Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته مدیر برنامه‌ریزی و توسعه پتروشیمی کارون، به‌کارگیری استانداردهای بین‌المللی را می توان رمز موفقیت و پایداری این شرکت برشمرد.محمد حمیدی، موفقیت و پیشرفت این پتروشیمی را ثمره پیروی از استانداردهای جهانی دانست و گفت: زیرمجموعه‌های واحد برنامه‌ریزی و توسعه شرکت پتروشیمی کارون ضمن به‌کارگیری استانداردهای معتبر جهانی و بومی‌سازی آنها در شرکت، فرآیندها را در سازمان به نحوی طرح‌ریزی و بر اجرای آنها نظارت کرده‌اند که زمینه مناسبی برای رشد و تعالی فراهم آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پتروشیمی کارون توانسته است در ۳ سال گذشته با بهره‌گیری از نخبگان و نیروهای توانمند داخلی، ضمن شناسایی عارضه‌ها و معایب در همه بخش‌ها، اقدام‌های موثری در چابک‌سازی سازمان انجام دهد که از نمونه‌های بارز آن می‌توان به پیاده‌سازی سیستم‌های مدیریتی متعدد و متنوع و دریافت جوایز تعالی در سطوح بالا اشاره کرد. بدون تردید دستیابی به این موفقیت‌ها جز با تعهد و تلاش مضاعف همه کارکنان شرکت میسر نبود.

 

حمیدی با تاکید بر اینکه بی‌شک بی‌نیاز کردن بازار داخل به واردات، دستیابی به بازار خاورمیانه و تبدیل شدن به یکی از مهم‌ترین برندهای تولید TDI و MDI در سطح بین‌الملل از نتایج این تلاش‌ها بوده است، تصریح کرد: امیدواریم با پایداری در همین مسیر بتوانیم در آینده نیز شاهد شکوفایی و پیشرفت بیش از پیش در این زمینه‌ها باشیم.

 

او با اشاره به اینکه معتقدیم مهم‌ترین اصول پایداری، توجه به نیازهای همه ذی‌نفعان و ارتقای بلوغ سازمانی در همه حوزه‌هاست و در این راستا اهداف و راهبردهای خود را مشخص کرده‌ایم، ادامه داد: از دیدگاه مدیران کارون، توسعه پایدار، تامین رضایت مشتریان و افزایش وفاداری ایشان جز از طریق برنامه‌ریزی، تلاش شبانه‌روزی و پایش مداوم عملکردها میسر نخواهد بود، از این رو با استقرار استانداردهای بین‌المللی مدیریتی در حوزه‌های مختلف و دریافت گواهینامه از مراجع معتبر جهانی، تلاش می‌کنیم خود را به ترازهای جهانی برسانیم.

 

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه پتروشیمی کارون درباره کسب افتخارها و گواهینامه‌ها توسط این شرکت نیز یادآور شد: این شرکت در سه سال اخیر موفق به دریافت گواهینامه ISO9001 (مدیریت کیفیت)، ISO-TS29001 (مدیریت کیفیت در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی)، ISO14001 (مدیریت محیط زیست)، ISO45001 (مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای)، OHSAS18001 (مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای)، ISO17025 (آزمایشگاه آزمون و کالیبراسیون)، ISO10001, ISO10002, ISO10003, ISO10004 (مدیریت ارتباط با مشتریان)، ISO26000 (مسئولیت اجتماعی)، ISO50001 (مدیریت انرژی)، ISO20000 (مدیریت سرویس‌های فناوری اطلاعات)، ISO27001 (مدیریت امنیت اطلاعات) شده است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۰۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷ درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

کد خبر 6092161 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • شمسایی با قدرت ادامه می دهد/فضای خوبی در تیم ملی فوتسال وجود دارد
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند