Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@01:36:34 GMT

اختراع استاد دانشگاه سمنان در آمریکا ثبت شد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۶۸۸۶

اختراع استاد دانشگاه سمنان در آمریکا ثبت شد

سمنان- ایرنا- اختراع پروفسور نیما امجدی، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان و از زمره یک درصد دانشمندان برتر جهان، موفق به ثبت در اداره‌ ثبت اختراعات آمریکا شد.

به گزارش ایرنا، این اختراع با عنوان سامانه استحصال انرژی پیزوالکتریک از چرخ های خودرو در اداره‌ ثبت اختراعات آمریکا(USPTO) ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان روز دوشنبه درباره این اختراع گفت: بازیابی انرژی تلف شده در چرخ های خودرو با استفاده از فناوری پیزوالکتریک هدف اصلی انجام تحقیقات و در نتیجه این اختراع است.
پروفسور نیما امجدی با بیان اینکه ظهور خودروهای خودران و هیبریدی توجه بسیاری از محققان را به سوی تامین نیروی محرکه مناسب مانند انرژی الکتریکی معطوف کرد، افزود: سامانه تولید توان الکتریکی از تایر خودرو یک فرآیند موثر و مکمل تامین توان در خودروهای هیبریدی است که تحقیقات اصلی بر روی این ایده با تشکیل تیم تحقیقاتی از سال 1392 آغاز شد.
وی با اشاره به بکر بودن این ایده، تصریح کرد: از همان ابتدا اختراع های متعددی با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در این خصوص در کشور به ثبت رسید و موفق به دریافت دو گواهینامه تاییدیه علمی از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران شد.
این عضو هیات علمی دانشگاه سمنان ادامه داد: این طرح با بررسی های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور موفق به دریافت حمایت ارزی برای ارسال اختراع به اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا (USPTO ) شد.
به گفته وی، پاسخگویی به سوالات و چالش های مطرح شده توسط داوران اداره ثبت اختراعات آمریکا در 2 سال گذشته، این ایده در نهایت موفق به دریافت گواهینامه ثبت اختراع از آمریکا با نام Piezoelectric energy harvesting system from vehicle’s tires شد.
امجدی با بیان اینکه با استفاده از این اختراع می توان منبع کمکی پایدار توان الکتریکی برای خودرو تأمین کرد، افزود: این مساله بدون نیاز به مولد الکتریکی اضافی مانند باتری یا دینام اضافی انجام می شود.
این استاد دانشگاه، گواهینامه ثبت اختراع را سند مالکیت فکری زنده برشمرد و گفت: بر اساس پیشنهادهای دریافت شده از سوی وکیل این اختراع که از طرف صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور برای مدیریت امور حقوقی اختراع یاد شده با تیم تحقیقاتی همکاری می کند، این سند نیاز به پایش و مراقبت های پیوسته دارد که در صورت انجام صحیح و کامل مکاتبات حقوقی مربوطه، مالکیت معنوی و اعتبار سند ثبت اختراع تا 18 سال آینده برقرار می ماند.
وی خاطرنشان کرد: تامین هزینه یک هزار و 300 دلاری وکالت حقوقی این اختراع پس از ثبت، علاوه بر تضمین مالکیت فکری تیم تحقیقاتی در بازه زمانی 18 سال آینده، تجربه ای جدید در تثبیت مالکیت معنوی تیم تحقیقاتی دانشگاه سمنان در اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا (USPTO) می شود.
این محقق تاکید کرد: توجه و حمایت دولت وبخش خصوصی مانند صنایع خودروسازی در تامین هزینه های مورد نیاز برای تبدیل نمونه آزمایشگاهی به نمونه صنعتی شرط لازم برای تحقق تجاری سازی این اختراع در داخل کشور است.
استاد دانشگاه سمنان یادآور شد: این اختراع حاصل تلاش های تیم تحقیقاتی به ویژه مسعود قنبری دانش آموخته مقطع کارشناسی دانشگاه سمنان است.
به گزارش ایرنا، پروفسور امجدی با مدرک دکترای مهندسی برق گرایش قدرت از دانشگاه صنعتی شریف، در زمره یک درصد دانشمندان برتر و نخبگان علمی جهان محسوب می شود.
دانشگاه سمنان از نظر علمی و پژوهشی رتبه سیزدهم کشور را دارد، حدود 12 هزار دانشجو شامل پنج هزار دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی، هفت هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و بقیه در مقطع کاردانی در دانشگاه سمنان تحصیل می‌کنند.
9891/6103

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه سمنان ثبت اختراع الكترونيك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۶۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در صدوسی‌امین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان، دو فوریت و اصل لایحه نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام مؤسس مجموعه استاد فروغی تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در صدوسی‌امین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان در گفت‌وگوی خبری با تشریح مصوبات جلسه علنی اظهارکرد: جلسه امروز مصادف بود با نهم اردیبهشت روز ملی شوراهای شهر و روستا و بیست و پنجمین سالگرد آغاز به کار شوراهای شهر و روستا در کشور از سال ۱۳۷۸ تا کنون که به این مناسبت در خدمت استاندار اصفهان، فرماندار، رئیس شورای اسلامی استان بودیم.

وی ادامه داد: جلسه خوبی به جهت تقویت تعاملات میان شوراها و مدیریت استان برگزار شد، امیدواریم بهانه‌ای برای توسعه همکاری و هم افزایی به نفع مردم شهر و روستا در استان اصفهان باشد.

سخنگوی شورای اسلامی تصریح کرد: در ادامه لایحه‌ای در رابطه با «چشمه‌های نورانی» برای مشارکت با مردم و برخی مجموعه‌های فرهنگی مذهبی به‌منظور توسعه این مراکز داشتیم که با قید تأکیدات و اصلاحات لایحه به تصویب رسید.

صالحی ادامه داد: دستور بعدی لایحه مربوط به قرارداد شهرداری با بانک شهر به جهت تعاملات مالی طرفین و تسویه بدهی و دریافت مجدد وام و اوراق مشارکت بود که با توجه به توضیحات مطرح شده و به‌رغم آنکه بیش از دو ماه در کمیسیون‌های تخصصی و کمیسیون تلفیق شورا مورد بررسی قرار گرفته بود، مقرر شد مورد بررسی دقیق‌تر قرار گیرد و در جلسه آتی در صحن علنی مطرح شود.

وی ادامه داد: لایحه آزادسازی یک گلوگاه در محله عاشق آباد منطقه ۱۲ دستور کار بعدی بود که به تصویب رسید، همچنین دو فوریت و اصل لایحه نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام مؤسس مجموعه استاد فروغی تصویب شد؛ در این راستا به این بهانه، روز معلم و استاد را به همه عزیزان از این دو قشر تبریک عرض می‌کنم.

کد خبر 748709

دیگر خبرها

  • مجتهدی حال فلسفی‌اش از قال فلسفی‌اش بیشتر بود
  • مهم‌ترین بازیگران افزایش تورم کدامند؟
  • کسب علم با معرفت همراه باشد
  • اگر موشک و دانشگاه قوی داشته باشیم اقتصاد تسلیم می‌شود
  • اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و بندگی از ویژگی‌های استاد مطهری بود
  • «حذف و اضافه» رمانی درباره همه آنچه در دانشگاه‌ها می‌گذرد
  • ادعای آزادی‌خواهی آمریکا با «سرکوب معترض‌ها» زیر سوال رفته است
  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود
  • حمله پلیس آمریکا به یک استاد دانشگاه واشنگتن (فیلم)
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»