Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده وزیر نفت در خوزستان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از هور زیر آب رفته و چندین چاه را بسته‌ایم، اما به طور کلی تأسیسات و چاه‌ها با فاصله از سطح زمین تعبیه شدند با این وجود وضعیت چاه‌ها به طور کامل تحت رصد و کنترل است ،گفت: تاکنون میدانی از میادین غرب کارون را بدلیل مشکلات ناشی از سیل نبسته‌ایم، اما میدان آب تیمور و یونیت ٣ اهواز بسته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آخرین اخبار هواشناسی نشان می‌دهد روند بارندگی، طغیان رودخانه‌ها و آب گرفتگی‌ها ادامه دارد. در این بین استان خوزستان که بیشترین تولید نفت کشور از این منطقه انجام می‌شود، دچار آسیب‌های ناشی از سیلاب شده است.

طبق اعلام وزیر کشور، ۹۰ درصد هورالعظیم دچار آب گرفتگی شده است و بخشی از آب نیز به سوی بخش دیگری از هورالعظیم در عراق می‌رود. از سویی دیگر نیروی انتظامی به استناد بازدید هوایی اعلام کرده که هورالعظیم تا منطقه مرزبانی دچار آبگرفتگی شده که البته این آب گرفتگی مشکل امنیتی ایجاد نکرده است.

میادین غرب کارون تحت رصد است

کریم زبیدی، نماینده وزیر نفت در استان خوزستان در پاسخ به اینکه طبق اعلام ناجا، هورالعظیم تا منطقه مرزی به طور کامل زیر آب رفته؛ آیا تأسیسات نفتی نیز شامل این آب گرفتگی کامل شده‌اند، گفت: بخش قابل توجهی از هور زیر آب رفته و چندین چاه را بسته‌ایم، اما به طور کلی تأسیسات و چاه‌ها با فاصله از سطح زمین تعبیه شدند با این وجود وضعیت چاه‌ها به طور کامل تحت رصد و کنترل است و در صورت لزوم اقدامات لازم برای بستن چاه‌ها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون میدانی از میادین غرب کارون را نبسته ایم، اظهار داشت: فقط میدان آب تیمور و یونیت ٣ اهواز بسته شده است.

۲۴ کانال جدید حفر کردیم

فریدون دلیری، رئیس روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه نفت نیز در ارتباط با آخرین وضعیت تأسیسات نفتی در منطقه هورالعظیم اهواز که در نتیجه سیلاب‌های اخیر دچار آب گرفتگی شده است، گفت: تاکنون نه تنها از ورود آب به هور جلوگیری نکردیم بلکه حوضچه‌های ٣، ٤و ٥ را به یکدیگر متصل کردیم و همگی به صورت یکپارچه زیر آب رفتند. به نحوی که یکی از جاده‌های بزرگ دسترسی در هور به طور کامل زیرآب رفت. این در حالی است که علاوه بر کانال‌های قدیمی، ٢٤ کانال جدید نیز حفر شد.

وی با تاکید بر اینکه اولویت نخست ما حداقل کردن خسارات مردمی و زیست محیطی است، تصریح کرد: در همین راستا مدیریت تولید شرکت آمادگی دارد که تولید نفت در این منطقه را بر اساس اولویت و با هماهنگی‌های لازم به طور کامل قطع کند.

تولید آب تیمور چقدر است؟

میدان نفتی آب تیمور در ۲۵ کیلومتری غرب اهواز میان ۲ میدان مهم نفتی منصوری و اهواز قرار دارد که ساختار آن با عملیات لرزه نگاری در سال ۱۳۴۰ کشف شد. این میدان به وسیله رودخانه کارون به ۲ قسمت تقسیم شده است، نفت خام میدان آب تیمور از سازنده‌های ایلام و سروک تولید می‌شود.

تولید نفت از این میدان روزانه ۴۵ هزار بشکه و موجودی مخزن آن حدود ۳.۱ میلیارد بشکه نفت سنگین برآورد شده است./تسنیم

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۶۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه  مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه 90 شمسی سخن گفت.

وی در این نشست با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط 30 درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در 5 سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • مهار آتش در هتل محدوده میدان ولیعصر تهران و آخرین وضعیت مسافران آن
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است
  • خواهر لاتین‌تبار اصفهان؛ شهر میادین و دروازه دنیای جدید