Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@02:06:06 GMT

نمایشگاه «مهر و آب» با محور کلمه «هو» برپا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۷۰۷۲

نمایشگاه «مهر و آب» با محور کلمه «هو» برپا می‌شود

محمد سعید نقاشیان، هنرمند نقاش در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا درباره فعالیت‌های اخیرش چنین اطلاع رسانی کرد: هم‌اکنون مشغول برپایی نمایشگاهی با عنوان «مهر و آب» هستم که به صورت انفرادی در آینده‌ای نزدیک برگزار خواهد شد. این نمایشگاه هم در حوزه‌های نقاشی‌خط و تایپوگرافی است. تمامی آثار ارائه شده در آن برای اولین بار است که رونمایی می‌شود و ۲۵ اثر در این نمایشگاه در معرض نمایش قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای خلق این ۲۵ اثر یکسال تمام زمان صرف شده است و هر اثر تقریباً سه هفته زمان برده است. با این توضیح امیدوارم کیفیت این آثار برای علاقه‌مندان قابل توجه باشد.
این نقاش با بیان این‌که در این نمایشگاه آثارش به فروش هم خواهد رسید، گفت: هنوز زمان دقیقی برای برگزاری نمایشگاه «مهر و آب» مشخص نشده است، ولی به طور قطع این نمایشگاه تا تابستان برگزار خواهد شد. این نمایشگاه بیست‌و‌ششمین نمایشگاه انفرادی من است و غیر از نمایشگاه‌های انفرادی در 100 نمایشگاه گروهی هم شرکت داشته‌ام.
او درباره سبک هنری‌اش گفت: تعدادی از نمایشگاه‌های من در سبک معلی برپا شده است، اما اخیراً سبکی را که مختص خودم است در آثارم دنبال می‌کنم. درباره مفاهیم آثار باید بگویم مدتهاست که واژه نویسی را رها کرده‌ام و بیشتر به سمت فرم‌گرایی رو آورده‌ام. درباره چرایی این تغییر باید بگویم دیگر دوره‌ای نیست مفاهیم را به صورت مستقیم انعکاس داد و در بحث فرم دیگر واژه‌ها و ظاهر چندان مطرح نیست، به همین جهت تلاش کرده‌ام در فرم‌گرایی به تکامل هنری دست یابم. این هنرمند با بیان این‌که هم اکنون مشغول فعالیت به روی کلمه «هو» است، گفت: اخیراً تمرکز ویژه‌ای روی کلمه «هو» دارم. هو در فرهنگ ایران باستان به معنای نیکی است، برای مثال به اسم‌هایی چون؛ هورنگ، هوشنگ و... اشاره می‌کنم، البته در فرهنگ اسلامی و ایران باستان اشتراکات بسیار فراوانی مشاهده می‌شود، برای مثال به بحث مهدویت و نماز خواندن هم اشاره شده است.
این هنرمند در پاسخ به این سؤال که آیا آثاری در سبک سقاخانه‌ای هم داشته است گفت: مکتب سقاخانه‌ای نوعی فرهنگ‌سازی بود برای نگاه متفاوت به حروف، همچنین برخورد آونگارد و مدرن با فضای حروف بود، برای همین می‌بینیم در این شکل، آثار تا حدی از سبک سنتی و نستعلیق فاصله گرفته است. درباره این سبک باید اضافه کنم که خودم را وام‌دار این سبک می‌دانم به همین جهت در هر هنگام خلق هر اثری سعی می‌کنم به این سبک هم نگاهی داشته باشم.
وی در پاسخ به سؤال پایانی مبنی بر این‌که آیا مکتب سقاخانه‌ای هنوز برای مخاطبان جذابیت دارد گفت: هنوز هم این سبک کار مورد توجه هنرمندان است. برای مثال آثار استاد فرامرز پیل آرام، استاد حسین زنده رودی و... که از بزرگان این سبک هستند برای بسیاری از مخاطبان جذابیت‌ فراوانی دارد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن قرآن ایکنا هنر فرهنگی نقاشیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۷۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت

ایتنا - شاکیان گفتند که OpenAI دیگر یک شرکت غیرانتفاعی نیست و اکنون 90 میلیارد دلار ارزش دارد. در همین حال، ChatGPT و کوپایلوت «صدها میلیارد دلار به ارزش بازار مایکروسافت» اضافه کرده‌اند. طبق گزارش The Verge، گروهی از نشریات شامل Chicago Tribune، New York Daily News و Orlando Sentinel از مایکروسافت و OpenAI شکایت کرده‌اند. این هشت نشریه، که همگی متعلق به گروهAlden Capital  (ACG) هستند، در شکوائیه خود این شرکت‌ها را متهم کرده‌اند که «میلیون‌ها مقاله و مطلب دارای حق‌چاپ‌شان را بدون اجازه و بدون پرداخت هزینه، با هدف تقویت تجاری‌سازی محصولات هوش مصنوعی مولدشان، از جمله ChatGPT و کوپایلوت، به سرقت برده‌اند».
 
به گزارش ایتنا و به نقل از انگجت، این تازه‌ترین شکایتی است که علیه مایکروسافت و OpenAI به دلیل استفاده از مطالب دارای حق چاپ بدون رضایت صریح ناشران مطرح شده است. نیویورک‌تایمز نیز در اواخر سال گذشته از این شرکت‌ها شکایت کرد و مدعی شد که آنها از «محتوای دارای حق چاپ به ارزش تقریباً یک قرن» استفاده کرده‌اند. این نشریه گفت که محصولات این شرکت‌ها می‌توانند مقالات تایمز را کلمه به کلمه ارائه دهند و می‌توانند «از سبک بیانی آن تقلید کنند»، با اینکه توافق‌نامه مجوز قبلی نداشته‌اند.
 
مایکروسافت در پاسخ خود به دادگاه، که با هدف رد بخش‌های کلیدی این شکایت ارائه شده بود، تایمز را متهم به «آینده‌شناسی روز رستاخیزی» با این ادعا کرد که هوش مصنوعی مولد می‌تواند برای روزنامه‌نگاری مستقل یک تهدید باشد.
 
نشریات گروه ACG از همین موضوع شکایت دارند که چت‌بات‌های این شرکت‌ها در مدت کوتاهی پس از انتشار مقاله‌های آنها بدون دادن یک لینک برجسته به منابع آنها، این مطالب را کلمه به کلمه بازتولید می‌کنند. آنها در شکایت خود چندین نمونه را ذکر کردند. علاوه بر این، این چت‌بات‌ها ظاهراً دچار توهم هستند و گزارش‌های نادرستی را به انتشارات ACG نسبت می‌دهند.
 
این ناشر استدلال کرده است که برای کامپیوترها، تراشه‌های تخصصی و برقی که برای ساخت و راه‌اندازی محصولات هوش مصنوعی خود استفاده می‎‌کند هزینه پرداخت می‌کند. و با این حال شرکت‌های موردشکایت از مقالات دارای حق چاپ «بدون اجازه و بدون پرداخت هزینه برای دریافت امتیاز» استفاده می‌کنند، در حالی که می‌دانند برای آموزش مدل‌های زبان بزرگ خود به محتوا نیاز دارند. این شاکیان به اعتراف قبلی OpenAI اشاره کردند که گفته بود «آموزش مدل‌های پیشرو هوش مصنوعی امروزی بدون استفاده از متریال دارای حق چاپ غیرممکن است».
 
شاکیان گفتند که OpenAI دیگر یک شرکت غیرانتفاعی نیست و اکنون 90 میلیارد دلار ارزش دارد. در همین حال، ChatGPT و کوپایلوت «صدها میلیارد دلار به ارزش بازار مایکروسافت» اضافه کرده‌اند.
 
این نشریات به دنبال مبلغی اعلام‌نشده برای جبران خسارت خود هستند و از دادگاه می‌خواهند که به این متشاکیان دستور دهد مدل‌های GPT و LLM را که از متریال آنها استفاده می‌کنند نابود کنند.

دیگر خبرها

  • شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • برپایی نمایشگاه دست ساخته‌ها دانش آموزان در گچساران
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • گشایش نمایشگاه توانمندی‌های هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) فیروزه