Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی امشب در دومین جلسه ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی در سال ۹۸ با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به سال رونق تولید ملی اظهار داشت: موضوع مهم در مسیر تحقق این شعار، استفاده بهینه از همه ظرفیت‌ها و منابع در اختیار است.

وی بیان کرد: در مسیر تولید اشتغال و تولید ثروت باید از همه ظرفیت‌ها به طور کامل و به شکل بهینه استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبی با اشاره به مباحث مطرح شده در مورد راه اندازی واحدهای پرورش ماهی تیلاپیا در استان یزد عنوان کرد: در مورد پرورش این ماهی لازم است جلساتی برگزار و با بررسی‌های دقیق‌تر، موانع برطرف شود که این امر همکاری جدی جهاد کشاورزی و آب منطقه‌ای یزد را می‌طلبد.

استاندار یزد افزود: توسعه پرورش ماهی تیلاپیا در استان یزد نیازمند مشوق‌هایی است که لازم است جهاد کشاورزی با دستگاه‌های خدمات رسان در این زمینه همفکری و چاره اندیشی کند.

طالبی در مورد راه اندازی مجتمع بزرگ گلخانه‌ای در استان یزد توسط کمیته امداد نیز اظهار داشت: این اقدام کار ارزنده‌ای است و اشتغالزایی خوبی دارد و می‌تواند بخشی از دغدغه‌ها دولت را در این زمینه برطرف کند.

وی از دستگاه‌های اجرایی استان خواست تا حداکثر همکاری برای اجرایی شدن این طرح را با کمیته امداد استان یزد داشته باشند و موانع را برطرف کنند تا طرح هرچه سریع‌تر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

طالبی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دستور جلسه سوم جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان یزد مبنی بر امنیت فضای تبادل اطلاعات عنوان کرد: به طور قطع در این زمینه یک بی‌توجهی کوچک در حوزه امنیت سایبری می‌تواند خسارت‌های جدی و سنگین اقتصادی و حتی اجتماعی و فرهنگی ایجاد کند.

وی تصریح کرد: ضرورت دارد که مدیران استان یزد به این موضوع توجه جدی داشته باشند و از مرکز افتا نیز درخواست می‌کنیم تا ارزیابی از دستگاه‌های استان و بخش خصوصی داشته باشند تا هر کجا لازم است، تذکرهای جدی داده شود.

طالبی تاکید کرد: امنیت باید به شکل جدی مورد توجه قرار گیرد به ویژه استان یزد در زمینه فناوری اطلاعات در کشور مدعی است بنابراین باید امنیت آن را نیز نسبت به سایر مناطق بهتر و جدی‌تر حفظ کنیم.

کد خبر 4590975

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد استانداری یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۰۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود

فرماندار تیران و کرون گفت: ورزش باستانی و زورخانه ‌ای در مناطق روستایی مستعد این شهرستان با احداث زورخانه توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی کیا عصر امروز _جمعه– هفتم اردیبهشت_ به مناسبت روز ورزش باستانی و زورخانه‌ای با حضور در زورخانه ولیعصر (عج) تیران اظهار کرد: این رشته ورزشی عجین و توأم با معنویت و اخلاق بوده و حال و هوای خاصی دارد که اگر منش و الگوهای پهلوانی و اخلاقی این وزش به دیگر عرصه‌ها منتقل شود بازتاب موفق خوبی به همراه دارد.

وی افزود: منش پهلوانی یکی از مؤلفه‌های موفقیت و انتقال اخلاق در جامعه بوده که ورزش باستانی این ظرفیت را دارد و می‌تواند در بخش‌های مختلف فرهنگ سازی کند.

فرماندار تیران و کرون با اشاره به تأثیرات سازنده این ورزش در توسعه شهری و روستایی، تصریح کرد: راه اندازی زورخانه در روستاها و شهرها امکان بهره برداری از این ظرفیت را فراهم کرده و دستاوردهای آن در زندگی دیده می‌شود.

علی محمدی کیا جذب به این رشته را نیز مستلزم برنامه ریزی متولیان این رشته، اداره ورزش و جوانان، دستگاه‌های فرهنگی و شهرداری و دهیاری‌ها اعلام کرد و اذعان داشت: ورزشکار جوان و نوجوان همراه با پیشکسوتان در گود زورخانه فعالیت می‌کنند همین موضوع بر الگوسازی و تعامل بین نسلی تأثیر می‌گذارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر زورخانه در شهرهای این شهرستان و تعدادی از روستاها راه اندازی و این ورزش در حال فراگیری بوده اما باید زمینه مستعد در دیگر مناطق روستایی فاقد این رشته یافته و هیأت باستانی در تعامل با دهیاری‌ها برای آن برنامه ریزی و زمینه سازی فعالیت را انجام دهد.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه شناخت رشته ورزشی باستانی امکان جذب را فراهم می‌کند، گفت: جمعیت بسیاری از ساز و کار این ورزش بی خبر بوده و تنها نامی از آن شنیده‌اند که اجرای میدانی و برنامه‌ای این رشته می‌تواند علاوه بر معرفی زمینه حضور دیگران را نیز فراهم کند.

به گزارش ایمنا، در این بازدید از ورزشکاران رشته باستانی و زورخانه ای تیران تجلیل شد.

کد خبر 748156

دیگر خبرها

  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در حال ساخت است / احداث ۵۳ شهرک جدید استانی
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود
  • زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود
  • بهره برداری از توقفگاه خودرو‌های سنگین شهرک دانش، به زودی
  • «صنعت شهر» در کرمانشاه احداث می‌شود
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان