Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا صدیق راد مدیر کل و معاون پیشگیری بهزیستی خوزستان در حاشیه جلسه توجیهی، آموزشی و تخصصی یک روزه ویژه تیم های مُحب بهزیستی خوزستان که در سالن جلسات مجتمع فتح المبین بهزیستی اهواز با حضور فرید براتی سده معاون مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان  بهزیستی کشور و مددکاران و مشاوران تیم های طرح فوریتی محب برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار برنا در اهواز، اظهار کرد: سیل خوزستان یک پدیده با ویژگی خاص است و یک حالت فرسایشی دارد و افراد آسیب دیده و در معرض آسیب با یک نوع فرسایش روحی مواجه هستند که در چنین مواقعی شایعات به این موضوع دامن می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در این شرایط مباحث و موارد روانشناختی زیادی مطرح است که حمایت ها و مداخلات تیم های محب و اورژانس اجتماعی می تواند نقش موثری در کاهش  سطح اضطراب و اضطرس افراد آسیب دیده و در معرض سیل  ایفا کند.

صدیق راد افزود: در بدو وقوع سیل با تشکیل ستاد مدیریت بحران بهزیستی خوزستان و کمیته های تخصصی استانی و شهرستانی، برنامه ریزی لازم  صورت گرفت و در اولین اقدام حفاظت از مراکز توانبخشی و اجتماعی از جمله مراکز نگهداری شبانه روزی معلولان، سالمندان و کودکان در دستور کار قرار گرفت و مراکز در معرض خطر به مراکز امن منتقل شدند.

مدیر کل بهزیستی خوزستان با اشاره به اینکه خوشبختانه در حادثه سیل هیچگونه معلول و مددجویی آسیب ندید بیان کرد: برای هر منطقه یک مرکز مُعین تعیین کردیم که در صورت احتمال بروز مشکل، مددجویان و معلولان به مرکز مُعین منتقل شوند.

صدیق راد در پایان خاطر نشان کرد: هم اکنون 96 تیم فوریتی مُحب که به صورت تخصصی آموزش دیده اند در مناطق سیل زده استان در حال خدمات رسانی و انجام مداخلات و حمایت های روانی اجتماعی به افراد آسیب دیده هستند.

 

 

 

 

 

 

 

 

خبرنگار: مهدی ربیع

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهزیستی سیلاب خوزستان فوریت برنا خوزستان مدد جو گروه های محب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۶۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • بروز مشکلات تنفسی در خوزستان در پی گرد و غبار
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج