Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: به میمنت نامگذاری سال رونق تولید آموزش و پروش می تواند افراد علاقمند و با انگیزه را در هنرستان ها شناسایی و به عنوان سفیران صنعت به سازمان صمت استان معرفی کند.

به گزارش ایلنا از رشت، فرهاد دلق پوش در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در تعمیق بیشتر روابط آموزش و پرورش با حوزه تولید و تجارت تأکید کرد و گفت: ارتباط موثر حوزه های مختلف آموزش و پرورش با بخش تولید و تجارت منجر به هم‌افزایی و تحول علمی و اجرایی در آموزش و پرورش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان گیلان با بیان مقدمه ای، حوزه عملکردی بخش تولید تجارت را وسیع خواند و اظهار داشت: در صنایع مختلف نظیر سلولزی، شیمیایی، فلزی، غذایی و الکترونیکی ظرفیت‌های مناسبی در استان برای بهره‌مندی هنرستانهای آموزش و پرورش وجود دارد که با هدایت و توجه بیشتر در جهت تربیت نیروی انسانی ماهر از این پتانسیل ها استفاده شود.

وی همچنین به جایگاه حوزه تجاری در رونق اقتصادی اشاره کرد و گفت: چنانچه علاقه مندی در حوزه های مختلف تجاری نیز وجود داشته باشد این آمادگی وجود دارد هماهنگی و برنامه‌ریزی لازم برای دانش آموزان در حوزه تجاری با اتاق بازرگانی و اتاق اصناف صورت پذیرد.

دلق پوش در ادامه پیشنهاد داد: به میمنت نامگذاری سال رونق تولید آموزش و پروش می تواند افراد علاقمند و با انگیزه را در هنرستان ها شناسایی و به عنوان سفیران صنعت به سازمان صمت استان معرفی نماید تا بتوانیم با ارتباط موثر از طریق واحدهای صنعتی هماهنگی زمینه لازم را جهت بهره مندی از تجهیزات و امکانات موجود در کارخانجات فراهم آوریم.

وی خاطرنشان کرد: زیربنا و خروجی تعلیم و تربیت در اغلب خانواده ها نهایتا از آموزش و پرورش است وبه طور کلی خانواده آموزش و پرورش بسیار بزرگ است و امیدواریم این استان که از دیرباز استان اول فرهنگی بوده است همچنان بتواند این جایگاه را حفظ و به جایگاه اول علمی نیز تبدیل شود.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان گیلان در پایان اظهار داشت: امیدواریم در سال جدید قطار تولید و صنعت بیش از گذشته شتاب بگیرد و امکانات بخش تولید و تجارت نیز در جهت ارتقای جایگاه علمی دانش آموزان این مرز و بوم به کار گرفته شود.

در ادامه این دیدار مدیرکل آموزش و پرورش گیلان ضمن تقدیر از این رویکرد و نگاه ویژه به تربیت نیروی انسانی و حوزه آموزش و پرورش، میزان استقبال از رشته های مهارتی در گیلان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: هم اکنون میانگین رتبه کشوری گیلان نسبت به سایر استان ها در رشته های مهارتی و فنی حرفه ای از وضعیت و رتبه مناسبی برخوردار است این رتبه در گیلان قریب به ۴۰ درصد می رسد که در برنامه ششم توسعه، تکلیف است تا این رتبه را به بالای ۵۰ درصد برسانیم.

نادر جهان آرای از کمبود فضای مناسب آموزشی سخن گفت و ادامه داد: هم اکنون شهر رشت و تالش بیش از هر منطقه ای در گیلان دچار کمبود امکانات زیربنایی آموزشی می باشد در حال حاضر برنامه ریزی جهت رفع آن با حمایت ارگان های مردم نهاد و خیرین مدرسه ساز هستیم.

این مسئول افزود: فضاهای قبلی مدارس برای این افزایش هنرستان های مهارتی کفایت نمی کند به ویژه هنرستان های استان که به امکانات زیادی نیازمند هستند که با این رویکرد می توان برخی از این کاستی ها را پوشش داد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش با حوزه های مختلف صنعت و تجارت سر کار دارد ، عنوان کرد: با توجه به این استقبال و ذائقه دانش آموزان گیلانی از نمایشگاه ها و فعالیت های خلاقانه برای حضور دانش آموزان استقبال می شود و در این راستا برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری نمایشگاه و جشنواره جابربن حیان انجام شده است که برای اولین بار این جشنواره به میزبانی استان گیلان در انزلی اجرا خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان خاطر نشان کرد: کلیه این امور بن مایه ای برای تقویت و تحکیم روابط آموزش و پرورش با بخش تولید و تجارت است و این اقدامات و حمایت ها می تواند حتی در آینده ی شغلی فارغ التحصیلان این هنرستان ها به شدت تاثیر گذار باشد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آموزش و پرورش استان استان گیلان خانواده مدرسه مدیرکل آموزش و پرورش 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۴۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند

امتداد - رییس هیات مدیره بانک تجارت با اشاره به نقش حساس حوزه روابط‌عمومی در مدیریت فضای رسانه‌ای تاکید کرد: روابط‌عمومی به‌عنوان مدیریت‌کننده افکارعمومی و اذهان مخاطبان باید با نقش‌آفرینی فعالانه در اقدامات درون و برون‌سازمانی، حافظ حقوق ذینفعان سازمان باشند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مرتضی ترک تبریزی در دوازدهمین جلسه شورای اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی که به میزبانی بانک تجارت، با حضور مشاور وزیر و رییس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارتخانه امور اقتصادی و دارایی و مدیران روابط‌عمومی بانک‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه‌ی این وزارتخانه برگزار شد، با تاکید بر اینکه وزارت امور اقتصادی و دارایی اهداف بزرگی را دنبال می‌کند، همگرایی ایجاد شده در نشست‌های شورای اطلاع‌رسانی را زمینه‌ساز به‌وجود آمدن راهکارها و تحقق اهداف عالی این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: سیستم بانکی در شرایط خاص و بعضاً دشواری به سر می‌برد که بخشی از این شرایط به جهت تحریم‌هاست و بخشی دیگر به‌واسطه ظهور شبکه‌های اجتماعی در سال‌های اخیر؛ تحریم‌ها سیاست‌گذاری در حوزه عملکرد بانک‌ها را مورد هجوم قرار داده‌اند و ظهور شبکه‌های اجتماعی هم باعث شده تا هیچ موردی از نگاه کسی دور نماند.

مرتضی ترک‌تبریزی تصریح کرد: به‌رغم این شرایط، همه کارکنان نظام بانکی در کنار هم تلاش کردند تا با همه محدویت‌ها، سیستم بانکی به‌عنوان یکی از تاثیرگذارترین بخش‌های حوزه اقتصاد به نقش‌آفرینی خود ادامه دهد.

وی خاطرنشان کرد: از اوایل دهه ۹۰، با ظهور شبکه‌های اجتماعی، تغییرات زیادی در کسب‌وکار بانک‌ها ایجاد شد. شبکه اجتماعی همانند یک روابط‌عمومی و ابزار اطلاع‌رسانی عمل می‌کند و همین دلیل ضرورت داشته و دارد تا بانک‌ها در این بخش ماهرانه‌تر عمل کرده تا در معرض آسیب قرار نگیرند.

ترک‌تبریزی به نقش حساس حوزه روابط‌عمومی و حراست سازمان‌ها برای مدیریت فضای رسانه‌ای اشاره کرد و افزود: روابط‌عمومی به‌عنوان مدیریت‌کننده افکارعمومی و اذهان مخاطب و حوزه حراست به‌عنوان پشتیبان در این بخش نقش‌آفرینی می‌کنند و هر دو باید در خدمت سازمان باشند.

رییس هیات‌مدیره بانک تجارت تاکید کرد: در حال حاضر بانک‌ها بیشتر از آنکه از اختلال در سیستم یا سامانه خدمت‌رسانی دچار مشکل شوند، ممکن است از اظهارنظرهایی که افراد در شبکه‌های اجتماعی دارند، دچار ضربه شوند و در چنین شرایطی نیازمند یک روابط‌عمومی متخصص، فنی و با اطلاع کامل هستیم.

وی با ابراز تاسف از اینکه در سال‌های گذشته، بیشتر، اخبار منفی بانک‌ها بازنشر شده و به اخبار مثبت کمتر پرداخته می‌شود افزود: ما در بانک تجارت با یک تیم، متشکل از روابط‌عمومی و حوزه IT، دائماً اخبار را رصد می‌کنیم و در مقابل آنها عکس‌العمل نشان می‌دهیم.

رییس هیات‌مدیره بانک تجارت تلاش برای دفاع غیرمستقیم از عملکرد بانک‌ها را ضروری دانست و گفت: انتشار اخبار منفی، ریسک‌پذیری بانک‌ها پایین را می‌آورد، این در حالی است که بانکها باید دائماً درصدد طراحی محصول جدید و سودسازی برای سهامداران وذینفعان خود باشند.

ترک تبریزی در پایان تصریح کرد: برند سازمان‌ را روابط‌عمومی‌ها حفظ می‌کنند و کار در این حوزه به صورت شبانه‌روزی است؛ باید شرایطی را فراهم کنیم که بانک‌ها با کمترین آسیب مواجه باشند و برای این منظور، روابط‌عمومی‌ بانک‌ها باید همسو با بانکداری دیجیتال به سمت دیجیتالی شدن حرکت کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • افزایش ۹ میلیون تنی تولید گندم در دولت سیزدهم
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته