Web Analytics Made Easy - Statcounter

معترضان سودانی،یک بار دیگر با برگزاری تظاهرات در خیابان های این کشور از حاکمان نظامی خواستند تا فورا قدرت را به دولت مدنی تحویل داده و سپس عدالت را در مورد «عمر البشیر»،رئیس جمهوری برکنار شده سودان،اجرایی کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «دیلی استار»،معترضان سودانی،یک بار دیگر با برگزاری تظاهرات در خیابان های این کشور از حاکمان نظامی خواستند تا فورا قدرت را به دولت مدنی تحویل داده و سپس عدالت را در مورد «عمر البشیر»،رئیس جمهوری برکنار شده سودان،اجرایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزاران تظاهر کننده در مقابل مقرهای ارتش در خارطوم تجمع کردند تا فشار بر روی شورای نظامی که پس از برکناری بشیر قدرت را به دست گرفته است،افزایش دهند.

«اتحادیه مشاغل سودان» سازمانی که تظاهرات علیه بشیر را برنامه ریزی کرده است از شورای نظامی درخواست کرد تا فورا قدرت را به دولت مدنی تحویل بدهد.

این سازمان همچنین خواستار آن شد که دولت انتقالی بعدی و نیروهای مسلح ،«البشیر» و همه روسای سرویس امنیت و اطلاعات ملی سودان را پای میز محاکمه بکشاند.

اتحادیه مشاغل سودان اعلام از حامیانش خواست تا دستیابی به اهداف انقلابی شان به تظاهرات ادامه دهند.

این در حالی است که پیش از این،شورای نظامی با احزاب سیاسی سودان دیدار کرده و از آنها خواسته بود تا در مورد یک شخصیت مستقل برای نخست وزیری کشور به توافق برسند.

ژنرال «یاسر العطا» یکی از اعضای شورای نظامی به برخی از احزاب سیاسی گفت:«ما می خواهیم یک دولت مدنی مبتنی بر آزادی،عدالت و دموکراسی تشکیل دهیم.»

او از احزاب سیاسی خواست تا در مورد شخصیت هایی که باید در دولت مدنی سر کار بیایند به توافق برسند.

بر اساس بیانیه «ائتلاف آزادی و تغییر» ،یک هیئت 10 نفره به نمایندگی از تظاهرکنندگان خواسته ای خود را در گفتگو با شورای نظامی به آنها اعلام کرده اند.

در این بیانیه آمده است که وزارت امور خارجه از جامعه بین الملل درخواست کرده است تا از شورای نظامی برای دستیابی به اهداف انتقال دموکراتیک در سودان حمایت کند.

این در حالی است که «عبدالفتاح البرهان عبدالرحمان»،رئیس جدید شورای نظامی متعهد به تشکیل یک دولت مدنی شده است که نقش ایم شورا در آن حفظ حاکمیت کشور خواهد بود.

وی همچنین وعده داده است که نظام البشیر را به طور کامل از قدرت ساقط می کند و افرادی را که در کشتار معترضان دست داشته اند پای میز مذاکره خواهد کشاند.

همچنین به گفته عبدالرحمان،معترضان بازداشت شده در جریان وضعیت فوق العاده در سودان که از سوی البشیر اعمال شده بود،آزاد خواهند شد.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم مسابقات قرآن سیل سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم سپاه پاسداران قرآن کریم خسارت سیل سپاه مسابقات بین المللی قرآن خبرگزاری شبستان عمر البشیر سودان تظاهرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۵۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در حالی که نام جزایر قناری از سوی رسانه‌های غربی به عنوان مکانی بی حاشیه و امن برای گردشگران تلقی می‌شود، اما تغییر الگو‌های بومی و سبک زندگی ساکنان این منطقه، منجر به نارضایتی شدید آنها از گردشگران شده است. آنها از یک سو گردشگری را مهم‌ترین منبع درآمد خود قلمداد می‌کنند، اما از سوی دیگر، فراگیر بودن حضور توریست‌ها را منافی اصول و سبک زندگی بومی و محلی خود می‌دانند. همین مسئله، مولد یک تعارض جدی در جزایر قناری بوده که منتج به وقوع اعتراضاتی در این منطقه شده است. اخیرا ده‌ها هزار نفر در جزایر قناری اسپانیا علیه طرح گردشگری گروهی «فراگیر» در مجمع‌الجزایر اقیانوس اطلس، راهپیمایی کردند.

معترضان، رشد کنترل نشده گردشگری را برای محیط زیست و ساکنانش مضر توصیف می‌کنند و خواهان محدودیت در تعداد گردشگران هستند. آنها تاکید می‌کنند که مخالف صنعت گردشگری نیستند که ۳۵ درصد از اقتصاد جزایر قناری را تشکیل می‌دهد.

در سال قبل میلادی، ۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزار گردشگر از هفت جزیره اصلی این مجمع‌الجزایر دیدن کردند. آمار‌های رسمی نشان می‌دهد که این میزان حدود شش برابر بیشتر از جمعیت ۲.۲ میلیون نفری این جزایر است. بدیهی است که این نسبت ریاضی، می‌تواند از عمق فاجعه در جزایر قناری پرده بردارد! جایی که عملا این منطقه تبدیل به مکانی برای تلاقی نامتوازن خرده فرهنگ‌ها و در نتیجه، وقوع بحران‌های تبعی شده است.

صنعت گردشگری ۴۰ درصد از مشاغل این مجمع الجزایر را تشکیل می‌دهد. شهروندان انگلیس و آلمان، ازجمله کشور‌های اصلی هستند که گردشگرانشان به این جزایر سفر می‌کنند، اگرچه خود اسپانیا به‌عنوان سرزمین مادر هم مقصد محبوب آنهاست. در «سانتا کروز د تنریف»، پایتخت تنریف، بزرگترین جزیره، معترضان پلاکارد‌هایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود «گردشگر، به سرزمینم احترام بگذار!» و «جزایر قناری محدودیت دارد.»

لیدیا مورالس، یک معترض به بی‌بی‌سی گفت: «مشکل اصلی این است که طرح گردشگری گروهی چندین دهه است که در حال نابودی جزیره و زندگی ساکنانش است. احساس می‌کنیم که ما رانده شده‌ایم، اولویت‌های ما در نظر گرفته نمی‌شوند.»

معترضین در این تجمع پیام‌های واضحی را به سیاستمدارانشان مخابره کردند. آنها قویا معتقدند که سیاستمداران به جای در نظر قرار دادن نیاز‌های ساکنین، بیشتر روی ساخت مجتمع‌های گردشگری و هتل‌ها «متمرکز» هستند. فراتر از آن، تظاهرکنندگان می‌گویند که آنها خواهان یک طرح پایدارند که تأثیرات زیست‌محیطی مانند کمبود آب در آب و هوای گرم را در نظر بگیرد و فشار کمتری بر هزینه‌ها و مسکن وارد کند. بر اساس گزارش موسسه ملی آمار در سال ۲۰۲۳، ۳۴ درصد از ساکنان جزایر قناری در معرض خطر فقر یا محرومیت اجتماعی قرار داشتند که بیشترین تعداد در اسپانیای پس از اندلس است. بنابراین، رمزگشایی از گستردگی تظاهرات اخیر و عصبانیت ساکنین جزایر قناری چندان دشوار نیست! آنها به درستی احساس می‌کنند قربانی سیاستگذاران حوزه گردشگری و مسئولین دولتی خود شده و نیاز‌های روزمره توریست‌ها بر نیاز‌های اساسی زندگی آنها در تصمیم سازی‌های کلان و خرد غلبه پیدا کرده است. هفته گذشته، فعالان در اعتراض به آنچه که رشد مخرب گردشگری در جزایر قناری می‌دانند، اعتصاب غذا را در تنریف آغاز کردند. معترضان خواهان توقف ساخت یک هتل و یک استراحتگاه ساحلی در جنوب جزیره هستند. آنها همچنین خواهان توقف تمام پروژه‌های توسعه گردشگری هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فوری | درخواست برخی چهره‌های حامی اغتشاشات برای بازگشت به ایران
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • ببینید | درخواست فوری شهردار حاجی‌آباد پس از وقوع سیل؛ اوضاع خراب است!
  • ببینید | درخواست فوری شهردار حاجی‌آباد از مردم؛ اوضاع خراب است!
  • کاشی، استاد دانشگاه: این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ این وضعیت همه را می ترساند/ جامعه دارد خودش را به نحو تازه ای، تعریف می کند/ ما در یک نقطه آغاز قرار داریم؛ این نقطه آغاز به مراتب رادیکال تر و مهم تر از عصر مشروطه است
  • این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • این که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • دولت انتقالی هائیتی در بحبوحه آشوب باندهای خلافکار آغاز به کار کرد