Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@15:28:38 GMT

80 مخزن آب شرب در خراسان جنوبي آماده آبرساني است

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۶۶۲۹

80 مخزن آب شرب در خراسان جنوبي آماده آبرساني است

خبرگزاري آريا - بيرجند - ايرنا - مديرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبي گفت: اکنون 80 مخزن آب شرب استان با ظرفيت 135 هزار مترمکعب به طور کامل آبگيري شده و در مواقع بحران از جمله سيلاب آماده آبرساني به مردم است.

مهدي هاشمي مقدم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در حال حاضر هيچ مشکلي در تامين آب آشاميدني شهرهاي استان به ويژه مناطق درگير سيلاب وجود ندارد و شرايط در اين مناطق تحت کنترل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: همچنين يک دستگاه بسته بندي آب با ظرفيت 2 هزار بسته در حجم هاي 250 سي سي تا 2 ليتر نيز در بيرجند مستقر شده که در صورت مواجهه با بحران و قطع آب ناشي از شکستگي خطوط بر اثر سيلاب، آب شرب مورد نياز مردم تامين خواهد شد.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبي اظهار داشت: سه سال شده اين دستگاه در استان تهيه شده و در آيين ها و شرايط خاص براي تامين آب شهروندان در مواقع بحران استفاده مي شود.
وي عنوان کرد: مطابق آماده باشي که ستاد بحران استان مبني بر احتمال وقوع سيلاب اعلام کرد تدابير لازم در شرکت آب و فاضلاب نيز اتخاذ شد از جمله اينکه از مسير تمام خطوط انتقال آب سرکشي و در حد امکان نسبت به مقاوم سازي برخي خطوط اقدام شد.
هاشمي مقدم ادامه داد: تامين تانکرهاي سيار و ثابت آب شرب، ضدعفوني و آبگيري تانکرها و بروزرساني تجهيزات و امکانات از ديگر اقدامات پيشگيرانه در مقابله با سيل و خسارت آن به تاسيسات آب و فاضلاب بوده است.
وي يادآور شد: روز گذشته خط انتقال آب شرب ديهوک - طبس بخاطر سيلاب دچار شکستگي شد که تا ساعت يک بامداد امروز خط مرمت و مشکلي براي آب شرب مردم اين منطقه وجود ندارد.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبي گفت: تا اين لحظه گزارشات واصله نشان از شرايط پايدار است اما با توجه به اعلام سيل شديد در برخي مناطق بايد استحکام خطوط انتقال بيشتر شود که در اين زمينه برآورد خسارت ها و طرح هاي لازم به زودي آماده خواهد شد تا اعتبارات ماده 12 مديريت بحران هزينه شود.
وي افزود: در برخي مناطق حفاري هاي دستگاه هاي اجرايي سبب ورود سيل به خطوط انتقال و آسيب به شبکه انتقال آب شرب شده است که انتظار مي رود قبل از هرگونه حفاري شرکت آب منطقه اي در جريان حفاري ها قرار بگيرد.
هاشمي مقدم با بيان اينکه سياست شرکت آب و فاضلاب بيشتر پيشگيري و آمادگي است اظهار داشت: پيشگيري هاي قبل از وقوع بحران سبب شد هيچ خللي در شبکه هاي آب شرب شهري استان ايجاد نشود.
وي بر هماهنگي دستگاه هاي اجرايي براي انجام هرگونه حفاري تاکيد کرد و گفت: با توجه به اينکه خطوط انتقال آب همچنين فيبرنوري مخابرات از زير زمين انجام مي شود دستگاه هاي خدمات رسان قبل از حفاري و خاکبرداري هماهنگي هاي لازم را انجام دهند تا به خطوط عرضي آب آسيب وارد نشود.
هاشمي مقدم ادامه داد: در اين زمينه دستگاه هايي از جمله شهرداري ها، ادارات راهداري و حمل و نقل جاده اي، دهياراي ها مراقب آسيب به تاسيسات آب و فاضلاب باشند.
وي بيان کرد: همچنين انتظار مي رود براي احداث سيل بند توسط منابع طبيعي يا راه و شهرسازي حتما قبل از هر گونه اقدامي به دستگاه هايي که در پايين دست تاسيسات دارند اطلاع رساني لازم را انجام دهند چراکه هماهنگي بين دستگاهي اگر باشد بخش زيادي از مشکلات حل مي شود.
سامانه بارشي از 2 روز گذشته در خراسان جنوبي فعال شد و فعاليت آن ديروز (يکشنبه) در سراسر استان شدت گرفت به گونه اي که برخي محورهاي اصلي، فرعي و روستايي مسدود شد و خساراتي نيز بر جا گذاشت.
7557 * 6054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۶۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مرادعلی الله وردی اظهار کرد: این بلوار به محلی برای استقرار مشاغل مزاحم شهری تبدیل شده است از این رو حذف پل‌ها برای مسدود کردن دسترسی خودروها به پیاده روها با جدیت دنبال شده است.

وی اضافه کرد: یکی از برنامه‌های این بلوار ایجاد زیرگذر در تقاطع امیرالمومنین (ع) است که طرح آن در حال تهیه است و اجرای آن بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

شهردار حمیدیا از دیگر اقدامات به ایجاد بوستان‌های جدید و فرهنگسرا در شهر حمیدیا اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۸۲ درصد بودجه شهر به پروژه عمرانی اختصاص یافت که شامل ۳۵ پروژه با ۳۰۰ میلیارد تومان بود و امسال هم دنبال می‌شود.

وی اظهار کرد: حمیدیا اولین شهری است که برنامه ۵ ساله مصوب دارد که در اجرای طرح‌ها تأثیر بسزایی دارد.

شهردار حمیدیا به سیلاب سال گذشته اشاره کرد و افزود: سیلاب ۱۴۰۱ شهرداری باعث شد که شهرداری برای مهار سیلاب نسبت به مخزن هیدرولیکی در مسیر رودخانه برای مهار روان آب‌ها اقدام کند تا جذب آب‌های زیرزمینی شود.

الله وردی اضافه کرد: دو باب مخزن دیگر هم برای کنترل روان آب‌ها در حال ساخت است و ۱۵ حلقه چاه نیز حفر خواهد شد چرا که بعضی معابر شهر بافت قدیم و در معرض آسیب از مخل روان‌آب‌ها قرار دارد.

کد خبر 6091117

دیگر خبرها

  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد