Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-26@21:23:42 GMT

عضو مجمع: FATF رای نمی آورد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۸۷۹۹

عضو مجمع: FATF رای نمی آورد

آیت الله مجتهد شبستری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره سرنوشت FATF در مجمع تشخیص گفت پس از اقدام آمریکا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران، موافقان FATF در مجمع نیز مخالف تصویب آن شده اند.   به گزارش صدای ایران از مهر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: پس از طی مراحل قانونی، FATF در جلسه عمومی مجمع رأی منفی می‌گیرد زیرا عده‌ای هم که موافق بودند، پس از این اقدام آمریکا، موضوع برایشان روشن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آیت‌الله مجتهد شبستری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اقدام آمریکا در قرار دادن سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی، گفت: خصومت‌های آمریکا از ابتدا با اصل انقلاب اسلامی و با نهادهای مرتبط که ارتباط نزدیکی با انقلاب دارند و حافظ آن هستند، مشهود و ملموس بوده است.

وی افزود: آمریکا همیشه اظهاراتی بر علیه نهادهای انقلابی داشته است اما اخیراً این مخالفت را به اوج رسانده و رئیس‌جمهورش اعلام کرد که سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی قرار دارد. این اوج خصومت، حماقت و خباثت آنها است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: آمریکایی که خودش پدرخوانده تروریست‌ها است و ریشه اصلی تروریسم به این کشور بازمی‌گردد و در عین حال حامی اصلی آنها بوده و داعش را نیز خود آنها به وجود آوردند و به جان مسلمانان انداختند، امروز ادعا می‌کنند که در تلاش هستند با تروریست مبارزه کنند و نهادی را که شدیداً با داعش مبارزه می‌کند و شهدای فراوانی را در این راه تقدیم کرده، به عنوان تروریست معرفی می‌کنند.

آیت الله مجتهد شبستری با بیان اینکه حرکت آمریکا بسیار مضحکانه است، اظهار داشت: اگر مردم مفهوم این اقدام آمریکا را به درستی متوجه شوند، به مضحک و ناعاقلانه بودن آن پی خواهند برد.

وی با بیان این مطلب «اقدام آمریکا نشان از نهایت خصومت آنهاست»، گفت: این موضوع با طرح لوایح FATF که بخشی از آن نیز مربوط به تأمین مالی تروریسم است، مرتبط است. آمریکایی‌ها وقتی احساس کردند در ایران، اگر طرح در مجلس هم تصویب شود، شورای نگهبان آن را رد کرده است و حتی پس از ارسال به مجمع تشخیص هم زمینه رأی مخالف به آن نیز در مجمع وجود دارد، علناً با این موضوع مخالفت کرده و مبارزه علنی خود را با ایران آغاز کرده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به خصومت‌های دولت آمریکا، خاطرنشان کرد: در شرایطی که آمریکا ارتفاعات جولان را به صهیونیست‌ها داده و پایتخت رژیم صهیونیستی را از تل‌آویو به قدس منتقل کرده است، اینها تمام نشانه‌هایی از خصومت دولت آمریکا با جمهوری اسلامی و نهادهای مرتبط با انقلاب خواهد بود.

آیت الله مجتهد شبستری اضافه کرد: آمریکایی‌ها با این اقدام به دنبال آن هستند که در مقابل تلاش‌های بی‌شمار سپاه که حتی در موضوعاتی همانند سیل هم مردم را تنها نمی‌گذارند، چشم ببندند. این نشان‌دهنده عناد آمریکا با سپاه پاسداران است.

وی افزود: البته در ایران که همه نوع جناح سیاسی وجود دارد که برخی از آنها حتی تا به امروز در خط انقلاب و ولایت هم نبوده‌اند، در برابر این اقدام آمریکا ایستادند و در مجلس شورای اسلامی همگی لباس یکدست پوشیده و مخالفت خود را با این اقدام آمریکا اعلام کردند. در کشورهای دنیا نیز اگر این موضوع مطرح شود، مردم آزادیخواه جهان با این اقدام آمریکا به شدت مخالفت خواهند کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در مورد تأثیر اقدام آمریکا به رأی مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به لوایح FATF اظهار داشت: برای عده‌ای از اعضای مجمع تشخیص، حقیقت روشن است و همه تصمیم خود را گرفته‌اند و معلوم است که در برابر «پالرمو»، چه تصمیمی خواهند گرفت.

آیت الله مجتهد شبستری تاکید کرد: با این تفاسیر عیان می‌شود که CFT هم حتی بدتر از «پالرمو» به انقلاب ضربه می‌زند اما برای آنکه سیر قانونی داشته باشد، طبق مقررات مجمع تشخیص این لوایح باید در کمیسیون‌ها مورد بحث قرار گیرد از این رو « پالرمو» بررسی شده است اما CFT به تازگی وارد مجمع شده و باید کمیسیون برای آن تشکیل شود.

وی تصریح کرد: پس از طی مراحل قانونی، این لوایح در جلسه عمومی مجمع رأی منفی خواهند گرفت زیرا عده قلیلی هم که با پالرمو موافق بودند، پس از این اقدام آمریکا، موضوع برایشان روشن شد، امیدواریم این افراد نیز بصیرت پیدا کنند و خصومت آمریکا را به وضوح ببینند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اقدامات متقابل ایران در برابر آمریکا، خاطرنشان کرد: صحبت‌های مسئولان اجرایی کشور نشان می‌دهد که این آگاهی را به دست آورده‌اند زیرا پیش از این اقدام آمریکا، چنین سخنانی را به زبان نمی‌آوردند و حمایت صریح از سپاه پاسداران نداشتند اما پس از اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران، اکثر قریب به اتفاق مسئولان اجرایی کشور، حمایت قاطع و بیش از حد انتظار از خود نشان دادند. امیدواریم این موضوع زمینه‌ای برای آگاهی بیشتر مسئولان شود.

آیت‌الله مجتهد شبستری با بیان اینکه برای بسیاری از روحانیون و مسئولان روشن بود که ضرر پیوستن به این کنوانسیون‌ها، بسیار بیشتر از منفعت آنهاست، اظهار داشت: این کنوانسیون‌ها بیش از آنکه برای کشور مفید باشد، ضرر دارد. در حوزه اقتصادی ضررهای بسیاری را از لحاظ مالی و اقتصادی به ما وارد می‌کنند.

وی گفت: حال «عدو سبب خِیر شده است» و این اقدام آمریکا باعث شده تا روحیه مسئولان تغییر کند و با قاطعیت و استقامت بیشتری وارد میدان شوند و آن محافظه‌کاری‌ها و مخالفت‌ها از میان برود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: دولت پیش از این بر تصویب لوایح چهارگانه FATF اصرار می‌ورزید ولی باید بدانیم که در نهایت دولت نیز تابع نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام است و این موضوع در نهایت باید در مجمع تعیین تکلیف شود و درحالی‌که مجمع این کنوانسیون‌ها را رد کند، دولت نمی‌تواند این موضوع را اجرا کند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: آیت الله مجتهد شبستری مجمع تشخیص لوایح چهارگانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۸۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیزش سراسری دانشگاه‌های آمریکا علیه صهیونیست‌ها/گزارش ویژه

تظاهرات‌ها علیه جنایت‌های صهیونیست‌ها در غزه در ده‌ها دانشگاه آمریکایی در جریان است و در حال سرایت به کشورهای دیگر است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 9 روز پیش (17 آوریل) آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه های دیگر نیز خواسته های مشابهی دارند. اردوگاه‌های دانشگاهی که در سراسر آمریکا ایجاد شده‌اند، دانشجویانی را از پیشینه‌های مختلف - از جمله فلسطینی‌ها، عرب‌ها، یهودیان و مسلمانان - گرد هم آورده‌اند تا بمباران غزه توسط اسرائیل را محکوم کنند.

در روزهای گذشته دانشگاه‌های زیر در آمریکا صحنه اعتراضات بوده‌اند:

دانشگاه کلمبیا- گسترده‌ترین اعتراضات در این دانشگاه بوده است. در تازه‌ترین تحول، سنای دانشگاه قرار است به قطعنامه‌ای برای محکوم کردن رئیس دانشگاه «مینوشه شافیک» به دلیل پاره‌ای از تصمیمات او رأی بدهد. شافیک به ویژه به دلیل آنکه به پلیس اجازه داده محوطه دانشگاه را تعطیل کند آماج انتقادات قرار گرفته است.

دانشگاه کالیفرنیای جنوبی-  این دانشگاه مراسم فارغ‌التحصیلی خود را در ماه آینده به دلیل آنچه «تدابیر امنیتی جدید» خوانده شده لغو کرده است. نزدیک به 100 نفر در محوطه دانشگاه دستگیر شده‌اند.

 

.

 

دانشگاه اموری- 28 نفر در این دانشگاه دستگیر شده‌اند که برخی از آنها عضو هیئت علمی دانشگاه هستند. انتشار فیلمی از دستگیری رئیس گروه فلسفه این دانشگاه در فضای مجازی توسط پلیس باعث ایجاد جنجال شده است. گروهی از قانونگذاران مجلس ایالتی جورجیا توسل پلیس به زور مفرط برای دستگیری دانشجویان را محکوم کرده‌اند.

 

.

 

دانشگاه براون- دانشگاه براون 130 دانشجو را که به گفته این دانشگاه قوانین مربوطه در خصوص ممنوعیت تحصن با چادر را نقض کرده‌اند شناسایی کرده است. دانشگاه گفته دانشجویانی که شناسایی شده‌اند با احکام انضباطی مواجه خواهند شد.

کالج امرسون- بیش از 100 نفر دستگیر شده‌اند و گفته می‌شود چهار افسر پلیس حین انجام مأموریت برای جمع‌آوری چادرهای دانشجویان معترض زخمی شده‌اند. رئیس دانشگاه گفته که می‌داند که عملیات پلیس برای جمع‌‌آوری تحصن دانشجویان «بر جامعه ما اثر منفی گذاشته است.»

دانشگاه ایندیانا- در این دانشگاه هم دست‌کم 33 نفر از معترضان روز پنجشنبه در پی تحصن گسترده در دانشگاه بازداشت شده‌اند. بازداشت این افراد بعد از ان صورت گرفت که مأموران پلیس به دانشجویان برای ترک محوطه دانشگاه ضرب‌الاجل داده بودند.

دانشگاه جورج واشنگتن- در دانشگاه جورج واشنگتن واقع در ایالت واشنگتن از پلیس برای جمع کردن تحصن دانشجویان حامی فلسطین کمک خواسته شده است. رئیس دانشگاه می‌گوید از دانشجویان خواسته شده به مکان دیگری در محوطه دانشگاه برای اعتراض نقل مکان کنند اما آنها توجهی به این درخواست نداشته‌اند.

دانشگاه کالیفرنیا، لس‌آنجلس- در این دانشگاه دانشجویان اقدام به برگزاری تظاهرات با برپایی چادر کرده‌اند. روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده صبح پنجشنبه دست‌کم 30 چادر در محوطه این دانشگاه برپا شده‌اند. هنوز گزارشی از حمله پلیس و دستگیری دانشجویان معترض منتشر نشده است.

دانشگاه تگزاس در آستین- بعد از تظاهرات گسترده دانشجویان در روز چهارشنبه پلیس اقدام به دستگیری دست‌کم 57 نفر از معترضان کرده است. روزنامه نیویورک‌تایمز روز جمعه مدعی شده پرونده‌های مطرح‌شده علیه تمامی دانشجویان دستگیر شده لغو و همه آنها آزاد شده‌اند.

شبکه خبری فاکس‌نیوز گزارش داده یکی از خبرنگاران این شبکه از جمله دستگیرشدگان است. تصاویرمنتشر شده از حضور نیروهای پلیس سوار بر اسب برای متفرق کردن دانشجویان در فضای مجازی جنجالی شده است. گفته می‌شود ورود پلیس و دستگیری دانشجویان به درخواست رئیس دانشگاه و همچنین «گرگ آبوت»، فرماندار جمهوری‌خواه ایالت تگزاس انجام شده است.

«گرگ آبوت» در بیانیه‌ای در شبکه ایکس روز چهارشنبه نوشت: «دانشجویانی که به تظاهرات‌های آکنده از نفرت و یهودستیزانه در هر دانشگاه دولتی یا دانشگاه دیگری در تگزاس ملحق شوند بایستی اخراج شوند.

دانشگاه پرینستون- در این دانشگاه در ایالت نیوجرسی دانشجویان از صبح پنجشنبه اقدام به برپایی چادر کرده‌اند. مقام‌های دانشگاه می‌گویند چندین بار به دانشجویان هشدار داده‌اند که محوطه دانشگاه را ترک کنند. گزارش‌ها از دستگیری دست‌کم دو نفر در این تظاهرات‌ها حکایت دارد.

انتشار تصاویری از به دست گرفتن پرچم حزبٰ‌الله لبنان در تظاهرات این دانشگاه باعث ایجاد مباحثه عمومی در فضای مجازی میان مردم آمریکا و طرفداران حاکمیت شده است. جنبش مقاومت حزب‌الله لبنان در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» دولت ایالات متحده آمریکا قرار دارد.

دانشگاه پلی‌تکنیک کالیفرنیا- با وجود این که محوطه این دانشگاه از صبح دوشنبه به حالت تعطیل درآمده اما ده‌ها نفر از دانشجویان اقدام به تحصن در ساختمان آموزشی و اداری این دانشگاه کرده‌اند. روز دوشنبه درگیری‌هایی میان پلیس و دانشجویان در این دانشگاه رخ داد و سه نفر دستگیر شد ند.

روز پنجشنبه مقام‌های دانشگاه گفتند محوطه دانشگاه دست‌کم تا یکشنبه تعطیل باقی خواهد ماند.

دانشگاه مینه‌سوتا- بعد از برپایی چادر در محوطه این دانشگاه در روز سه‌شنبه 9 نفر بازداشت شده‌اند. چادرها برپاشده از سوی معترضانن صبح چهارشنبه جمع‌آوری شد اما روزنامه نیویورک‌تایمز روز پنجشنبه به نقل از یک دانشجو نوشت که تحصن‌ها بازگشته‌اند.

دانشگاه ایالتی اوهایو- دانشجویان روز پنجشنبه اقدام به برپایی چادر کردند. یک سخنگوی این دانشگاه گفت که اقدام دانشجویان نقض سیاست‌های دانشگاه است. از معترضان خواسته چادرها را جمع‌آوری کنند. رسانه‌های آمریکا از دستگیری دست‌کم سه معترض به دلیل امتناع از اجرای این دستور خبر داده‌اند.

دو دانشجوی دیگر هم ساعاتی قبل‌تر در جریان تظاهرات‌ها دستگیر شده بودند. رسانه‌های محلی با انتشار تصاویر و فیلم‌هایی از خشونت پلیس نوشته‌اند که مأمورا با حمله به دانشجویان آنها را متفرق کرده‌اند.

دانشگاه نورث‌وسترن- صدها نفر از دانشجویان روز پنجشنبه اقدام به تحصن با برپایی چادر کردند. یک مقام پلیس «اوانستون» در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا هیچ یک از دانشجویان بازداشت خواهند شد گفت: «این درخواست مسئولان دانشگاه است.»

ساعاتی بعدتر گزارش شد که تظاهرات‌کنندگان چادرها را جمع‌آوری کردند. پلیس به گروهی از تظاهرات‌کنندگان که در برابر درخواست برای جمع‌اوری چادرها توجه نکرده‌اند اخطار داده است.

 

دانشگاه واشنگتن در سنت‌لوئیز- روزنامه محلی این دانشگاه گزارش داده مأموران پلیس روز پنجشنبه با حمله به دانشجویان تظاهرات‌کنندگان را متفرق کرده‌ است. یکی از شرکت‌کنندگان در این تظاهرات به این روزنامه گفت: «بعد از چندین ماه سرکوب هدفمند گفتمان‌های حامی فلسطین و ضدصهیونیسم، امتناع دانشگاه از عدم همکاری با شرکت‌های دخیل در نسل‌کشی ما را به نقطه انفجار رسانده است.»

وی اضافه کرد: «شاهد آن هستیم که دانشجویان از سراسر کشور دارند متحد می‌شوند.»

دانشگاه کانکتیکت- مأموران پلیس روز پنجشنبه اقدام به جمع‌آوری چادرهای دانشجویان کرده و دست‌کم یک نفر را دستگیر کرده‌اند. روز پنجشنبه شعبه محلی خبرگزاری ان‌بی‌سی در این ایالت نوشت که دانشجویان گفته‌اند تا زمانی که مطالبات آنها برآورده نشود دست از تظاهرات برنخواهند داشت.

این پایگاه به نقل از یکی از دانشجویان معترض که برای حفظ امنیتش خواسته نامش فاش نشود نوشت: «ما برای همبستگی با آنها (فلسطینی‌ها) به میدان آمده‌ایم چون این ماجرا مدت زیادی است که ادامه پیدا کرده. ماجرا خیلی بیخ پیدا کرده اما دولت ما کماکان ساکت است.»

دانشگاه نیویورک- پلیس نیویورک در این دانشگاه که در منطقه منهتن واقع شده ده‌ها نفر را روز دوشنبه دستگیر کرد. اسکای‌نیوز شمار دستگیرشدگان را بیش از 100 نفر اعلام کرده است. گزارش‌های متعددی از خشونت پلیس در برخورد با معترضان منتشر شده است.

دانشگاه ییل- صدها نفر در این دانشگاه برای اعلام همبستگی با مردم فلسطین اقدام به تحصن در دانشگاه کردند. روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته پلیس روز دوشنبه 40 نفر از معترضان را دستگیر کرده است. برخی از رسانه‌های دیگر شمار افراد دستگیر شده را تا 56 نفر اعلام کرده‌اند. 

رئیس پلیس ییل گفته افرادی که دستگیر شده‌ند به جرم درجه A متهم خواهند شد.

 

دانشگاه هاروارد- دانشگاه هاروارد طی روزهای گذشته مجبور شده بود بخش‌هایی از دانشگاه را تعطیل کند، اما روز چهارشنبه دانشجویان اقدام به پرپایی چادر در این دانشگاه کردند. مقام‌های این دانشگاه معتبر همچنین یک سازمان دانشجویی طرفدار فلسطین را به اتهام «نقض سیاست‌های دانشگاه» تعلیق کردند. 

دانشگاه هاروارد از جمله دانشگاه‌های آمریکا است که از ماه‌ها پیش با التهاباتی پیرامون جنگ غزه مواجه شده است.  وقتی در 12 دی ماه پارسال «کلاودین گی» در نهایت تصمیم گرفت بعد از هفته‌ها جنجال و اتهامات مربوط به «یهودی‌ستیزی» از سمت خود به عنوان رئیس دانشگاه هاروارد کناره‌گیری کند، نشانه‌ای از فضای ملتهب در جامعهٔ دانشگاهی ایالات متحده نمایان شد.

دانشگاه کرنل- این دانشگاه واقع در شهر دانشگاهی «ایتاکا» در ایالت نیویورک از روز پنجشنبه به اعتراضات پیوست. مقام های دانشگاه به تظاهرات‌کنندگان تا ساعت 13 روز پنجشنبه به وقت محلی فرصت داده بودند چادرهای خود را جمع‌آوری کرده و به تظاهرات پایان دهند در غیر این صورت با حکم‌های انضباطی از جمله تعلیق از دانشگاه مواجه خواهند شد.

دانشگاه ایالتی فلوریدا- از صبح پنجشنبه دانشجویان اقدام به برپایی چادر در این دانشگاه کرده‌اند. ساعاتی بعدتر رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند نیروهای پلیس دانشجویان را وادار به جمع‌اوری بخشی از چادرها کرده‌اند. تصاویری از دانشجویان منتشر کرده که برای مقاومت فلسطین آرزوی پیروزی کرده‌اند.

دانشگاه جورج واشنگتن- دانشجویان در این دانشگاه به همراه گروهی دیگر از دانشجویان دانشگاه «جورج‌تاون»در نزدیکی آن اقدام به برپایی چادر و تحصن در حمایت از فلسطین کردند. ساعاتی بعدتر، مقام‌های دانشگاه به دانشجویان اخطار دادند که خواستار کمک پلیس برای جمع‌‌آوری چادرها شده‌اند.

دانشگاه پنسیلوانیا- گروه‌های دانشجویی روز پنجشنبه اعلام کردند که قصد برپایی چادر و تحصن «برای اعلام همبستگی با غزه» دارند. آنها در بیانیه‌ای که در اینستاگرام منتشر شده مطالبات خود را قطع همکاری دانشگاه با شرکت‌های اسرائیلی دخیل در نسل‌کشی فلسطینی‌ها عنوان کرده‌اند.

در تصویر زیر، یک دانشجوی این دانشگاه در حال انداختن چفیه بر گردن مجسمه «بنجامین فرانکلین»، یکی از پدران بنیان‌گذار آمریکا مشاهده می‌شود. این تصویر مربوط به روز پنجشنبه است.

دانشگاه ایالتی میشیگان- رسانه‌های محلی صبح پنجشنبه گزارش دادند دانشجویان اقدام به برپایی دست‌کم 18 چادر در محوطه این دانشگاه کرده‌اند.

دانشگاه کارولینای شمالی- طی چند روز گذشته دانشجویان اقدام به پرپایی چادر برای تجمع کرده بودند اما رسانه‌های محلی صبح پنجشنبه گزارش دادند که مقام‌های دانشگاه از دانشجویان خواسته‌اند که چادرهایشان را جمع‌آوری کنند.

دانشگاه رایس- این دانشگاه در شهر «هیوستون» در ایالت تگزاس  نیز از روز سه‌شنبه برای اعلام همبستگی با مردم غزه تحصن کرده‌اند. چهارشنبه شب به وقت محلی، گروهی به نام «دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه رایس» اقدام به انتشار تصاویر و ویدئوهایی در صفحه اینستاگرام  این جنبش کردند که نشان می‌داد چادرهای انها در حمایت از فلسطین همچنین پابرجا است. 

دانشگاه پیتزبورگ- ویدئوهای منتشرشده در فضای مجازی نشان می‌دهد که در این دانشگاه هم کماکان چادرهای دانشجویان برپا است.  رسانه‌های محلی گزارش داده‌اند پلیس در محل این تجمعات حضور دارد اما تا کنون گزارشی از متفرق شدن تظاهرات‌کنندگان منتشر نشده است.

غیر از این دانشگاه‌ها در برخی از دانشگاه‌های دیگر آمریکا هم تظاهرات‌هایی به اشکال دیگری غیر از برپایی چادر در جریان بوده است. این دانشگاه‌ها عبارتند از:

دانشگاه «فلوریدا»، در شهر «گینزویل»؛دانشگاه «مریلند» در شهر «کالج‌پارک»؛دانشگاه «امریکن» در شهر «واشنگتن»؛دانشگاه تگزاس در شهر «دالاس»؛دانشگاه تگزاس در شهر «سن‌آنتونیو»؛دانشگاه «نیومکزیکو» در شهر «البوکرکی»؛دانشگاه «مین جنوبی» در شهر «پورتلند»؛دانشگاه «پردو» در شهر «وست‌لافایت» (ایالت ایندیانا)؛دانشگاه «لویولا» در شهر «شیکاگو»؛دانشگاه «کالیفرنیا» در شهر «سانتا باربارا»تعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلیادامه تظاهرات علیه نتانیاهو در دویستمین روز جنگ علیه غزه

 

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • خیزش سراسری دانشگاه‌های آمریکا علیه صهیونیست‌ها/گزارش ویژه
  • امام جمعه تهران خطاب به متدینین: انگ زدن به یکدیگر مصلحت نیست
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • ذلت، تنها دستاورد آمریکا در عملیات پنجه عقاب
  • : تعرض به امنیت سیستان و بلوچستان را بی پاسخ نمی‌گذاریم
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود