Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@15:23:35 GMT

مدیر جهاد کشاورزی تالش: کد دار شدن عشایر پیگیری می شود

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۵۰۵۵

به گزارش خبرنگار ایرنا سید علی موسوی روز دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات عشایر در فرمانداری تالش افزود: با کدگذاری به مناطق عشایر نشین تالش از سوی وزارت جهاد کشاورزی، خانواده های عشایر از مزایای لازم نظیر سهمیه آرد کافی و برخی نهاده های کشاورزی و دامی بهره مند خواهند شد.
وی اظهار کرد: 14 هزار نفر با دو هزار و 200 نفر جمعیت در 36 نقطه عشایر نشین تالش زندگی می کنند و تعاونی عشایری از سال گذشته شروع به فعالیت کرده و فاقد درآمد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: عشایر تالش، کد دار نیستند و اخذ کد و تهیه انواع نهاده های کشاورزی و دامی از وظایف تعاونی مربوطه است و با تحقق این امر، تحول خوبی در زندگی عشایر روی خواهد داد.
فرماندار تالش نیز در این جلسه بر نقش و جایگاه مهم عشایر و دامداران در بخش تولیدات دامی و کشاورزی تاکید کرد و از تعاونی عشایر خواست، مدیریت و توزیع امکانات و خدمات برای جمعیت تحت شمول را در اختیار بگیرد.
سید عیسی مهدوی گفت: توان و امکانات تعاونی برای توزیع آرد و اقلام لازم جامعه عشایر، طبق نامه ای به فرمانداری اعلام شود.
شهرستان تالش با 200 هزار نفر جمعیت در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در 110 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.
7106 / 7124 / 2007
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استان گیلان جهاد کشاورزی خانواده درآمد وزارت جهاد کشاورزی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۵۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل «قلعه دختر» و «قلعه گل» (همجوار روستای «دشت قاضی») ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد