Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@16:47:49 GMT

مدیران 10 هزار مدرسه از طریق آزمون منصوب می شوند

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۴۱۵۸

مدیران 10 هزار مدرسه از طریق آزمون منصوب می شوند

 رئیس کمیته فرایند انتخاب و انتصاب مدیران مدارس با اشاره به اینکه سال گذشته در مرحله اول اجرای طرح انتخاب و انتصاب مدیران مدارس، سه هزار مدیر مدرسه با این روش انتخاب شدند؛ گفت: برای امسال نیز حدود 10 هزار مدرسه پیش بینی شده است.

«عظیم محبی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این آزمون اواخر خردادماه برگزار می شود، اظهار داشت: سامانه http://entekhab.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

medu.ir/portal/entekhab.php برای ثبت نام متقاضیان در این آزمون از 19 فروردین فعال شده و فرهنگیان واجد شرایط می توانند تا 31 فروردین ماه نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
وی افزود: سال گذشته در رابطه با انتخاب و انتصاب مدیران مدارس بخشنامه ای به استان ها ابلاغ شد و امسال این بخشنامه با اعمال تغییراتی بار دیگر در اختیار استان ها قرار گرفته است.

محبی ادامه داد: یکی از موارد اصلاحی در بخشنامه جدید در نظر گرفتن 60 درصد نمره آزمون به جای 40 درصد است ضمن اینکه برای آزمون امسال علاوه بر مراکز استان ها، امکان برگزاری آزمون در تمامی شهرستان ها نیز فراهم شده است.

وی با بیان اینکه قصد داریم به تدریج فرایند انتخاب و انتصاب مدیران مدارس سراسر کشور از طریق آزمون انجام شود و سال آینده مناطق آموزش و پرورش نیز به این جمع می پیوندند، یادآورشد: با اجرای مرحله دوم این طرح در سال جاری حدود 80 درصد مدیران مدارس با روش آزمون و مصاحبه منصوب می شوند.

رئیس کمیته فرایند انتخاب و انتصاب مدیران مدارس تصریح کرد: داوطلبان باید از میان فرهنگیان رسمی و پیمانی باشند و مدرک کارشناسی آنها با مدرسه مورد تقاضا مرتبط باشد. به عنوان مثال فردی که متقاضی مدیریت در هنرستان های فنی و حرفه ای است باید مدرک کارشناسی او مرتبط با فنی و حرفه ای باشد.

محبی در خصوص سوالات آزمون نیز توضیح داد: چارچوب آزمون همانند سال گذشته است و از 100 سوال در سه محور اسناد تحولی (مبانی نظری سند تحول و برنامه درسی ملی)، چند کتاب مدیریتی و آئین نامه اجرایی مدارس تشکیل شده است و داوطلبان باید همزمان در یک روز در مکان هایی که مشخص می شود حضور پیدا کنند و به سوالات به صورت الکترونیکی پاسخ دهند.

رئیس کمیته فرایند انتخاب و انتصاب مدیران مدارس ادامه داد: افرادی که موفق به کسب 200 امتیاز از این آزمون شوند به مرحله مصاحبه که شامل روانشناسی، قوانین و مقررات و بحث های مدیریتی است، راه می یابند و در این مرحله نیز در صورت کسب 400 امتیاز و همچنین کسب 200 امتیاز از سوابق تحصیلی خود به عنوان مدیر مدرسه در سال تحصیلی 99-98 مشغول به کار خواهند شد.

محبی با بیان اینکه سال گذشته در مجموع 10 هزار نفر داوطلب شرکت در این آزمون بودند، اظهار داشت: افرادی که سال گذشته در آزمون شرکت کرده و موفق به کسب نمره حد نصاب نشده اند، امسال هم امکان حضو در آزمون را دارند اما کسانی که با کسب امتیاز لازم وارد مرحله مصاحبه شده اند، اطلاعات آنها در بانک اطلاعاتی موجود است و با سنجش امتیاز آنان نسبت به متقاضیان جدید، امکان راه یابی به مدارس را دارند و شرکت مجدد آنها در آزمون اختیاری است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مدرسه آزمون مدیر مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند