Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به اینکه در شرایط موجود، ترکیه هم همانند ایران با مشکلات ارزی مواجه است گفت: بهترین کار این است که کسری تجاری بازرگانی را با تجارت با یکدیگر جبران کنیم. ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۲ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، یونس ژائله در دیدار سفیر ترکیه در ایران با اعضای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تبریز که در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، با اشاره به اینکه در شرایط موجود، ترکیه هم همانند ایران با مشکلات ارزی مواجه است اظهار داشت: بهترین کار این است که کسری تجاری بازرگانی را با تجارت با یکدیگر جبران کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به جای اینکه نیازهای خود را از سایر کشورها تأمین کنیم، می‌توانیم نیازهای همدیگر را تأمین کنیم که ما باید به عنوان اتاق بازرگانی این امر را تسهیل کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی تبریز، احتیاط بیش از حد برخی از تاجران در سختگیری معامله با ایران را یادآور شد و گفت: وقتی اقلامی که در لیست تحریم نیست، نباید سختگیرانه برخورد کنیم و تجارت دارو و غذا را باید تسهیل کنیم.

سفیر ترکیه: "تحریم" فرصت جدیدی جهت گسترش تعاملات برای ایران و ترکیه ایجاد کرده استباغچلی: انتخابات ترکیه ربطی به آمریکا و اروپا نداردوزارت خارجه آمریکا، ترکیه را به تحریم‌های شدید اقتصادی تهدید کردانتقاد رهبر حزب سعادت ترکیه از تحریم آمریکا علیه سپاه پاسدارانسفیر ترکیه در ایران: فشارهای منطقه‌ای مشترک سرآغاز خوبی برای روابط حسنه ایران و ترکیه است

ژائله، با تاکید بر اینکه می‌توانیم نیازهای همدیگر را بدون نیاز به سایر کشورها تأمین کنیم ابراز داشت: در این برهه نیاز داریم که مثلاً در محصولات پتروشیمی به جای عربستان از محصولات پتروشیمی ایرانی خریداری شود تا در کنار هم از مشکلات عبور کنیم.

وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی تبریز بیش از 102 سال قدمت دارد، ادامه داد: تبریز در طول تاریخ به تجارت معروف بوده و با توجه به اشتراکات فرهنگی و زبانی می‌تواند زمینه خوبی برای گسترش روابط اقتصادی ایران و ترکیه باشد.

رئیس اتاق بازرگانی تبریز، با اشاره به اینکه حجم واردات ترکیه از سایر کشورها 168 میلیارد دلار است خاطرنشان کرد: باید با تلاش فعالان بخش خصوصی، سهم ایران را از این رقم افزایش دهیم چراکه رقم فعلی در سطح روابط یک همسایه و دوست نیست.

وی توریست درمانی را یکی از مزیت‌های تبریز دانست و گفت: بسیاری از توانمندی‌های بالایی که در این منطقه و استان وجود دارد باید از طریق تبلیغ و معرفی بیشتر، توریست‌هایی را از ترکیه جذب کنیم.

انتهای پیام/ ز

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۵۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد

حمید محمد بن سالم در حاشیه برگزاری اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD) در اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درخصوص تأثیر این اجلاس بر بهبود روابط تجاری ایران و کشورهای عضو، اظهار داشت: همواره زمانی‌که کنفرانس‌هایی به این شکل برگزار می‌شوند که ۳۵ کشور که تحت یک چتر دنبال چالش‌ها، ایده‌های جدید و حل مشکلات و دنبال تجارت بیشتر کشورها باشند، می‌توانند هر مسأله‌ای را روی میز بگذارند و حل و فصل کنند، رو به جلو پیش بروند و این بسیار مهم است.

وی ادامه داد: مجمع گفتگوی همکاری آسیا مانند یک تشکل و گروه بوده و توسعه روابط در این تشکل خیلی راحت‌تر است تا اینکه بخواهیم با کسی خارج از این تشکل مذاکره کنیم.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات با اشاره به اینکه در این سفر از اتاق بازرگانی اصفهان و مکان‌های تاریخی این شهر بازدید کردم، افزود: اصفهان شهر بسیار زیبایی است که هم برای گردشگری و هم بازرگانی و تجارت ظرفیت بسیار بالایی دارد.

محمد بن سالم ادامه داد: با صاحبان کسب و کارهای زیادی در این شهر زیبا صحبت کردیم و تنوع زیاد و ظرفیت‌های بالایی در اصفهان وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به صنایع فولاد، کشاورزی و داروسازی و … اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: ابزارهای متنوعی نیز بین اصفهان و امارات وجود دارد که می‌توان استفاده کرد تا این دو کشور تجارت بیشتری داشته باشند؛ برای مثال اصفهان و امارات پروازهای مستقیم و ارتباطات خوبی دارند.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات تصریح کرد: بی تردید در آینده با ملاقات‌ها و گفتگوهای بیشتر می‌توانیم قدرت و ابتکار عمل بیشتری برای کمک به یکدیگر و تجارت بهتر داشته باشیم.

به گزارش مهر، اصفهان طی روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD بود.

این اجلاس شب گذشته با حضور نمایندگان بیش از ۲۰ کشور عضو با تصویب معاهده اصفهان به کار خود پایان داد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6091975

دیگر خبرها

  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت