Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار گالیکش گفت: مدیران با دنبال کردن مدل‌های هواشناسی آمادگی وقوع حوادث را داشته باشند و در دسترس باشند و بدون هماهنگی فرماندار حتی برای امورات اداری در مرکز استان یا امورات دیگر از شهرستان خارج نشود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیلکوه؛ صبح امروز حسین مایلی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان گالیکش با تشکر از ادارات فعالی که در سیل اخیر به شهروندان خدمات‌رسانی داشتند گفت: برخی از ادارات در سیل اخیر اصلاً پای‌کار نبودند و مسئولین این ادارات تلفن خود را خاموش کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروها و تجهیزات این ادارات هم در اختیار ستاد بحران شهرستان قرار نداشت و مدیران این ادارات در استراحت نوروزی بودند.

وی افزود: این افراد نمی‌دانستند که شهرستان گالیکش درگیر سیل است و مسئولین بلندپایه کشوری در استان گلستان حضور دارند و کمک‌رسانی می‌کنند؛ باوجوداینکه به برخی از ادارات شهرستان نیاز داشتیم متأسفانه نیروی انسانی و خوردی اداری را در اختیار ستاد بحران قرار ندادند.

مایلی با اشاره به اینکه عیار مدیران و سازمان‌ها در زمان بحران مشخص می‌شود گفت: اگر نبود مدیریت جهادی برخی از مدیران شهرستان در این ایام شاید به‌مراتب مشکلات شهروندان بیش از این‌ها بود. بخشداران، شهرداران، سپاه و بسیجیان، نیروی انتظامی، هلال‌احمر، میراث فرهنگی، آبفار، برق، جهاد کشاورزی، اداره منابع طبیعی و راهداری به‌درستی پای‌کار بودند اما تعدادی انگشت‌شمار از ادارات در سیل اخیر در کنار فرمانداری شهرستان نبودند.

فرماندار گالیکش گفت: خسارت‌های سیل در گالیکش برآورد شده و به‌محض ارائه تسهیلات در اختیار شهروندان خسارت دیده قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه امورات باید در شهرستان به‌صورت یکپارچه انجام شود گفت: متأسفانه امورات در شهرستان به‌صورت جزیره‌ای دنبال می‌شود و هر اداره‌ای فعالیت و برنامه خود را دنبال می‌کند؛ این‌گونه شهرستان دچار ضرر و خسران خواهد شد.

وی افزود: اگر به‌صورت هماهنگ و پک پارچه فعالیت‌ها انجام گیرد باعث می‌شود به‌صورت مساوی خدمات به دست روستاییان و شهروندان برسد.

به گفته مایلی؛ هیچ اداره‌ای مستندات و گزارش خسارت‌های سیل اخیر را به فرمانداری ارائه نکرده است. برخی مدیران اداراتی که بین شهرستان مینودشت و گالیکش مشترک هستند تنها آمار و خسارت‌های شهرستان مینودشت را ارائه می‌کنند و توجه ای به گالیکش ندارند. برخی مدیران شهرستانی در این ایام بالباس شخصی و بدون پوشیدن لباس سازمانی و بحران در محل حاضر می‌شدند که جایر نبود.

فرماندار گالیکش تصریح کرد: هیچ مسئولی حق ندارد گوشی خود را خاموش کند و از دسترس خارج باشد؛ بخصوص در زمان ایجاد بحران...

وی گفت: طرح آمایش سرزمینی یکی از اولویت‌های مهم سند راهبری و فرادستی شهرستان است که باید شهرستان تدوین شود.

نماینده دولت در گالیکش گفت: باید مکانی در شهرستان دیده شود که در زمان بحران بتوان شهروندان را در آن اسکان داد. سالن ستاد بحران شهر گالیکش و صادق‌آباد نیازمند تعمیر است دارد که باید از سوی شهرداران برطرف شود و مجهز شود.

مایلی با اشاره به اینکه هرلحظه باید آمارهای سیل اخیر در شهرستان بروز شود اظهار داشت: میزان خسارت‌های سیل گالیکش به 200 میلیارد و 200 میلیون تومان افزایش‌یافته است؛ خسارت‌های سیلاب در گالیکش بیش از این میزان است و باید از سور ادارات و دستگاه‌ها واقعی شود.

وی با اشاره به سد حسین‌آباد کالپوش که دغدغه مردم گالیکش است گفت: رانش حسین‌آباد به موقعیت جغرافیایی و توپوگرافی آن نقطه بستگی دارد و مربوط به سد حسین‌آباد کالپوش نیست. اطمینان داشته باشید خطری از ناحیه این سد شهروندان گالیکش را تهدید نمی‌کند.

وی بیان داشت: فرهنگ کشت گیاهان مثمر در شهرستان برای جلوگیری از فرسایش خاک و سیلاب باید نهادینه شود. لایروبی انهار در حوزه شهری و روستایی در دستور کاری مسئولین قرار گیرد تا در بارش‌های آینده کمترین آسیب را متوجه شهروندان کند.

فرماندار گالیکش گفت: استقلال ادارات یکی از مطالبات جدی شهروندان است، بیشترین اهالی شهرستان جامعه روستایی هستند و می‌طلبد اداره راه، مسکن، بیمه‌ها و ... در شهرستان استقرار داشته باشند. یکی از مشکلات عدم استقرار ادارات در گالیکش نبود فضای اداری در این شهرستان است.

مایلی تأکید کرد: مدیران با دنبال کردن مدل‌های هواشناسی آمادگی وقوع حوادث را داشته باشند و در دسترس باشند و بدون هماهنگی فرماندار حتی برای امورات اداری در مرکز استان یا امورات دیگر از شهرستان خارج نشود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۴۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند

فرماندار سردشت گفت: ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند و برابر قراردادی که با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) منعقد شده، درصدد هستیم آب رسانی به روستاهای مذکور انجام گرفته و تنش آبی به اتمام برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، باباخان اسکندری در دومین جلسه شورای اداری شهرستان سردشت طی سال‌جاری اظهار کرد: این شهرستان ۸۵۶ شهید را تقدیم نظام مقدس ایران اسلامی کرده و سردشت اولین شهر شیمیایی جهان و همیشه در معرض توپ و تانک و در معرض خطر دشمن بوده است، بنابراین انتظار ما از مسئولین آن است که نگاه ویژه‌ای به این شهرستان داشته باشند.

وی با اشاره به سفر مقام عالی استان به شهرستان و در راستای مصوبات سفر استاندار آذربایجان‌غربی افزود: از ۷۵ مصوبه تصویب شده برای شهرستان ۶۵ مصوبه محقق شده و به اتمام رسیده‌اند که توانسته تغییرات مثبتی را در راستای معیشت مردم به وجود بیاورد.

فرماندار سردشت در راستای اقدامات مثبت و قابل توجه دولت سیزدهم در جهت افزایش رفاه و آسایش مردم گفت: در سال گذشته ۹۷ پروژه را با اعتبار ۱۳۱ میلیارد تومان تعریف کرده و تا به امروز تقریباً ۶۰ درصد اعتبارات تخصیص پیدا کرده و با همت و درایت مدیران، پروژه‌ها به پیمانکاران واگذار و اقدامات را شروع خواهند کرد.

اسکندری ادامه داد: از دیگر اقدامات مؤثر دولت سیزدهم در جهت رفاه و آسایش مردم به رسمی شدن مرز کیله می‌توان اشاره کرد که این مرز یک ظرفیت بالقوه و بزرگ را در جهت رونق تجارت در منطقه ایجاد و اشتغال‌زایی را برای عموم مردم به وجود آورده است.

وی به بحث آب‌رسانی به روستاها پرداخت و تصریح کرد: ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند و برابر قراردادی که با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) منعقد شده در صدد هستیم آب رسانی به روستاهای مذکور انجام بگیرد و تنش آبی به اتمام برسد.

اسکندری همچنین در ادامه به پروژه گازرسانی به ۳۱ روستای منطقه آلان با اعتبار ۱۰۴ میلیارد تومان اشاره کرد و یادآور شد: این موضوع هم برگ زرینی از افتخارات دولت سیزدهم در راستای خدمات رسانی به مردم ایران عزیز است.

فرماندار سردشت در خاتمه به بحث جهاد تبیین پرداخت و خاطرنشان کرد: جهاد تبیین یکی از نیازهای اساسی امروز جامعه است و مهمترین اصل جهاد تبیین برنامه‌ریزی کردن برای این مهم است و عدم انجام درست آن می‌تواند نتایج زیان باری به وجود بیاورد، پس باید بیان حقیقت و روشنگری با برنامه‌ریزی باشد، زیرا جهاد تبیین برای دشمنان ما خطرآفرین است چون توطئه‌های آن‌ها را نقش بر آب می‌کند.

کد خبر 747936

دیگر خبرها

  • ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • خدمات رسانی به مردم رویکرد اصلی دولت سیزدهم است
  • استاندار اصفهان: تغییر در سطح فرمانداران و مدیران کل
  • تغییرات فرمانداران و مدیران کل در استان اصفهان
  • آیا مشتریان از امداد جاده‌ای نوروزی مدیران خودرو رضایت داشتند؟
  • وضعیت خدمات رسانی پایانه نوردوز غیرقابل قبول است