Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@16:17:49 GMT

تکمیل چرخه اقتصاد زیستی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۱۸۷۷

تکمیل چرخه اقتصاد زیستی

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، طیف گسترده ای از محصولات زیست پایه مانند غذا، خوراک دام، مواد شیمیایی و غیره و همچنین انرژی زیستی یعنی سوخت، برق و حرارت به کمک پالایش زیستی تولید می شود.

به همین دلیل پالایش زیستی قابلیت تکمیل چرخه اقتصاد زیستی را دارد. برای رسیدن به نقطه مطلوب در این حوزه و به دست آوردن بالاترین بازده فنی و اقتصادی، باید سیاست های کلان در مجامع بین المللی اتخاذ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تهدیدهای پالایش زیستی که یکی از مهم ترین آنها تهدید امنیت غذایی است، باید با برنامه ریزی های صحیح و همچنین یافتن زیست توده هایی که کاربرد مستقیم غذایی ندارند، برطرف شود. توسعه مداوم پالایشگاه های زیستی منجر به تنوع بیشتر مواد اولیه و فناوری های مورد استفاده و همچنین محصولات تولیدی خواهد شد.

تحقیق، توسعه و تحلیل همه جانبه پالایش زیستی، به توسعه کشاورزی و روستاها، مناطق صنعتی جدید و مراکز فروش در بازارهای موجود و تازه تاسیس کمک خواهد کرد. به همین دلیل این موضوع در کشورهای پیشرفته مورد توجه زیادی قرار دارد.

در ایران نیز سالها است که در زمینه توسعه پالایشگاه های زیستی اقدامات مختلفی صورت گرفته است. یکی از نهادهای اثرگذار در این موضوع، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که با جدیت و اصرار فراوان سعی در گردآوردن همه بازیگران این عرصه در کنار یکدیگر دارد. این کار می تواند چرخ اقتصاد کشور را روان تر بچرخاند.

علی‌محمد لطیفی: رییس کارگروه بیوتکنولوژی محیط زیست

انتهای پیام/

169 / 159

نویسنده:

اقتصاد زیستی پالایش زیستی کشاورزی مراکز فروش بازار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اقتصاد زیستی کشاورزی مراکز فروش بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است و قطعا تمام اکوسیستم‌ ها در حوزه محیط زیست مدیون داشتن زمینی پاک و خاکی پویا و حاصلخیز است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، حلیا سادات حسینی در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت  و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسلهای آینده اشاره کرد.

حسینی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی مانند توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن وعدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

وی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک را داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آبهای زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه صحبتهای خود به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم  و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان صحبتهایش به موضوع فرهنگ سازی و توانمندسازی شهروندان اشاره کرد و گفت: آمارها نشان می‌دهد که شش درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد، نباشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قهرمانی تیم پالایش نفت بندرعباس در مسابقات پدل برد انتخابی تیم ملی
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • کارگران موتور محرک چرخه اقتصاد کشور هستند