Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@20:38:47 GMT

پرواز بوئینگ 737 مکس تا 28 مردادماه ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۳۵۲۴

ساعت24 -گروه شرکت‌های هواپیمایی آمریکا روز یکشنبه به وقت محلی با صدور بیانیه ای اعلام کرد: پرواز هواپیمای بوئینگ 737 مکس تا 19 آگوست (28 مردادماه) ممنوع شده است.

به گزارش  رویترز، ممنوعیت پروازهای هواپیمای بوئینگ موجب لغو روزانه 115 پرواز شده است. دوگ پارکر و رابرت آیسام به کارمندان و مدیران شرکت بوئینگ وعده داده اند که نهایتاً تا ماه آگوست(مرداد) هواپیمای بوئینگ 737 مکس را به سطح تأیید گروه شرکت‌های هواپیمایی آمریکا خواهند رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سقوط هواپیماهای بوئینگ در اندونزی و اخیراً اتیوپی، این شرکت هواپیمایی را به فکر بازرسی مجدد امنیت آن کرده است و با توجه به شواهد موجود، هواپیمای اتیوپی قبل از سقوط دچار حریق شده است. در آخرین مورد، هواپیمای بوئینگ 737 متعلق به خطوط هواپیمایی اتیوپی صبح یکشنبه 18 اسفند با 157 سرنشین به مقصد نایروبی پایتخت کنیا سقوط کرد. در این پرواز 149 نفر مسافر و هشت خدمه حضور داشتند.

یکی از شاهدان محلی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته است که پیش از سقوط از عقب هواپیما دود مشاهده کرده اند و این موضوع، گمانه زنی درباره اشکال فنی سیستم هواپیما را بیشتر کرده است. با توجه به سقوط های مشابه احتمال آتش گرفتن بخشی از هواپیما پیش از سقوط دور از نظر نیست.

در 22 فروردین 98 سناتور تد کروز رئیس هیأت ناظر بر امور هوانوردی سنای آمریکا، ضمن توصیه به زمینگیر شدن احتیاطی جت بوئینگ مدل 737 مکس، گفت که قصد برگزاری نشستی برای بررسی سقوط مرگبار دو فروند از این نوع هواپیما در چند ماه گذشته را دارد.

سناتور جمهوریخواه کروز که ریاست کمیته فرعی هوانوردی و فضا را برعهده دارد، افزود: عقل و احتیاط حکم می کند که ایالات متحده نیز همانند دیگر نهادها و سازمان های ناظر هوانوردی، به صورت موقت هواپیماهای 737 مکس را تا هنگام تأیید ایمنی آن و سرنشینانش توسط سازمان هوانوردی فدرال (اف ای ای)، زمینگیر کند.

ده‌ها کشور جهان در روزهای گذشته و در پی سقوط دو فروند هواپیمای بوئینگ 737 مکس سری 8 در کمتر از شش ماه، پرواز این نوع هواپیما را در شرکت های هواپیمایی متوقف و عبور آنها را از حریم هوایی کشورهایشان ممنوع اعلام کردند.

همچنین خبرگزاری آسوشیتدپرس روز چهارشنبه گزارش داد که دستکم دو خلبان شرکت های هواپیمایی آمریکایی، نقص فنی مرتبط با سامانه خودکار نوع مکس هشت را که از جدیدترین مدل های بوئینگ 737 به شمار می رود، به مسؤولان و سرپرستانشان اطلاع داده بودند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۳۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


 
فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی ایالات متحده پروازی آزمایشی با مدل جدیدی از جت جنگنده اف-۱۶ این کشور انجام داد. این هواپیما مجهز به یک هوش مصنوعی است که جنگنده را کنترل می‌کند و نیازی به خلبان ندارد.

به گزارش فرارو، کندال پس از فرود جنگنده در کالیفرنیا گفت که به هوش مصنوعی این جنگنده برای شلیک سلاح در زمان لازم اعتماد دارد.

سامانه هوش مصنوعی این جنگنده مجهز به تعدادی رایانه و در مرحله آزمایش و «یادگیری پرواز» به روشی امن است. این پرواز اعتمادی نمادین به نقش آینده هوش مصنوعی در نبرد‌های هوایی آمریکا محسوب می‌شود.

فرانک کندال در این باره گفت: ما تمایل داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و آن را به عنوان یک چیز مستقل تصور می‌کنیم. [هوش مصنوعی] واقعا نرم افزاری است که کار را پیش می‌برد. وظایف بسیار پیچیده‌ای را انجام می‌دهد و از فناوری‌های جدیدی استفاده می‌کند که شامل محاسبات بسیار قدرتمند و ریاضیات پیشرفته برای حل مسائلی است که قبلاً نمی‌شد با رایانه حل کرد.

ارتش آمریکا قصد دارد از این فناوری برای بهره برداری از یک ناوگان هوایی بدون سرنشین ۱۰۰۰ هواپیما و پهپاد استفاده کند.

کندال اضافه کرد: ما قادر خواهیم بود از این هواپیما‌های بدون خدمه به روشی تاکتیکی در شرایطی که نمی‌خواهیم از خدمه استفاده کنیم، بهره ببریم. البته دور انداختنی نیستند و ما آن‌ها را دور نمی‌اندازیم. ما قصد داریم از آن‌ها استفاده‌های مجدد کنیم. هدف این است. اما می‌توانیم از آن‌ها به عنوان ماشه استفاده کنیم و آن‌ها را در جا‌هایی قرار دهیم که عمداً برخی از آن‌ها قربانی شوند تا آتش طرف مقابل را تحریک کنند و محل استقرار دشمن را ردیابی کنیم؛ و به طور کلی فکر می‌کنم خلبانان ما از اینکه رقیب جدیدی داشته باشند خوشحال می‌شوند.

کارشناسان صاحب نظر در امور تسلیحات و گروه‌های بشردوستانه عمیقاً نگران هستند که ادوات جنگی مجهز به هوش مصنوعی روزی بتواند به طور مستقل با پرتاب و شلیک بمب‌ها و مهمات، و بدون دخالت و تصمیم همه جانبه انسان، باعث کشتار شوند. از این رو آنان به دنبال محدودیت‌های بیشتر در استفاده از این گونه تسلیحات هستند.

دیگر خبرها

  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • اولین تصاویر از سقوط هواپیمای فوکر ۵۰ در کومور
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)