Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@22:03:21 GMT

ارزان‌ترین و گران‌ترین شهرهای جهان برای خرید مسکن

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۶۹۵۷

ارزان‌ترین و گران‌ترین شهرهای جهان برای خرید مسکن

پول‌نیوز - مؤسسه " سی بی آر ای" در پنجمین گزارش سالانه خود از هزینه مسکن در شهرهای مختلف جهان، اطلاعات مسکن ۳۵ شهر را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است. بر این اساس شهرهای آسیایی در این فهرست رتبه‌های بالا را به خود اختصاص داده‌اند به گونه‌ای که چهار شهر از پنج شهر گران قیمت جهان برای خرید مسکن در آسیا و به طور عمده در چین قرار داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




طبق گزارش این مؤسسه، متوسط هزینه خرید خانه در شهر هنگ کنگ در سال ۲۰۱۸ معادل ۱.۲ میلیون دلار بوده است. تقاضای بالای مسکن و کمبود فضا برای ساخت واحدهای جدید باعث رسیدن قیمت‌ها به سطوحی شده است که برای بسیاری از ساکنان این شهر دست نیافتنی به نظر می‌رسد. دولت هنگ کنگ برای حل بحران مسکن در نظر دارد یک جزیره مصنوعی برای ساخت واحدهای مسکونی جدید ایجاد کند و برای پیشبرد این پروژه ۸۰ میلیارد دلار اعتبار در نظر گرفته است.

گران‌ترین شهرهای جهان برای خرید مسکن

۱- هنگ کنگ

متوسط هزینه خرید مسکن در سال ۲۰۱۸ میلادی: ۱ میلیون و ۲۳۵ هزار و ۲۲۵ دلار

۲- سنگاپور

متوسط هزینه خرید مسکن در سال ۲۰۱۸ میلادی: ۸۷۴ هزار و ۳۷۲ دلار

۳- شانگهای-چین

متوسط هزینه خرید مسکن در سال ۲۰۱۸ میلادی: ۸۷۲ هزار و ۵۵۵ دلار

۴-و نکوور-کانادا

متوسط هزینه خرید مسکن در سال ۲۰۱۸ میلادی: ۸۱۵ هزار و ۳۲۲ دلار

۵- شنژن- چین

متوسط هزینه خرید مسکن در سال ۲۰۱۸ میلادی: ۶۸۰ هزار و ۲۸۳ دلار

هم چنین شهرهای لس‌آنجلس و نیویورک آمریکا، لندن انگلیس، پکن چین و پاریس فرانسه به ترتیب در رده‌های ششم تا دهم این گزارش ایستاده‌اند.

ارزان‌ترین شهرها برای خرید مسکن

۱- استانبول- ترکیه

متوسط هزینه خرید مسکن در سال ۲۰۱۸ میلادی: ۹۷ هزار و ۳۹۶ دلار

۲- هو شه مینه- ویتنام

متوسط هزینه خرید مسکن در سال ۲۰۱۸ میلادی: ۱۰۳ هزار و ۵۷ دلار

۳- بانکوک- تایلند

متوسط هزینه خرید مسکن در سال ۲۰۱۸ میلادی: ۱۰۶ هزار و ۳۸۳ دلار

۴- کوالا لامپور- مالزی

متوسط هزینه خرید مسکن در سال ۲۰۱۸ میلادی: ۱۱۹ هزار و ۷۳۸ دلار

۵- لیسبون- پرتغال

متوسط هزینه خرید مسکن در سال ۲۰۱۸ میلادی: ۲۰۷ هزار و ۸۳۴ دلار

هم چنین شهرهای ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی، شیکاگو در آمریکا، منچستر و بیرمنگام انگلیس و مونترال کانادا در رده‌های ششم تا دهم شهرهای ارزان رده بندی امسال معرفی شده‌اند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: گرانترین شهر جهان خرید مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۶۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی

به گزارش خبرنگار مهر، طرح کالابرگ الکترونیکی از سال قبل اجرا شده و برخی خانوارها به جای استفاده نقدی از یارانه تخصیص داده شده از سوی دولت، مبادرت به خرید ۱۱ قلم کالاهای اساسی شامل برنج، روغن، قند، شکر، حبوبات، مرغ، گوشت قرمز منجمد، شیر، پنیر، ماست، ماکارونی و گوشت مرغ، تعیین شده از سوی انستیتو ایران می‌کنند.

در این خصوص ۲۲۰ هزار فروشگاه، متصل به طرح بوده و افراد با مراجعه به این فروشگاه‌ها که برخی مربوط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بعضی فروشگاه شخصی هستند خدمات لازم را در خرید این اقلام اساسی ارائه می‌دهند.

در کنار یارانه عمومی و کالابرگ الکترونیکی، طرح «یسنا» (یارانه ویژه زنان باردار و شیرده) نیز از بهمن سال قبل در حال اجرا بوده که ماهانه ۴۰۰ هزار تومان به حساب سرپرستان خانوار در ۸ استان محروم به ازای مادران باردار و شیرده واریز می‌شود.

همچنین در این خصوص باید به یارانه کودکان اشاره کرد که به ازای هر کودک دارای سوءتغذیه در خانوارهای دهک اول تا پنجم مبلغ یک میلیون تومان و فرزندان مربوط به دهک‌های ششم و هفتم ۶۰۰ هزار تومان واریز می‌شود.

البته اقلام دو طرح اخیر با افزودن میوه و سبزیجات ۱۶ قلم است.

همراه با این خدمات جایزه تشویقی دولت که در طرح «فجرانه» ۲۲۰ هزار تومان بوده، به افراد مشمول یارانه اجازه می‌دهد تا به ازای خرید هر یک از ۱۱ کالای تعیین شده، جایزه تشویقی داشته باشند و از هر یک از کالاها خرید مازاد داشته باشند.

اما با وجود تاکید بر خرید ۱۱ قلم کالا به دلیل برخی ضعف‌های زیرساختی سرپرستان برخی خانوار یارانه مربوط به طرح فجرانه یا یسنا را برای خرید سایر اقلام مانند شوینده‌ها هزینه می‌کنند. این امر در فروشگاه‌های شخصی و کوچک متصل به درگاه کالابرگ الکترونیکی رخ می‌دهد و همچنین برخی فروشگاه داران خرد از طرح سوءاستفاده کرده و افراد را مجبور به خرید کالاهای بیشتر می‌کنند.

در این خصوص معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرده، به دلیل اینکه پایش ملی بر روی فروشگاه‌ها آغاز شده است، هم اکنون اجازه نداریم فروشگاه جدیدی را به طرح متصل کنیم.

کد خبر 6096995 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • ادعای جنجالی علیه شهردار تهران؛ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومانی کمک هزینه مسکن؟ +تصویر
  • ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی
  • رد پای دلالان به طرح مسکن ملی یزد باز شد
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید/ رقم‌های اجاره در پرند چه تغییری کرد؟
  • بازار نابسامان اجاره مسکن در شهرهای جدید
  • چلسی رقابت برای خرید مسی کوچک را برد
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران
  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی