Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@16:06:52 GMT

«رونق توليد» راه مقابله با مشکلات اقتصادي

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۵۵۱۰

«رونق توليد» راه مقابله با مشکلات اقتصادي

خبرگزاري آريا - بندرعباس-ايرنا- امروزه همه کشورهاي دنيا براي پيشرفت درهرزمينه اي، توانمندسازي را سرلوحه خود قرار داده اند و کشور ما نيز با افزايش رونق توليد مي تواند با مشکلات اقتصادي موجود مقابله کند.

به گزارش ايرنا، رهبر معظم انقلاب اسلامي با تاکيد بر لزوم رفع مشکلات معيشت مردم، سال 98 را به نام «رونق توليد» نام نهادند تا سرلوحه اي براي برنامه ريزي هاي مسوولان اقتصادي کشور قرار گيرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شعار«رونق توليد» در سال 98 مي تواند علاوه بر راهکار برون رفت ازمشکلات اقتصادي، راهي براي مقابله با جنگ دشمنان انقلاب اسلامي باشد.
جلوگيري از واردات کالاهاي مشابه داخلي و مقابله با پديده قاچاق يکي ديگر از راهکار مهم افزايش رونق توليد مي باشد، مساله اي که برخي از واحدهاي صنعتي کشور را با مشکل جدي مواجه کرده است.
اکنون که کشور در رکود اقتصادي و مشکلات معيشتي مردم قرار گرفته، بهترين گزينه توجه به رونق توليد با استفاده از ظرفيت هاي داخلي است.
توليد رکن اقتصاد هر کشوري محسوب مي شود و براي رونق بيشتر چاره اي جز حمايت روز افزون از اين حوزه نيست و لزوم توجه به آن، ضروري است.
تحريم هاي ظالمانه دشمنان عليه بنيان اقتصادي کشورمان در طول انقلاب اسلامي همچنان ادامه داشته است و رونق توليد مي‌تواند مشکل بيکاري، تورم، نقدينگي، کسري بودجه ساليانه دولت را برطرف کند.
** جذب سرمايه گذاري داخلي و خارجي اولويت برنامه هاي دولت
استاندارهرمزگان با تاکيد برتوجه به جذب سرمايه گذاران داخلي و خارجي گفت: افزايش رونق توليد نيزازاولويت برنامه‌هاي مسوولان در سال جاري است.
فريدون همتي درنخستين نشست شوراي اداري استان در سالجاري افزود: بايد تلاش کنيم ظرفيت هاي توليد در بخش‌هاي صنعتي، کشاورزي و شيلات تا پايان دولت دوازدهم افزايش پيدا کند.
وي آبزي ‌پروري را يکي از مولفه‌هاي رشد اقتصادي اين استان عنوان کرد و گفت: 150 هزارهکتار زمين براي پرورش ميگو شناسايي شده و قراراست توليد 25هزار تن ميگو را به 100هزارتن افزايش دهيم.
نماينده عالي دولت در هرمزگان با اشاره به بخش کشاورزي وافزايش ظرفيت در گلخانه‌ها خاطرنشان کرد: در حال حاضر300هکتار گلخانه در استان فعالند که قراراست به 2هزارهکتارافزايش يابد.
همتي به انتخاب شعار سال از سوي رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و بيان داشت: با توجه به ظرفيت‌هاي غني درهرمزگان، افزايش ميزان اشتغال ازاهداف اولويت دارمديران قرار مي گيرد.
استاندارهرمزگان اظهار داشت: براي تحقق افزايش ميزان گردشگربه ظرفيت 10ميليون نفر، تلاش مضاعف مديران دستگاه‌هاي دولتي، خصوصي و مردم را به طورهماهنگ مي‌طلبد.
همتي با اشاره به سفرحدود 3 ميليون گردشگر به استان درتعطيلات نوروز98 افزود: هرمزگان با دارا بودن نوارساحلي بسيارزيبا و جاذبه‌هاي دريايي، مي‌تواند به‌ عنوان مقصد گردشگري کشور تبديل شود.
** هرمزگان سرشار از منابع اقتصادي
رييس مجمع نمايندگان هرمزگان گفت: اين استان سرشار از منابع توليدي و اقتصادي بوده وتمامي ظرفيت هاي ممکن در اين استان براي ايجاد اشتغال و اقتصاد فراهم است.
احمد مرادي درنشست شوراي اداري هرمزگان افزود: هرمزگان ظرفيت فراواني درحوزه کشاورزي، شيلات، بنادر، نيروگاه هاي بزرگ، صنايع و معادن دارد و با اين همه ظرفيت نبايد فرد بيکار داشته باشيم.
وي بيان داشت: اگر با داشتن اين همه ظرفيت هنوز نتوانسته ايم به برنامه هاي پيش بيني شده در حوزه اشتغال و رفع بيکاري دست پيدا کنيم، ناشي از کم کاري مديران در حوزه هاي ياد شده است.
نماينده مردم بندرعباس، قشم، حاجي آباد، بندرخمير و ابوموسي در مجلس شوراي اسلامي اضافه کرد: ايجاد اشتغال و رفع بيکاري مهم ترين موضوع در سطح کشور است که با وضع قانون و شعار اين مشکلات حل نخواهد شد.
مرادي گفت: اگر در سال يک ميليون شغل و در مدت پنج سال پنج ميليون شغل مفيد ايجاد کنيم، آن زمان است که کاري انجام گرفته است.
وي بيان داشت: در هر استان بايد 30 هزار شغل واقعي در سال ايجاد شود که اين موضوع با بخشنامه امکان پذير نيست و نياز به کار جهادي دارد.
نماينده مردم هرمزگان در مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: 5 منطقه ويژه اقتصادي، 2 منطقه آزاد،82 بندر (صيادي، تجاري، نفتي، مواد معدني و چند منظوره)،21 شهرک و ناحيه صنعتي،3 پالايشگاه نفتي،4 پالايشگاه گاز، 6 نيروگاه، 5 مجتمع فولاد،2 مجتمع آلومينيوم، 2 مجتمع روي، سيمان، کشتي سازي فراساحل وهزار واحد صنعتي ازمهمترين ظرفيت‌هاي اين استان اقتصادي است.
وي اضافه کرد: دسترسي به شبکه‌هاي چهارگانه حمل و نقل وهزار و500 کيلومترخطوط ريلي و وجود 55 کيلومترخط ريلي از ورودي بزرگترين بندر کشور بندر شهيد رجايي از ديگر ظرفيت‌هاي با ارزش سرمايه گذاري در هرمزگان است.
مرادي با اشاره به اينکه 60 درصد صادرات و واردات کشور از بنادر هرمزگان انجام مي‌شود گفت: همچنين 54 درصد عمليات گمرک و 75 درصد درآمد‌هاي گمرک از اين استان صورت مي گيرد.
اين مقام مسوول عنوان کرد: وجود ذخاير بزرگ نفت و گاز و منابع معدني با ارزش اقتصادي، ميدان هاي گازي و نفتي، همجواري با خط صلح براي انتقال گاز، همجواري با منطقه پارس جنوبي و 165 هزار هکتار سطح زير کشت با توليد دو ونيم ميليون تن محصولات کشاورزي، از ديگر ظرفيت‌هاي هرمزگان براي سرمايه گذاري است.
وي با تاکيد بر اهميت سرمايه گذاري در سواحل مکران خاطر نشان کرد: 57 درصد سواحل مکران در هرمزگان قرار دارد و طرح توسعه سواحل مکران با محوريت جاسک چندسالي است پس از فرمايش‌هاي رهبري در هرمزگان آغاز شده است.
** همه براي تحقق رونق توليد تلاش کنند
نماينده ولي فقيه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس گفت: همه بايد دست به دست هم داده و براي تحقق رونق توليد که تکميل کننده استقلال اقتصادي است تلاش کنند.
آيت الله غلامعلي نعيم آبادي درخطبه هاي اولين نمازجمعه سال 98 اظهارداشت: اگر توليد رونق يابد، استقلال اقتصادي کشور محقق مي شود و درغير اين صورت مشکل خواهيم داشت.
وي ادامه داد: فرهنگ اشتغال دچارخدشه شده و افراد توقع دارند پس از تحصيل پشت ميزنشين شوند در صورتي که در کشورهاي صنعتي هم، چنين چيزي نيست.
وي اضافه کرد: جمهوري اسلامي در زمينه سياسي و نظامي استقلال دارد و کسي جرات حمله به ايران را ندارد.
امام جمعه بندرعباس ادامه داد: منطقه پر از سلاح هايي است که دشمنان آرزوي شليک آنها به سمت جمهوري اسلامي را دارند ولي به واسطه اقتدار نظامي ايران، جرات آن را ندارند و از راه اقتصادي مي جنگند.
** رونق توليد و اشتغال آسيب هاي اجتماعي را کاهش مي دهد
به گفته سرپرست معاونت سياسي، امنيتي استانداري هرمزگان، استفاده صحيح و اصولي از ظرفيت هاي موجود، ايجاد و توسعه اشتغال مولد و پايدار و رونق توليد آسيب هاي اجتماعي و مشکلات فراروي جامعه را کاهش مي دهد.
ايرج حيدري افزود: رونق توليد و اشتغال را کليد پيشرفت و توسعه برشمرد و بر ضرورت همدلي، همراهي، همفکري، عزم و اراده همگاني جهت ايجاد و توسعه اشتغال مولد و پايدار و رونق توليد در راستاي کاهش آسيب هاي اجتماعي تاکيد کرد.
وي شناسايي مزاياي نسبي را اصل مهم و اساسي براي رونق اقتصادي و اشتغال پايدار دانست و بيان کرد: به فعل رساندن ظرفيت ها و مزيت هاي نسبي موجود؛ نيازمند رويکرد علمي و برنامه ريزي صحيح، اصولي و جامع است.
سرپرست معاونت سياسي، امنيتي استانداري هرمزگان خاطر نشان کرد: اين استان دربخش هاي مختلف مانند صنعت، کشاورزي و گردشگري از ظرفيت هاي بسيار بالايي برخوردار است و بايد تلاش شود اين توانمندي ها شناسايي و به فعل برسد.
** پرداخت 2380 ميليارد ريال تسهيلات رونق توليد در هرمزگان
معاون امور صنايع سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: از ابتداي امسال تاکنون افزون بر2380 ميليارد ريال تسهيلات رونق توليد به واحدهاي صنعتي، معدني و کشاورزي استان پرداخت شده است .
سهراب رضواني در نشست بررسي تسهيلات پرداختي به واحدهاي صنعتي و معدني هرمزگان، اظهار داشت: اين تسهيلات در قالب بسته هاي حمايتي و تامين مالي بنگاه هاي توليدي هرمزگان به واحدهاي تحت پوشش سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزي هرمزگان پرداخت شده است.
وي افزود: از مجموع تسهيلات پرداختي به واحدهاي توليدي استان دو هزار و 320 ميليارد ريال به واحدهاي صنعتي ومعدني تحت پوشش سازمان صنعت،معدن و تجارت و 60 ميليارد ريال به واحدهاي توليدي تحت پوشش سازمان جهاد کشاورزي پرداخت شده است.
اين مقام مسوول اظهار داشت: استان هرمزگان داراي 13 شهرک و هفت ناحيه و 445 واحد صنعتي است که کمبود نقدينگي مهم ترين مشکل اين واحدها به شمار مي رود .
** دستگاه قضا با مخالفان رونق توليد برخورد جدي مي کند
رييس کل دادگستري استان نيزدرهمين نشست اداري گفت: دستگاه قضا براي تحقق شعارسال 98 از فعالان اقتصادي حمايت و با مخالفان رونق توليد به شدت برخورد مي کند.
حجت الاسلام محمد صادق اکبري افزود: درسال گذشته نيزدستگاه قضا دادگاه ويژه رسيدگي به جرايم اخلال گران نظام اقتصادي در بندرعباس را تشکيل داد که به زودي به دو پرونده اقتصادي رسيدگي مي‌شود.
وي بيان داشت: افرادي که رونق اقتصادي را با مشکل مواجه کنند، هيچگاه از چنگال قانون رهايي ندارند و در مقابل آن ها ازهيچ اقدامي فروگذارنخواهيم کرد.
استان هرمزگان داراي 13 شهرستان، 32 شهر، 85 دهستان، 38 بخش و 2257 روستا بوده است.
** رونق توليد را به کودکان آموزش دهيم
مديرکل کانون پرورش فکري کودکان ونوجوانان هرمزگان با اشاره به اهميت نامگذاري سال 98 بنام «رونق توليد» از سوي مقام معظم رهبري گفت: به کودکان بياموزيم به داشته‌ هاي خود افتخار کرده و مربيان راههاي صحيح حمايت از کالاهاي ايراني را به کودکان و نوجوانان آموزش دهند.
ناهيد سليماني احمدي چندي پيش در نخستين نشست سال 98 با مربيان و کارکنان کانون پرورش فکري کودکان استان افزود: امروز يکي از مشکلات حوزه هاي فرهنگي به رخ کشيدن نشان ‌ها و برندهاي خارجي در بين خانواده هاست درحالي که با کار فرهنگي و با ايجاد اعتماد به نفس بين کودکان ونوجوانان اين مشکل را برطرف کرد.
وي بيان داشت: مربيان و کارشناسان اين کانون، اولويت اصلي برنامه هاي علمي، آموزشي و فرهنگي خود به کودکان را توجه به رونق توليد قرار دهند.
اين مقام مسوول آموزش شناختن راه‌ هاي استقلال و چگونه فکر کردن را به کودکان را ضروري دانست و بيان داشت: با آموزش صحيح برون رفت از مصرف گرايي شيوه‌ هاي صحيح صرفه ‌جويي را به آن ‌ها يادآور شويم.
** احقاق رونق توليد در گرو حمايت هاي مردم
براي تحقق شعار رونق توليد بايد خريد کالاهاي ايراني در بين مردم به فرهنگ تبديل شود چرا که خريد کالاي ايراني موجب رونق توليد و بهبود وضعيت معيشتي و اقتصادي کشور خواهد شد.
رونق توليد در حوزه اقتصاد، زمينه را براي رسيدن به خودکفايي هموار مي کند و افزايش رونق توليد به تلاش همه جانبه نيازدارد.
با توجه به شرايط موجود اقتصادي در کشور، دولت ها مي توانند با حمايت از مالکيت فکري کارآفرينان به دستاوردهاي علمي دست يابند زيرا کارآفرينان ايده هاي نو خلق مي کنند.
براساس گزارش سازمان تجارت جهاني، ميزان تجارت جهاني حدود يک ‌ونيم برابر سريع‌ تر از توليد جهاني رشد کرده است و اين نسبت به‌ عنوان کشش ‌پذيري تجارت نسبت به درآمد شناخته و نيروي محرکه رشد توليد تلقي مي‌شود.
امروزه اقتصادگران بسياري نظرات متفاوتي درخصوص راه هاي برون رفت از تحريم و اقتصاد معيشتي درکشورمطرح کرده اند اما در نتيجه، همه اين راهکارها نيازمند برنامه ريزي منسجم، حمايت و مشارکت همه اقشار جامعه را مي طلبد.
9944 /6048
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۵۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، صبح امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه، یکصد و هشتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی با حضور محمد خزاعی به میزبانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی برگزار شد.

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در آغاز این جلسه گفت: به نظر می رسد مدتی است بخشی از جریان رسانه ای در صدد نا دیده گرفتن دستاوردهای سازمان سینمایی هستند و به طور مشخص این نکته را بیان می‌کنند که شما از کدام رونق در سینما صحبت می‌کنید، در حالی که بسیاری از سینماگران بی کارند. این آدرس غلط دادن است، ما در این باره کمتر صحبت کردیم و درباره اش تحلیل نشده که بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد و مولفه های دیگری در این مسئله دخیل است که نیاز به واکاوی و دقت نظر دارد. رئیس سازمان سینمایی افزود: رونق اقتصادی شاخص‌هایی دارد: تولید، اشتغال، مخاطب سینما، توسعه زیرساخت و مسائلی از این دست. بیکاری سینماگران به این دوره محدود نیست، افرادی هستند که یک دهه یا دو دهه بیکار بوده‌اند. دلیل این بیکاری، رونق تولید فیلم نیست، مسئله این است که بخش خصوصی رغبتی برای همکاری با این افراد ندارد. بخش خصوصی دلایل و مختصات خودش را دارد، در عین حال، در همین شرایط هم، در بخش خصوصی، کارگردان یا تهیه‌کننده‌ای سالی پنج پروژه دارد.

محمد خزاعی گفت: ما نمی‌توانیم بخش خصوصی را مجبور کنیم با فلان کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر کار کند اگر توجیه اقتصادی و منطقی برایش ندارد. این زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها و استقبال از اکران سینماها بدون در نظر گرفتن دلایل و مسائلی که در تولید موثر است، ذهن ها را گمراه می‌کند. آیا بیکاری شما دوستان به یکی دو سال اخیر مربوط است، خوشبختانه پلتفرم‌ها بازار خوبی دارند و تولید در آنها پررونق است، تعدادی از کارگردان‌ها، تهیه‌کننده‌ها و بازیگران هر سال در پلتفرم‌ها مشغول کارند، پس کار و پروژه وجود دارد. او با اشاره به حضور بیش از ۷۰ فیلم سینمایی در جشنواره فجر ۴۲، تولید بیش از ۲۵۰۰ فیلم کوتاه که حدود ۵۰ درصد آن‌ها با حمایت، مشارکت و همراهی انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده اند و تهیه و تولید بیش از ۹۰ مستند و ۴۰ انیمیشن در مرکز گسترش در سال گذشته در کنار گردش چرخ صنعت سینما در بخش‌های اکران، توزیع، پخش و تبلیغات سینمایی خاطرنشان کرد: به طور میانگین در هر فیلم سینمایی تا سقف ۱۰۰ نفر و در فیلم های مستند و کوتاه حدود ۱۰ نفر در هر اثر مشغول به کار بوده اند. یعنی به طور تقریبی، سال گذشته، بالغ بر ۳۰ هزار نفر در تولید آثار سینمای ایران در سال گذشته نقش و همکاری داشته اند؛ و این ظرفیت، در کنار امکان اشتغال خوبی که در بستر پلتفرم ها فراهم شده قابل ملاحظه است. به گفته وی، این وضعیت گوشه ای از تلاش های سازمان سینمایی در کنار سایر مجموعه های هم افزا برای رونق مضاعف و رشد و گسترش ظرفیت های تولید و اشتغال در سینماست؛ عدم اشتغال، شاخص های متفاوتی دارد که بعضی از آنها را خود دوستان و عزیزان منتقد بهتر می دانند. بنابر این، لازم است تلاش کنیم تا با ارائه قصه های بدیع، نو و دغدغه‌مند بتوانیم سینمای کشور را همراهی کنیم. رئیس سازمان سینمایی در ادامه سخنانش گفت: دلایل بیکاری نسل‌های مختلف بازیگری و کارگردانی مسئله امروز سینما نیست، همواره وجود داشته است. برخی از این عزیزان که امروز منتقد شرایط هستند خودشان سابقه مدیریتی دارند؛ مگر در آن دوره ها، این چالش ها وجود نداشته است؟ می‌توان بررسی تطبیقی از عملکرد ادوار داشت با مختصات و الزامات اجتماعی و جامعه شناختی امروز. بعضی سینماگران مسائلی دارند که به کم‌کاری منجر می‌شود، گروهی موردپسند فضای جدید و آثار تازه نیستند و این را هم بدانیم که سینما، دائم تغییر می‌کند و هیچ نسل و گروهی همیشه پرکار و فعال نبوده و همواره با «چرخش نسلی» روبروئیم. محمد خزاعی گفت: آمار صدور پروانه ساخت ما مشخص است، در تولید عقب نیفتاده‌ایم، میزان سرمایه‌گذاری دولتی در تولید آثار شفاف و عیان است. به عنوان مثال تولید در بنیاد سینمایی فارابی، نسبت به گذشته چهار برابر شده و در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی و انجمن سینمای جوان، آمارها موجود است که حمایت از این نوع آثار چند برابر شده است. او با بیان اینکه ورود انبوه و بی‌رویه فارغ التحصیلان جدید دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و موسسات تجربی و کمرنگ شدن اشتیاق بخش‌خصوصی برای سرمایه‌گذاری را در وضعیت موجود نباید نادیده بگیریم ادامه داد: وظایف دولت، افزایش تولید و رونق در این زمینه است که به اشتغال‌زایی منجر می‌شود. چگونه است که تولید آثار در همه بخش‌های سینمای ایران افزایش داشته، اما بیکاری بیشتر شده است؟ دولت سیزدهم، برای رونق عرصه فرهنگ و هنر، برنامه داشته و دارد و تلاش می‌کند این برنامه‌ها را عملی کند. همه اهتمام ما در بخش فرهنگ، همین است. محمد خزاعی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: بیکاری هنرمندان در همه جای جهان، دلایل مشابهی دارد. گاهی می‌شود به این موضوع تمرکز کرد که صنوف به وظایف خودشان عمل نکرده‌اند. اگر آیین نامه امنیت شغلی هنرمندان، یک دهه پیش تهیه و تصویب می شد این روزها شاهد بیکاری گسترده نبودیم. سندیکاهای دیگر، در حوزه‌های دیگر، از حقوق اعضای خود دفاع کرده و درباره آنها پاسخگویی و نسبت به دولت، مطالبه دارند اما در سینما، این رخ نداده است. او ضمن تشکر از همه آنانی که در عرصه سینما و در شکل‌گیری و راهبری صنوف زحمات فراوانی متحمل شده اند و امروزه سینمای ایران مدیون تدابیر و زحمات آنهاست،گفت: انسجام صنوف سینمایی امری ضروری است و انتظار می‌رود بزرگان و دست اندرکاران بانفوذ این عرصه ، فضا را به گونه ای کنترل کنند که کار صنفی به صورت جامع و درست انجام پذیرد تا پروژه ها موظف باشند از اعضای صنوف استفاده کنند تا بدین طریق بخش قابل توجهی از مشکلات بیکاری بعضی سینماگران مرتفع شود. خزاعی با گلایه از برخی بی انصافی‌ها گفت بعضی دوستان، برای نقد کردن شرایط سینما، دست پیش می‌گیرند تا به پرسش‌هایی که خود سینماگران دارند، پاسخ ندهند، خزاعی یکی از کارکردهای صنوف را رسیدگی مستمر و منظم به وضعیت معیشتی اعضای آن دانست. او گفت: نکته مهم دیگری که در سینمای ایران رخ داده معلول شرایط اقتصادی است، واقعیت این است که فیلمسازی گران شده، دیگر نمی‌شود با ۵۰۰ میلیون تومان فیلم ساخت. تولیدهای ارزان قیمت، در گذشته بیشتر بود، با وجود این گرانی، نمودار آماری صدور پروانه ساخت و نمایشی که ما صادر کردیم، نشان می‌دهد ما شرایط را برای فیلمسازی مهیا کرده‌ایم تا آنانی که فرصت دارند، این فضا را از دست ندهند. حمایتی که از تولید صورت گرفته نه تنها کمتر از ادوار گذشته نبوده، بلکه شاهد رشد چند برابری نیز هستیم . همچنین در توسعه زیرساخت، سینماسازی و تجهیز سالن و موارد دیگر با جهش معنادار و قابل توجهی روبرو هستیم.

وی ادامه داد: با توجه به گزاره‌ها و راهبردهای طراحی شده در سال جدید، به طور قطع، روند رشد و جهش فعلی با مشارکت گسترده‌تر بدنه صنوف وخانواده سینما ادامه خواهد داشت که همین موضوع نشان می دهد چشم‌انداز پیش رو روشن است. اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، یزدان عشیری، محمدرضا سوقندی، مجید زین‌العابدین، محمد حمیدی‌مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، مجید اسماعیلی، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری‌خلیلی در این جلسه حضور داشتند. ۵۷۵۷ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903971

دیگر خبرها

  • واکنش رئیس سازمان سینمایی به اظهارنظرها درباره بیکاری سینماگران و زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟