Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@00:13:08 GMT

مدیرکل هواشناسی تهران: بارش ها نشانه شروع ترسالی نیست

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۲۶۱۷

مدیرکل هواشناسی تهران: بارش ها نشانه شروع ترسالی نیست

تهران- ایرنا- مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: بارش های اخیر نتیجه تغییرات اقلیمی است و هر نوع صحبتی در خصوص ثمربخشی بارورسازی ابرها یا پایان خشکسالی و شروع ترسالی قابل قبول نیست.

یحیی زارع روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان بارش ها در نتیجه تغییرات اقلیمی به طور معمول اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآورشد: پیش بینی های بلندمدت برای استان تهران نشان می دهد در نتیجه همین تغییرات اقلیمی نیز در اردیبهشت باید منتظر بارش های پنج تا 10 میلی متری در برخی نقاط و در مواقعی نیز 20 تا 25 میلی متری بیش از حد معمول باشیم.
زارع اظهارداشت: در خردادماه نیز پیش بینی می شود بین پنج تا 10 میلی متر بارندگی بیش از حد معمول در استان تهران داشته باشیم.
مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: باید این آمادگی در مسئولان باشد تا اقدامات لازم را از پیش از وقوع هر نوع حادثه ای از جمله سیلاب و آب گرفتگی انجام دهند.
وی با اشاره به وجود 39 نقطه حادثه خیز مشخص شده در استان تهران خاطرنشان کرد: باید مجموعه پدیده هایی که باعث مشکلاتی در شهرها می شود را شناسایی و برای رفع آنها اقدام کنیم.
زارع به میزان بارندگی ثبت شده از ابتدای مهر سال 97 تا 24 فروردین امسال اشاره و بیان کرد: در این مدت در سطح استان تهران در مجموع 294.4 میلی متر بارندگی ثبت شد که این رقم در مدت مشابه سال آبی گذشته به 103.5 میلی متر می رسید.
مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: بارندگی ثبت شده برای کل سال آبی 96-97 در مجموع 263.4 میلی متر بود.
وی اضافه کرد: در سال آبی امسال تا 24 فروردین 111.8 میلی متر از بارندگی پیش بینی شده برای سال آبی جاری تامین شده است.
زارع تاکید کرد: در مدت 25 روز امسال در مجموع 98 میلی متر بارندگی در استان تهران ثبت شد در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته به 10.5 میلی متر می رسید که رشدی حدود 40 برابری را نشان می دهد.
تهرام/3001/ 1008

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي هواشناسي سيل 98 بارندگي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۲۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر

ایسنا/فارس مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای فارس با ترسیم سیمای استان فارس در بارندگی اخیر از بروز پدیده بهاران پربارش در این استان خبر داد و گفت: تا امروز، ۷ اردیبهشت نزدیک ۹ میلی‌متر بارش تجمعی در سطح استان نازل شد و در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تاکنون بخ‌طور متوسط، ۲۰۳ میلی‌متر باران در فارس باریده است.

سیاوش بهروز امروز، ۷ اردیبهشت در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: بارندگی‌های بهاری چهره کم آبی امسال را کمی ترمیم کرد و مجموع حجم آب پشت سدهای در حال بهره‌برداری استان را به ۴۰ درصد رساند.

وی افزود: میزان اختلاف بارندگی استان فارس با بارش بلند مدت مشابه یعنی میانگین ۵۵ ساله حدود ۳۰ درصد کاهش دارد.

مدیر مطالعات پایه منابع شرکت آب منطقه‌ای فارس با اشاره به میزان ثبت بارندگی در ایستگاه‌های مختلف گفت: بیشترین بارش طی جبهه بارندگی اخیر که شروع آن از ۳۱ فروردین ماه ثبت شده به ترتیب در شیراز با ۳۶ میلی‌متر، سوریان با ۳۳ میلی‌متر ، صفاشهر با ۲۸.۵ میلی‌متر و اقلید با ۲۸ میلی‌متر بوده است. 

وی اضافه کرد: بعدازظهر چهارشنبه گذشته بارش‌های رگباری و نقطه‌ای در مناطق مرکزی و شرقی استان فارس رخ داد که منجر به سیلابی شدن رودخانه‌های این مناطق شده است. از جمله بارش شدید در شهر شیراز به میزان ۳۶ میلی‌متر طی ساعات ۱۳ تا ۱۷ ثبت شد که منجر به آبگرفتگی معابر شهری و سیلابی شدن رودخانه خشک شیراز شد. 

بهروز ادامه داد: هر چند لطف خداوند شامل بندگانش شده است و بهبودی نسبی با نزول رحمت الهی شامل حال مردم شده است، لیکن تاکنون تنها ۷۰ درصد از میانگین بلند مدت بارندگی استان محقق شده است لذا صرفه‌جویی در کلیه بخش‌های مصرفی آب شامل شرب و بهداشت، صنعت و خدمات و به‌خصوص کشاورزی توصیه می‌شود.

به گزارش ایسنا، سال آبی از آغاز مهرماه هر سال تا پایان شهریورماه سال بعد است و امید می رود با یاری خداوند منان چند ماه باقی‌مانده تا سال آبی جاری میانگین بارش استان بالاتر برود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • ثبت بیشترین بارندگی در پیکوه طبس با ۲۱ میلی متر
  • بارش بیش از ۲۰۰ میلی متر باران از ابتدای سال آبی
  • بهاران پربارش فارس
  • افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر
  • مسیر فرعی مهرستان - ایرانشهر براثر بارندگی بسته شد
  • میزان بارش باران در ۲۴ ساعت گذشته خراسان جنوبی اعلام شد
  • حاجی آباد زیرکوه در صدر جدول بارندگی‌های خراسان جنوبی
  • ثبت بیشترین بارندگی در حاجی آباد زیرکوه با ۶۲ میلی متر