Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دفتر سلامت روان وزارت بهداشت گفت: بیش از ۱۳ هزار نفر از مردم مناطق سیل زده از نظر سلامت روان غربالگری و برای ۱۴۰۰ نفر مداخلات روان شناختی انجام شده است.   علی اسدی معاون دفتر سلامت روان وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: وزارت بهداشت برای ارتقای سلامت روان آسیب دیدگان سیل از همان روز‌های اول وقوع حادثه سیل در گلستان، خوزستان و لرستان تمام تیم‌های لازم را به این مناطق اعزام کرده است، یعنی در حدود ۲۸۸ کارشناس سلامت روان تحت پوشش این سه استان در مناطق آسیب دیده حضور پر رنگی پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: وزارت بهداشت در حدود ۱۴۴ تیم سلامت روان به مناطق سیل زده اعزام کرده است و تا به این لحظه بیش از ۱۳ هزار نفر از جمعیت آسیب دیده را غربالگری کرده‌اند که از بین آن‌ها در حدود ۱۴۰۰ نفر نیازمند مداخلات روان شناختی هستند که برنامه‌ریزی خوبی برای ارتقای سلامت روان این افراد و پیشگیری از بروز اختلالات روحی و روانی انجام شده است.

معاون دفتر سلامت روان وزارت بهداشت تاکید کرد: وزارت بهداشت با وزارت کشور جلساتی در راستای هم افزایی برای کمک به مردم مناطق سیل زده داشته است و پس از پایان این جلسه مقرر شده که  بر اساس برنامه‌های جامع بازتوانی ابلاغیه وزارت کشور همکاری و هم افزایی بین دو وزارتخانه انجام شود. همکاری وزارت بهداشت  و سازمان بهزیستی برای بهبود شرایط روانی مردم مناطق سیل زده اسدی افزود: پس از برگزاری جلسه وزارت بهداشت با وزارت کشور این نتیجه حاصل شد که نیرو‌های وزارت بهداشت در کنار کارشناسان سازمان بهزیستی برای ارتقای ارائه خدمات به مردم مناطق سیل زده همکاری موثرتری داشته باشند تا مردم منطق سیل زده خدمات را بر اساس پروتکل‌های علمی دریافت کنند.

وی بیان کرد: شهر‌های آبادان، اهواز، شوشتر و دزفول مناطقی هستند که برنامه‌های مداخلات روان شناختی با حضور تیم‌های سلامت روان وزارت بهداشت از هفته گذشته در این شهرها آغاز شده است و این برنامه‌ها حداقل تا خرداد ماه ۹۷ تداوم دارد.

معاون دفتر سلامت روان وزارت بهداشت اضافه کرد: ارائه خدمات سلامت روان به مردم مناطق آسیب دیده تا پس از تثبیت سلامتی تحت پوشش تیم‌های سلامت روان وزارت بهداشت قرار می‌گیرند.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۵۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟

ایتنا - برخی کارشناسان معتقدند استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی عامل اصلی افزایش اختلالات روحی و روانی به ویژه افسردگی در میان نوجوانان است. اما تا چه حد این ادعا صحیح است؟
گروهی از کارشناسان نظیر جاناتان هایت روانشناس اجتماعی معتقدند در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، سقوط شدیدی در سلامت روان نوجوانان، به ویژه در میان دختران جوان روی داد.

آمارها از افزایش چشمگیر موارد بستری در بیمارستان به دلیل خودآزاری و خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی در این بازه زمانی حکایت دارد.

با این حال، کارشناسانی چون اندرو پرزیبلسکی استاد دانشگاه آکسفورد این ادعاها را رد می‌کنند. پرزیبلسکی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد اتفاق بزرگی برای سلامت روان در حال رخ دادن باشد. در برخی نقاط، شرایط برای نوجوانان بدتر شده اما شواهدی دال بر اینکه این روند نتیجه گسترش فناوری است، وجود ندارد.

داده‌های بین‌المللی نیز روندهای متفاوتی را در کشورهای مختلف نشان می‌دهند. در حالی که در بریتانیا و آمریکا افزایش نگران‌کننده‌ای در اختلالات خلقی نوجوانان دیده می‌شود، در کشورهایی مانند کانادا و کره جنوبی کاهش قابل توجهی در میزان افسردگی نوجوانان گزارش شده است.

محققان معتقدند جدا کردن تاثیرات فناوری از تغییرات در روش‌های تشخیصی و افزایش آگاهی نسبت به سلامت روان دشوار است. برخی نیز تاکید دارند که حتی اگر رسانه‌های اجتماعی بر رفاه نوجوانان تاثیر منفی داشته باشند، این تاثیر تنها بخش کوچکی از عوامل موثر است و نمی‌توان همه چیز را به آن نسبت داد.

ایمی اوربن از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: من فکر می‌کنم نگرانی در مورد گوشی‌های هوشمند بیش از حد مطرح شده و تا حدی درباره آن اغراق شده است."

در نهایت، کارشناسان تاکید می‌کنند زندگی افراد بسیار پیچیده است و نمی‌توان پدیده‌های اجتماعی گسترده را صرفاً به تاثیر یک عامل منفرد نسبت داد. آنها همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه و درک عمیق‌تر پیچیدگی‌های آن هستند.

دیگر خبرها

  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • آسفالت بیش از ۵۰۰۰۰ مترمربع معابر در هفته سی و هفتم در شیراز
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟