Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، قنبری قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان در مراسم معارفه ناصر مطیعی به عنوان سرپرست صندوق رفاه دانشجویان اظهار کرد: صندوق رفاه به عنوان یک نهاد پشتیبانی دانشگاه‌ها خدماتی ارزنده‌ دارد و سامانه را نظارت می‌کند و در این میان در طول دوران خدمت مهندس یزدان مهر گام‌هایی ارزنده‌ برداشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مهندس یزدان مهر بعد از استقرار در جایگاه، آسیب شناسی کردند و سند چشم انداز آی تی تنظیم شد و برای ارتقا غذای دانشجو‌ها کار‌هایی انجام شد؛ در این آسیب شناسی ۴۴۰ میلیارد تومان معوقات صندوق وجود داشت و بسیاری از دانشجویان یا شاغل شده و بودند و به خارج رفته بودند که کار را برای ما سخت می‌کرد.

قنبری گفت: تاکنون بالغ بر ۴۲۰ میلیارد معوقات اخذ شده و این بسیار بسیار درخشان بوده و در این وضع اقتصاد به کمک دانشجویان آمده است؛ بهره مندی از سایر نهاد‌ها می‌توانست در این زمینه اثر گذار باشد و نظارت سایر نهاد‌ها باعث شد از خدمات صندوق رفاه بهره‌مند شویم.

قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: بخشی عمده‌ از دانشگاه به مدد این کمک مشکلات را پشت سر گذاشتند و از اثرگذاری این صندوق به نیکی یاد شده است؛ کار در صندوق رفاه دانشجویان با برنامه و متناسب با حرکات هوشمندانه بوده است و کاری انجام شد که دانشجویان در این زمینه فعالیت کنند و در تمام حوره‌ها ورود پیدا کردند.

وی افزود: ما در سازمانی کار می‌کنیم که شبیه یک شرکت است؛ هر چه این شرکت بتواند افزایش تولید داشته باشد، موفق‌تر خواهد بود.

قنبری افزود: در طول خدمت مهندس یزدان مهر یک میلیارد و ۴۸۸ تومان درآمد برای صندوق رفاه ایجاد شد و اثرات آن را می‌بینیم؛ اعتبارات عمومی صندوق رفاه در این ۲ دوره ۱۱۲ درصد رشد داشته و در وضعیت تحریم کاری بزرگ بوده است، شاهد ۱۶۲ درصد اقلام اقتصادی بودیم که اثرگذار بوده است و نزدیک به ۴۸۰ میلیارد تومان ذخیره داریم که امید بخش است.

قنبری با اشاره به اینکه در طول خدمت یزدان مهر ۲۴۰ میلیارد تومان جذب درآمد داشتیم که عددی اثرگذار بوده است، گفت: در سال گذشته ۱۶۰ میلیارد تومان به دانشجویان دکترا وام دادیم که باعث رضایتمندی در دانشجویان شده و باعث امیدواری شده است.

وی گفت: دانشجویان متناسب با نیاز‌های خود به آینده  امیدوار هستند؛ پاسخگویی در صندوق رفاه دانشجویی وجود داشت که مهندس یزدان مهر اغلب دانشگاه‌ها را به فراخوانی بازدید کرده بود و در طول این چهار سال بازدید بسیار خوبی رخ داد، برنامه‌های سال ۹۸ به گونه‌ای است که همان فعالیت‌ها مانند گذشته شکل می‌گیرد و این همراهی و همدلی تعبیر به یکدلی می‌شود.

قنبری تشریح کرد: در امکانات جانبی شاهد رشد بوده‌ایم و این فعالیت‌ها به گونه‌ای بود که شاهد توسعه در بحث امکانات دانشجویی و خدمات دیگر مانند سالن‌های روباز هستیم که اثرگذار خواهد بود؛ در عملیاتی شدن سازمان آی تی محور موفق بودیم، در ۱۶۰ دانشگاه تبدیل آشپزخانه از صنعتی به سنتی بوده است که شاهد رضایتمندی دانشجویان هستیم و دانشجویان می‌توانند از منو‌های چندگانه استفاده کنند.

قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان گفت: در طول فعالیت مهندس یزدان مهر شاهد رشد اندیشه‌ها و گفتار‌ها و رفتار‌های خداپسندانه بودیم؛ همکاران ما در دانشگاه‌ها از خدمات بی بهره نبودند و از ۲ درصد پاداش درآمد صندوق بهره بردند و اگر درآمدی بوده برای همه است و از خدمات استفاده می‌نکنند.

انتهای پیام/

 اظهارات قنبری در معارفه سرپرست صندوق رفاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۷۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۳ درصدی میزان حمل کالا در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ محمدی گفت: بیشترین میزان حمل بار در سال گذشته به مقصد استان‌های خوزستان، تهران و قزوین و کمترین آن مربوط به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و لرستان بوده است.

وی افزود: از مجموع ۱۱ هزار و ۸۴۳ تن کالای جابجا شده، پنج هزار و ۱۷۰ تن معادل ۴۳ درصد کالا‌ها از محموله‌های معدنی و ساختمانی بوده است.

رییس اداره کالای راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ادامه داد: ۲ هزار و ۴۲۸ تن کالا معادل ۲۰ درصد شامل محموله‌های فلزی، ۹۹۰ هزار تن معادل هشت درصد شامل مواد شیمیایی و ۹۴۹ هزار تن به میزان هشت درصد شامل محصولات کشاورزی بوده است.

وی به موضوع کارت هوشمند رانندگان اشاره کرد و گفت: رانندگانی که تمایل به فعالیت در عرصه حمل و نقل عمومی دارند باید در زمان درخواست کارت هوشمند، دوره‌های آموزشی مربوط به حوزه حمل و نقل عمومی را طی کنند.

محمدی افزود: هم اکنون دوره‌های آموزشی شاغلان بخش حمل‌ونقل عمومی از قبیل رانندگان و مهمان داران شامل دوره‌های آموزشی بدو خدمت و ضمن خدمت است که آموزش تخصصی ویژه شامل ایمنی لازم و نحوه برخورد و تکریم مسافر را در بر می‌گیرد.


دیگر خبرها

  • افکار عمومی جهان مصمم به متوقف کردن جنایات جنگی در نوار ‎غزه است
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • افزایش ۱۳ درصدی میزان حمل کالا در زنجان
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید