Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا- معاون مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت:پیشگیری از عوارض روانشناختی پس از بلایای طبیعی از ضرورت ها برای حفظ سلامت افراد است .

به گزارش ایرنا فرید براتی سده عصر یکشنبه در جلسه توجیهی ،آموزشی و تخصصی یک روزه ویژه تیم های محب بهزیستی خوزستان که در سالن جلسات مجتمع فتح المبین بهزیستی اهواز برگزار شد اظهار داشت : ارائه آموزش های تخصصی به کارشناسان طرح فوریتی محب برای پیشگیری و کاهش بروز مشکلات روانی و اجتماعی افراد در مواجهه با بلایای طبیعی، با تاکید بر توانمند سازی اجتماعی محلی از اهداف برگزاری این جلسه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین حفظ،توسعه و ارتقاء سطح سلامت روان فرد و اجتماع، تاب آوری افراد در حوادث اضطراری، بازپروری و توانمندی و ظرفیت سازی افراد متاثر از حادثه محلات، سازماندهی و توسعه مشارکت اجتماعی مردم در بلایای طبیعی و انسان ساخت و حوادث اضطراری، ارتقا و توسعه سواد سلامت روانی آحاد جامعه در بلایای طبیعی نظیر سیل و زلزله را از سرفصل های آموزشی این جلسه عنوان کرد .
همچنین در ادامه غلامرضا صدیق راد مدیر کل بهزیستی خوزستان در این خصوص گفت: سیل خوزستان یک پدیده با ویژگی خاص بوده و حالت فرسایشی دارد و افراد آسیب دیده و در معرض آسیب با یک نوع فرسایش روحی مواجه هستند که در چنین مواقعی شایعات نیز به این مساله دامن می زد.
وی تصریح کرد: در این شرایط مباحث و موارد روانشناختی زیادی مطرح است که حمایت ها و مداخلات تیم های محب و اورژانس اجتماعی می تواند نقش موثری در کاهش سطح اضطراب و استرس افراد آسیب دیده و در معرض سیل ایفا کند.
وب افزود: در بدو وقوع سیل با تشکیل ستاد مدیریت بحران بهزیستی خوزستان و کمیته های تخصصی استانی و شهرستانی ، برنامه ریزی لازم صورت گرفت و در اولین اقدام حفاظت از مراکز توانبخشی و اجتماعی ازجمله مراکز نگهداری شبانه روزی معلولان ،سالمندان و کودکان در دستور کار قرار گرفت و مراکز در معرض خطر نیز به مراکز امن منتقل شدند.
صدیق راد گفت: در حادثه سیل هیچ گونه معلول و مددجویی آسیب ندیده و برای هر مرکز میز یک مرکز معین تعیین شده که در صورت بروز هر مشکلی ، مددجویان و معلولان به مرکز معین منتقل می شوند .
مدیرکل بهزیستی خوزستان کفت: اکنون 96 تیم فوریتی محب که به صورت تخصصی آموزش دیده اند در مناطق سیل زده استان در حال خدمات رسانی و انجام مداخلات و حمایت های اجتماعی به افراد آسیب دیده هستند.
سیلاب کرخه ، دز و کارون تاکنون مناطق روستایی و شهری چندین شهرستان حاشیه این رودخانه ها را در برگرفته است.
در پی این سیلاب، دستور تخلیه هفت شهر و بیش از 250 روستای خوزستان صادر شده است.
به گفته وزیر کشور 400 هزار نفر در خوزستان در معرض سیلاب هستند.
7152/6064

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي معاون سازمان بهزيستي سيل 98 خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۹۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سیدهادی موسوی در خصوص اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی گفت: در راستای اجرای تدابیر سلسله مراتب فرماندهی در فراجا و شهردار تهران، این یگان حسب وظیفه ذاتی خود پشتیبانی انتظامی لازم از واحدهای اجرایی و عملیاتی شهرداری تهران را در سازمان مدیریت پسماند و سازمان خدمات اجتماعی در طرح جمع آوری متکدیان، افراد کارتن‌خواب، معتادان متجاهر، کودکان کار و زباله‌گردهای غیرمجاز از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در دستور کار خود قرار داد.

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در تشریح جزئیات اقدامات این یگان در حوزه برخورد و ساماندهی پدیده کودکان کار بیان کرد: در راستای ساماندهی کودکان کار که افراد زیر ۱۸ سال در این گروه قرار می‌گیرند و بیشتر تکدی‌گری و دستفروشی می‌کنند یا شیشه خودروها را پاک و یا اسپند دود می‌کنند، هزار و ۱۹۶ نفر از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با تأکید بر اینکه در میان افراد جمع‌آوری شده ۹۸۴ نفر دارای تابعیت کشورهای افغانستان و پاکستان را دارند که شامل ۹۵۱ نفر دارای تابعیت افغانستان و ۳۳ نفر دارای تابعیت پاکستان است، ادامه داد: از میان کل افراد جمع‌آوری شده ۸۹۷ نفر پسر و ۲۹۹ دختر بودند.

وی در ادامه یادآور شد: از مجموع هزار و ۱۹۶ نفر جمع‌آوری شده که ۱۷۵ نفر زیر ۶ سال، ۶۶۲ نفر بین ۶ تا ۱۲ سال، ۲۸۰ نفر بین ۱۲ تا ۱۵ سال و ۷۹ نفر بین ۱۵ تا ۱۸ سال مشغول به فعالیت در سطح شهر بودند که این افراد توسط عوامل یگان حفاظت شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، موسوی با بیان اینکه از تعداد افراد جمع‌آوری شده در پایتخت ۲۱۲ کودک نیز تابعیت ایرانی داشتند، گفت: در جریان عملیات ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با محوریت ساماندهی کودکان کار، ۸۳ مورد پدیده مادر و کودک و ۷۵ مورد نیز پدیده پدر کودک مشاهده شد که این تعداد نیز با قرارگیری در گروه آسیب‌های اجتماعی بزرگسالان جمع‌آوری شدند.

کد خبر 6091926

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران