Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، روح‌الله طاهریان‌پور عصر یکشنبه در نشست بررسی مشکلات آب روستاهای جنوبی بخش دلوار اظهار داشت: با وجود بارندگی‌های اخیر و سال گذشته که باعث آبگیری سد کوثر شده، به دلیل نبود خط انتقالی به غیر از خط انتقال فعلی، تأثیری در میزان آب ورودی به استان بوشهر ندارد.

وی با بیان اینکه برای رفع کمبود آب در استان بوشهر به سراغ احداث آب‌شیرین‌کن رفته‌ایم، ابراز امیدواری کرد که آب‌شیرین‌کن دلوار در اردیبهشت ماه احداث آن شروع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهریان‌پور با بیان اینکه سعی می‌کنیم بیشترین وقت را برای رفع مشکلات آب بخش دلوار بگذاریم عنوان کرد: کمبود اعتبارات در سال گذشته باعث شد نتوانیم پروژه‌ها و برنامه‌هایمان را اجرایی کنیم.

مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با اشاره به اینکه برای احداث مجتمع‌های ساحلی حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیارد اعتبار نیاز است، افزود: موضوع مورد تاکید ما نظارت بر توزیع آب است که در این خصوص نیازمند همکاری بخشدار، دهیاران و شوراها هستیم.

طاهریان پور ادامه داد: میزان ورودی آب به بخش دلوار مقدار خوبی است، اما مشکل ما در چگونگی توزیع و فرسودگی شبکه آب و هدر رفت آب است که به برخی روستاها کمتر و برخی نیز بیشتر آب می‌رسد.

شرمنده مردم روستاهای جنوبی بخش دلوار هستیم

فرماندار تنگستان نیز با بیان اینکه شرمنده مردم روستاهای جنوبی بخش دلوار هستیم، که در هفته دو ساعت آب دارند، ابراز امیدواری کرد: در سال جدید وضعیت آب را طوری مدیریت خواهیم کرد که نسبت به سال گذشته وضعیت بهتری داشته باشند.

وی با اشاره به توجه استاندار محترم به رفع مشکلات آب شهرستان تنگستان افزود: اگر سال گذشته مشکلات ارزی کشور پیش نیامده بود، احداث آب‌شیرین‌کن را آغاز کرده و امسال به اتمام رسانده بودیم.

عبدالحسن رفیعی پور بالاترین میزان تخصیص اعتبارات سال گذشته را در تنگستان، اعتبارات حوزه آب عنوان کرد و خاطرنشان کرد: در تنگستان مشکل میزان حجم آب نیست و مقدار ورودی آب به شهرستان مقدار خوبی است؛ عمده مشکلات ما در توزیع، فرسودگی شبکه‌ها و مدیرت آب است.

فرماندار تنگستان ادامه داد: در حال اجاره دو حلقه چاه در شهرهای اهرم و آباد هستیم که پس از راه اندازی آنها و با جابجایی سهمیه آب شهرها و روستاها، می‌توانیم بخشی از کمبود آب روستاها را نیز جبران کنیم.

رفیعی پور هشدار داد: انشعاب آب باغ ویلاهای غیرمجاز و باغ شهری‌ها تماماً قطع شده و اولویت با تأمین آب شرب منازل مسکونی در روستاهاست.

وی اولویت اصلی اعتبارات سال جاری را در حوزه آب شهری و روستایی عنوان و از صبر و حوصله مردم در برابر مشکل کم آبی و همچنین همکاری مجموعه آب و فاضلاب روستایی، شوراها و دهیاران تقدیر و تشکر کرد.

این نشست با حضور فرماندار، مدیرعامل آبفار استان، بخشدار و دهیاران و شوراهای روستاهای جنوبی بخش دلوار برگزار شد.
 

کد خبر 4590961

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر دلوار آب و فاضلاب بوشهر تنگستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۹۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: فروردین سال‌جاری تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان، ۲۵۳ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سیدشهرام کهریزی امروز _ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فروردین سال‌جاری ۳۴۶ هزار تن کالای ترانزیتی از پایانه مرزی پرویزخان وارد کشور شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته جهش چشمگیری ۲۵۳ درصد دارد.

وی درباره تردد ناوگان در پایانه مرزی پرویزخان، افزود: فروردین سال جاری ۱۲ هزار خودروی ناوگان حمل‌ونقل کالا برای بارگیری کالای ترانزیتی وارد این پایانه مرزی شده است که در مقایسه با سال گذشته افزایش ۲۵۵ درصدی دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: فروردین سال جاری بارگیری کالای ترانزیتی از پایانه مرزی پرویزخان به اقصی نقاط کشور ۱۸۷ هزار تن بوده است که نسبت به سال قبل ۳۹۴ درصد افزایش داشته و ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای بارگیری شده ۷۲۳۰ دستگاه بوده که با افزایش ۳۷۳ درصدی همراه است.

کهریزی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون جلسات متعددی در خصوص تسهیل تجارت و روان‌سازی تردد مسافر در پایانه‌های مرزی استان کرمانشاه انجام شده است، در این جلسات از زاویه‌های مختلف بحث ترانزیت کالا و تسریع در تردد مسافران مطرح شد و نگاه‌های نرم‌افزاری، زیرساخت‌ها و امکانات تجهیزاتی که باید مهیا شود، در انجام کارها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وی از پایانه مرزی پرویزخان به عنوان یکی از مرزهای مهم کشور در زمینه توسعه صادرات نام برد و افزود: این مرز در توسعه روابط ایران و عراق نقش فراوانی دارد و بخش عمده‌ای از صادرات ایران به عراق از طریق این مرز انجام می‌شود.

کد خبر 749717

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی دیگری در راه مازندران
  • شهرستان جم ‌رکورددار بارش‌های استان بوشهر شد
  • دیروز و امروز در کرمان چقدر باران بارید؟
  • افزایش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • «حسینیه» رکورددار بیشترین میزان بارندگی در خوزستان
  • اعلام میزان بارندگی سامانه اخیر
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش ها در استان یزد
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش در استان یزد
  • جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان