت مگاپیکسلی تله در کنار دوربین تشخیص عمق استفاده شده است.

سنسور اصلی این گوشی نسبت به بیشتر گوشی‌های بازار اندازه بزرگتری دارد. در برابر این حسگر لنز ۲۷ میلی متری با اندازه دایافراگرم ۱.۶ قرار گرفته است. در برابر سنسور دوربین واید که ۲۰ مگاپیکسلی است هم لنز واید ۱۶ میلی متری قرار دارد.

هواوی برای رسیدن به حالت تله اپتیکال از لنز تله‌فوتوی ۱۲۵ میلی‌متری مجهز به پریسکوپ بهره گرفته است. با این روش این گوشی توانای بزرگنمایی هیبریدی ۱۰ برابری و بزرگنمایی دیجیتال ۵۰ برابری را دارد.

گوشی پی ۳۰ پرو در بخش عکاسی ۱۱۹ و در بخش فیلم برداری ۹۷ امتیاز گرفته است و امتیاز مجموع آن هم ۱۱۲ است.

در بخش سلفی سامسونگ گلکسی اس ۱۰ پلاس با امتیاز ۹۶ بهترین دوربین جهان را دارد.

این محصول از دوربین سه‌تایی در پشت خود استفاده می‌کند که یکی وظیفه تله (۱۲مگاپیکسل)، یکی واید (۱۲مگاپیکسل) و دیگری سوپرواید (۱۶مگاپیکسل) را بر عهده دارند. در حالت واید سامسونگ ادعا می‌کند دوربین زاویه ۱۲۳درجه‌ای جلوی خود را پوشش می‌دهد. در این گوشی از فناوری فوکوس دوال پیکسل استفاده شده است.

دربخش جلویی هم اس ۱۰ پلاس از دو دوربین یکی با سنسور ۱۰ مگاپیکسلی و دیگری با سنسور تشخیص عمق هشت مگاپیکسلی استفاده می‌کند.

سامسونگ گلکسی اس ده پلاس در بخش عکاسی ۱۰۱ و در بخش فیلم هم ۸۸ امتیاز گرفته است در مجموع این گوشی ۹۶ امتیاز به دست آورده است.

بر اساس بررسی‌های dxomark هواوی میت ۲۰ پرو، هواوی پی ۲۰ پرو و سامسونگ گلگسی اس ۱۰ پلاس در بخش دوربین اصلی با امتیازهای ۱۰۹ پس از هواوی پی ۳۰ پرو قرار گرفته‌اند.

در پشت میت ۲۰ پرو سنسور ۴۰ مگاپیکسلی رنگی با لنز ۲۷ میلی‌متری اف ۱.۸، سنسور ۲۰ مگاپیکسلی با لنز اولترا واید ۱۶ میلی‌متری اف ۲.۲ و سنسور ۸ مگاپیکسلی با لنز تله‌فوتو ۸۰ میلی‌متری اف ۲.۴ با زوم اپتیکال سه‌برابری قرار دارد.

هواوی ادعا می‌کند با این ترکیب می‌توان از عکس‌هایی با زاویه باز تا عکس‌هایی با زاویه بسته‌تر را ثبت کرد.

در این گوشی با استفاده از لنز اولترا واید، می‌توان از فاصله‌ی ۲.۵ سانتی‌متری از سوژه،‌ عکس‌ ماکرو گرفت.

میت ۲۰ پرو دارای سنسوری بزرگتر نسبت به آیفون ایکس اس و نوت ۹ است. این بزرگی سنسور سبب می‌شود گوشی بتواند در فضای کم‌نورتر عکس بهتری بگیرد در حالی که حساسیت دوربین‌های اپل و سامسونگ روی ایزو ۶۴۰۰ کار می‌کند. حداکثر ایزو این گوشی اندکی بیش از ۱۰۰ هزار است. از طرفی با استفاده از قابلیت سوپر اچ دی آر، عکس‌های این گوشی در تراز‌های نوری مختلف عملکرد بهتری نسبت به رقبا دارد.

در بخش سلفی هم پس از سامسونگ گلکسی اس ۱۰ پلاس بترتیب گوگل پیکسل سه و گلکسی نوت ۹ با امتیاز ۹۲ قرار دارند.

برخلاف شرکت‌های دیگر، گوگل همچنان از یک لنز در پشت گوشی پیکسل سه استفاده می‌کند. گوگل می‌گوید این شرکت بیشتر کار‌های شرکت‌های دیگر را با هوش مصنوعی انجام می‌دهد. این محصول از دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی استفاده می‌کند و قدرت تصویربرداری آن‌ها به دلیل استفاده از تراشه‌ پیکسل ویژوال کور است. یکی از خصوصیت‌های دوربین پیکسل ۳، حالت «دید در شب» (Night Sight) است. با استفاده از این سیستم دوربین گوشی در شرایط کم نور، عکس‌های خوبی را ثبت می‌کند؛ و آنگونه که گوگل ادعا می‌کند بهتر از همه رقبا.

بهترین محصول اپل در بخش سلفی آیفون ایکس اس مکس با امتیاز ۸۲ است که در رده‌بندی جهانی در مکان ششم قرار دارد.

در بخش دوربین اصلی در مکان پنجم ،ششم و هفتم بترتیب شیائومی پی ۹، آیفون ایکس اس مکس و اچ تی سی یو ۱۲ پلاس با امتیاز‌های ۱۰۷ ،۱۰۵و ۱۰۳ قرار دارند.

آیفون ایکس اس مکس در بخش پشتی دو دوربین ۱۲ مگاپیکسلی دارد که اولی واید با اف ۱.۸ و دیگری زاویه بسته تری دارد و اف آن ۲.۴ است. در این گوشی در بخش جلویی، دوربین ۷ مگاپیکسلی قرار گرفته است.

در بخش دوربین اصلی گوشی‌های گلکسی نوت ۹، شیائومی می‌میکس سه، هواوی پی ۲۰، آیفون ایکس آر ،گوگل پیکسل ۳، سامسونگ گلکسی اس ۹ پلاس، شیائومی می‌۸، گوگل پیکسل ۲، وان پلاس شش تی و آیفون ۱۰ در مکان هشتم تا هفدهم قرار دارند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۵۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز صادرات اینتل و کوالکام به هواوی باطل شد

آمریکا، مجوزهایی که به شرکت‌هایی شامل اینتل و کوالکام اجازه می‌داد تراشه‌های مورد استفاده در لپ‌تاپ‌ها و گوشی‌ها را به شرکت سازنده تجهیزات مخابراتی هواوی صادر کنند را باطل کرد.

به گزارش ایسنا، منابع آگاه اظهار کردند بعضی از شرکت‌ها روز سه شنبه مطلع شدند که مجوزشان باطل شده است. وزارت بازرگانی آمریکا تائید کرد که تعدادی از مجوزهای صادرات را باطل کرده اما از شرکت‌هایی که مجوزشان لغو شده است، نام نبرد.

این اقدام پس از رونمایی نخستین لپ‌تاپ مجهز به هوش مصنوعی هواوی به نام «میت بوک ایکس پرو» صورت می‌گیرد که در ساخت آن از پردازنده «کور اولترا ۹» اینتل استفاده شده است.

رونمایی این لپ‌تاپ، باعث عصبانیت قانونگذاران جمهوریخواه شد که عرضه این لپ‌تاپ را نشانه چراغ سبز وزارت بازرگانی به اینتل برای فروش تراشه به هواوی دانستند.

وزارت بازرگانی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد برخی از مجوزهای خاص برای صادرات به هواوی باطل شده‌اند اما مشخص نکرد کدام مجوزها بوده اند.

لیز استفانیک، نماینده جمهوری‌خواه کنگره در بیانیه‌ای گفت: این اقدام، امنیت ملی آمریکا را تقویت کرده، از نبوغ آمریکایی محافظت می‌کند و توانایی چین کمونیست برای پیشرفت فناوری خود را کاهش می‌دهد.

این اقدام می‌تواند به هواوی که هنوز برای تامین قطات لپ‌تاپ‌های خود، به تراشه‌های اینتل متکی است، ضربه بزند و به تامین‌کنندگان آمریکایی که با این شرکت تجارت می‌کنند، آسیب برساند.

اینتل همچنین با تقاضای ضعیف برای تراشه‌های دیتاسنترهای سنتی و رایانه شخصی خود مواجه بوده است. این شرکت ماه گذشته، پس از پیش‌بینی درآمد و سود کمتر از برآوردهای بازار در سه ماهه دوم، ۱۱ میلیارد دلار از ارزش بازار خود را از دست داد.

هواوی در سال ۲۰۱۹ به دلیل واهمه از احتمال جاسوسی این شرکت چینی از آمریکایی‌ها، در فهرست محدودیت‌های تجاری آمریکا قرار گرفت که در راستای تلاش گسترده‌تر واشنگتن برای تضعیف توانایی چین در تقویت ارتش خود بود. اضافه شدن به این لیست، به معنای آن است که تامین کنندگان آمریکایی باید قبل از صادرات،  یک مجوز خاص را دریافت کنند.

با این حال، تامین کنندگان هواوی، مجوزهایی به ارزش میلیاردها دلار برای فروش کالاها و فناوری به این شرکت دریافت کرده‌اند که شامل مجوز جنجالی صادر شده توسط دولت ترامپ بود که تحت آن، اینتل اجازه یافت تا از سال ۲۰۲۰ پردازنده‌های مرکزی مورد استفاده در ساخت لپ تاپ ها را به هواوی ارسال کند.

کوالکام همچنان مجوز فناوری‌های فایو جی خود را به هواوی داده که سال گذشته استفاده از تراشه فایو جی طراحی واحد «های سیلیکون» خود را آغاز کرد. تحلیلگران بر این باورند که تولید این تراشه‌ها، نقض قانون آمریکا بوده است. کوالکام اوایل ماه جاری اعلام کرد قرارداد امتیاز انحصاری این شرکت با هواوی در ابتدای سال مالی ۲۰۲۵ کوالکام به پایان می‌رسد و مذاکرات برای تمدید آن را آغاز کرده است.

مخالفان هواوی معتقدند چنین مجوزهایی به احیای مجدد این شرکت کمک کرده است. هواوی در اوت سال گذشته، صنعت تلفن هوشمند را با معرفی با یک گوشی جدید مجهز به تراشه پیچیده ساخت تراشه‌ساز چینی SMIC غافلگیر کرد. این گوشی با وجود محدودیت‌های صادراتی آمریکا برای هر دو شرکت ساخته شد و به منزله نقطه عطفی در شکست محدودیت‌های وضع شده توسط واشنگتن بود.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت تحقیقاتی کانترپوینت اعلام کرد این تلفن هوشمند در شش هفته اول سال ۲۰۲۴، به رشد ۶۴ درصدی فروش تلفن‌های هوشمند هواوی کمک کرد. تجارت قطعات خودروی هوشمند آن نیز به احیای مجدد هواوی کمک کرده است، به طوری که این شرکت در سال ۲۰۲۳ سریع‌ترین رشد درآمد خود را در چهار سال گذشته تجربه کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مقایسه گوشی‌های شیائومی 14 و S24 سامسونگ + قیمت و مشخصات
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • مجوز صادرات اینتل و کوالکام به هواوی باطل شد
  • آیا گوشی‌ها مقاومتر شده‌اند؟/ اگر گوشی موبایل از هواپیما سقوط کند، چه می‌شود؟ (فیلم)
  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • سارق حرفه‌ای موبایل در بجنورد دستگیر شد
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • تبلیغ گوشی موبایل در امریکا توسط دختران با حجاب | تصویر
  • گوشی Moto G85 5G به زودی عرضه می‌شود
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)