Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی گفت: سپاه روح‌الله و گروه مهندسی رزمی ۴۲ قدر سپاه با تمام امکانات در مأموریتی که در ایلام و لرستان داشتند به خدمات‌رسانی مشغول بودند و هم‌اکنون نیز تمامی امکانات سپاه روح‌الله جهت مدیریت سیلاب و راه‌سازی در شهرستان شوش مستقر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید فرخی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی در گفتگو با  دیار آفتاب؛ با بیان اینکه سیل اخیر باعث ایجاد خسارات فراوانی به بعضی از هموطنان ما شد، بیان کرد: اما پس از آن، مردم نوع‌دوست ایران سیل مهربانی خود را به این مناطق ابراز داشتند و همبستگی و اتحاد میان ملت مجدداً نمایش داده شد که این از برکات حادثه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بارندگی‌های اخیر در استان مرکزی که باعث ایجاد سیلاب شد، عنوان کرد: با لطف خداوند و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و کمک‌های مردمی خوشبختانه با کمترین خسارت ممکن و بدون هرگونه خسارت جانی این سیل مدیریت شد و پس از آن کمک به سیل‌زدگان سایر نقاط کشور آغاز شد.

اعزام تمام امکانات سپاه روح‌الله و گروه مهندسی رزمی ۴۲ قدر به مناطق سیل‌زده

فرخی کمک دستگاه‌های اجرایی دولتی، نهادهای نظامی و انتظامی و همچنین کمک‌های مردمی را در بحران اخیر بسیار مناسب دانست و اظهار کرد: سپاه روح‌الله و گروه مهندسی رزمی ۴۲ قدر سپاه با تمام امکانات در مأموریتی که در ایلام و لرستان داشتند به خدمات‌رسانی مشغول بودند و هم‌اکنون نیز تمامی امکانات سپاه روح‌الله جهت مدیریت سیلاب و راه‌سازی در شهرستان شوش مستقر است.

بازگشایی راه ۱۳۵ روستای لرستان توسط راهداری استان مرکزی

معاون اقتصادی استانداری مرکزی با اشاره به اعزام تمامی امکانات بنیاد مسکن استان مرکزی به لرستان در روزهای ابتدایی سیل، گفت: این بنیاد هم‌اکنون نیز در این استان مستقر است. همچنین راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان نیز با اعزام ۲۵ دستگاه مهندسی در دو شهرستان لرستان توانسته راه‌های ۱۳۵ روستا را بازگشایی کرده و بسیار مؤثر عمل کند.

کمک ۴.۷ میلیارد تومانی مردم استان مرکزی به هموطنان سیل‌زده

وی ضمن تشکر از تمامی هم استانی‌ها با اشاره به اقدامات بسیار خوبی که مردم انجام دادند، تصریح کرد: تا روز گذشته میزان کمک‌های مردمی به هموطنان سیل‌زده، در بخش غیر نقدی بیش از ۳میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و در بخش کمک‌های نقدی نیز حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است که به‌مرور در حال خرید و ارسال ملزومات موردنیاز سیل‌زدگان با این مبالغ هستیم.

توزیع ۱۲۳هزار پرس غذای گرم میان سیل‌زدگان توسط موکب‌های اربعین استان

فرخی ظرفیت موکب‌های اربعین در کمک‌رسانی به حادثه دیدگان سیلاب را بسیار خوب دانست و بیان کرد: کمک‌های صورت گرفته توسط این موکب‌ها چه در زلزله کرمانشاه چه در سیلاب اخیر بسیار مفید فایده بوده به‌طوری‌که هم‌اکنون ۹ موکب استان در مناطق سیل‌زده خوزستان و لرستان حضور دارند و تاکنون ۱۲۳هزار پرس غذای گرم میان مردم توزیع کرده‌اند.

وی افزود: همچنین تیم آفرود استان نیز با حضور در این مناطق جهت عبور و مرور به مناطق سخت و دشوار در حال خدمات‌رسانی به سیل‌زدگان هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۴۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره راهداری شهرستان خواف گفت: در پی شکسته شدن ۲ سد خاکی در زیر کوه قاین استان خراسان جنوبی و ورود سیلاب به روستاهای مرزی حوزه استحفاظی این اداره، شاهد مسدود شدن راه روستایی «چاه زول» در این منطقه بودیم.   علی جعفرنیا با اشاره به استقرار اکیپ گشت و ناوگان راهداری از ساعات اولیه وقوع سیلاب در منطقه افزود: از ساعات اولیه دیروز و با تلاش و همت بی وقفه راهداران اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای خواف نسبت به لایروبی و بازگشایی راه روستایی چاه زول اقدام شد.   وی تصریح کرد: در راستای خدمت رسانی به روستاییان و تسهیل در عبور و مرور و ارتقاء ایمنی تردد کاربران جاده ای نسبت به نصب تابلو و علائم ایمنی و بارریزی «دستک ها» و آب بردگی های در این مسیر روستایی اقدام شد.   همچنین اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی در گزارشی از مسدود شدن جاده های روستایی چهارباغ، طاغون،خانلوق، اریه و دامنجان در شهرستان نیشابور بر اثر سیلاب روز جمعه خبر داد.   بر این اساس با تلاش راهداران اداره راهداری نیشابوردر کمترین زمان و با هدف خدمت رسانی به روستاییان و تامین ایمنی تردد، با بکارگیری یک دستگاه گریدر و سه نفر نیروی راهدار مسیرهای روستایی مزبور بازگشایی شد.   مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.   شهرستان نیشابور در دو بخش سرولایت و مرکزی دارای چهار شهر «بار»، «خور»، چکنه و نیشابور و با ۳۵۵ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.      

 

دیگر خبرها

  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • احتمال ریزش سنگ ریزه در جاده گنجنامه-تویسرکان
  • محور فرعی و کوهستانی گنجنامه تویسرکان بازگشایی شد
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • برپایی بیمارستان صحرایی در روستای فرهاد اباد دلفان-لرستان
  • بازگشایی مسیر روستای خدا آفرید_ بشرویه