Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، مصطفی سالاری، استاندار گیلان در جلسه ساماندهی سواحل استان گیلان با اشاره به کاهش تعداد غرق شدگان در سواحل این استان در سال گذشته گفت: جذب سرمایه گذار بخش خصوصی در نقاط ساحلی و ایجاد طرح‌های شناگاهی منجر به کاهش غریق می‌شود.

وی با تاکید بر دعوت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ساماندهی سواحل افزود: طرح‌های شناگاهی علاوه بر کاهش آمار غریق منتج به ایجاد شغل نسبتا دائم، خودگردان و بی‌نیاز به اعتبارات دولتی در جهت اشتغالزایی و ارائه خدمات به گردشگران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان با بیان اینکه با برنامه ریزی صحیح بهره گیری از طرح شناگاهی دائمی شود، اظهار داشت: بخشی از این طرح در خصوص خدمات بهداشتی، غریق نجات و تمهیدات ایمنی جزء الزامات کار محسوب می‌شود.

سالاری با اشاره به اینکه بخش دیگر در خصوص تعداد غرفه، آلاچیق، فروشگاه و رستوران بر اساس سلیقه سرمایه گذار بوده که به عنوان بخش درآمدزا قابلیت فعالیت در تمام فصول را دارد، گفت: این طرح منجر به درآمدزایی، اشتغالزایی و به صفر رساندن آمار غریق می‌شود.

وی افزود: علاوه بر شناگاه‌های فعلی، نقاط دیگری که امکان ایجاد طرح شناگاهی دارند، شناسایی و مورد مطالعه قرار گرفته که امکان واگذاری به بخش خصوصی را دارد.

استاندار گیلان بیان داشت: می‌توان از طریق فراخوان این عرصه‌ها را برای مدت زمانی تعیین شده به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار کرد تا آن‌ها نیز با هزینه اندک و جانمایی سازه قابل حمل که نمای آن با طبیعت سازگار است نسبت به ارائه خدمات به گردشگران اقدام و درآمدزایی پایداری را ایجاد کنند.

سالاری با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌های لازم در جهت ایجاد اشتغال در سطح سواحل تصریح کرد: ما در حالی برای ساماندهی سواحل هزینه پرداخت می‌کنیم که در واقع باید با ایجاد ساز و کاری مطلوب از ظرفیت سواحل بهره گرفت و ایجاد درآمد داشت.

انتهای پیام/ع

برگزاری جلسه ساماندهی سواحل استان گیلان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دریای خزر اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۸۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی عصر فردا از گیلان خارج می‌شود
  • کاهش آمار طلاق بعد از سه دهه
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • زنگ خطر کاهش ولادت در خراسان رضوی به صدا در آمد
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • غرق شدن جوان ٣۰ ساله دزفولی در رودخانه دز
  • زلفی گل: در فرهنگ ایرانی به علم توجه شده است
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه