Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - سرمربی تیم ملی شطرنج نابینایان گفت: این تیم امسال در یکی از 2 تورنمنت قهرمانی آسیا یا جهانی شرکت می کند که به نظر می رسد حضور در مسابقات قهرمانی قاره کهن در اولویت باشد.

«علی اکبر هدهدی» روز دوشنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا افزود: 2 برنامه مهم برای شرکت در رقابت های آسیایی و جهانی در مهر ماه 98 در دستور کار است و برای حضور مقتدرانه در یکی از این تورنمنت ها اردوهای آمادگی را از عید فطر در چند مرحله برگزار می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته اعزام شطرنج بازان به میزان موفقیت آنان بستگی دارد. برای این رقابت ها فدراسیون قول داد تا اعزامی که به نفع شطرنج نابینایان است را انجام دهد.
وی اظهار داشت: کادر فنی نیز با توجه شناختی که از شطرنج بازان دارد تعداد نفرات اعزامی را مشخص خواهد کرد. همچنین در اردیبهشت ماه و قبل از برگزاری اردوهای آمادگی، مسابقات قهرمانی کشور برگزار می شود.
سرمربی تیم شطرنج نابینایان همچنین گفت: فدراسیون نابینایان و کم بینایان تمام توان خود را در مسیر موفقیت ورزشکاران این رشته به کار می گیرد و از برنامه های این رشته حمایت می کند.
وی ادامه داد: لازمه موفقیت در شطرنج نابینایان و کم بینایان، تعامل گسترده با فدراسیون است. پس از موفقیت در بازی های پاراآسیایی 2018 جاکارتا، فدارسیون از تقویم مسابقات این رشته حمایت کرد. هم اکنون نیز براساس برنامه های تقویم حرکت می کنیم.
هدهدی یادآور شد: در راستای موفقیت ورزشکاران این رشته، فدراسیون شطرنج نیز سال های گذشته در حد توان همکاری لازم را داشت. این شرایط موجب شد تا تیم ملی شطرنج نابینایان و کم بینایان، یکی از تیم های مطرح آسیایی باشد.
سرمربی تیم ملی شطرنج نابینایان در پاسخ به این پرسش که شرایط اقتصادی و نوسانات ارز چه تاثیر بر برنامه های این تیم دارد، اظهار داشت: بدون شک مشکلات اقتصادی و نوسانات بازار ارز در همه رشته های ورزشی تاثیر دارد. اما چون مانند دیگر تیم های تحت پوشش کمیته ملی پارالمپیک، گزینشی بازی های پارالمپیک توکیو نداریم امسال کمتر اعزام خواهیم داشت.
وی در پایان گفت: این اردوها برای تیم ملی شطرنج نابینایان و کم بینایان زنان و مردان هماهنگ برگزار خواهد شد.
به گزارش ایرنا، شطرنج بازان زن و مرد نابینا و کم بینای ایران در سومین دوره رقابت های پاراآسیایی 2018 جاکارتا با هدایت «علی اکبر هدهدی» و «شادی پریدر» توانستند 14 مدال رنگارنگ در بخش انفرادی و تیمی کسب کنند. این موفقیت موجب شد تا به ورزشکاران این رشته، عنوان شگفتی ساز بازی های پاراآسیایی داده شود.
ورزشی**2052**1067**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش نابينايان و كم بينايان شطرنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۹۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش اینچه درگاهی در موفقیت تاریخی ژیمناستیک ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ژیمناستیک ایران موفق شد اتفاقی تاریخی رقم بزند و برای اولین بار سهمیه المپیک را کسب کند. مهدی الفتی که پیش از این در بازی های آسیایی هانگژو موفق شده بود به مدال نقره دست پیدا کند این بار سهمیه المپیک پاریس را به دست آورد؛ آن هم در شرایطی که اگر اینچه درگاهی ریاست فدراسیون ژیمناستیک را بر عهده نداشت او به مسابقات کسب سهمیه اعزام نمی‌شد. این اعزام در شرایطی انجام شد که ژیمناستیک ایران به دلیل برخی اتفاقات دچار تلاطم شده بود و حضور افراد غریبه با ژیمناستیک در این فدراسیون، لطمات زیادی به این رشته پایه و مادر وارد کرده بود.

فراموش نکردیم روزگاری بود که حتی در مسابقات کسب سهمیه هم شرکت نمی‌کردیم چرا که مسئولان وقت فدراسیون ژیمناستیک اعتقاد داشتند ژیمناست‌های ایرانی استعدادی در این رشته ندارند و هزینه کردن برای کسب سهمیه المپیک، یک سیاست اشتباه است.

اینچه درگاهی از سال 1396 که ریاست فدراسیون ژیمناستیک را بر عهده گرفته تا به امروز موفقیت های زیادی برای این رشته رقم زده است. او با وجود سنگ اندازی های زیادی که مخالفانش انجام دادند ثابت کرد که می‌توان در ژیمناستیک هم صاحب مدال شد. فراموش نشود ژیمناستیک رشته ای است که بر خلاف رشته های دیگر که برای کشورمان مدال آور بوده‌اند در همه کشورهای دنیا دارای جایگاه ویژه ای است و در چنین شرایطی شانس کسب موفقیت بسیار کم است.

امروزه حتی مخالفان اینچه درگاهی هم اعتقاد دارند که او توانسته ژیمناستیک ایران را به اعتلا برساند. نکته‌ای که باید مسئولان ورزش کشور در نظر بگیرند سمپاشی کسانی است که از نتیجه انتخابات فدراسیون ژیمناستیک در 24 اردیبهشت واهمه دارند. آنها با ارائه اطلاعات اشتباه، تلاش می‌کنند روی تصمیمات وزارت ورزش تاثیرگذار باشند. به عنوان مثال آنها ابتدا اعلام کردند که الفتی جایگاه هشتاد و چهارم در رنکینگ فدراسیون جهانی دارد و اصلا از ابتدا هم شانسی برای کسب سهمیه المپیک نداشته است. در ادامه که این دروغ آنها با کسب سهمیه االمپیک نقش بر آب شد گفتند که الفتی از طریق ویلدکارت موفق به کسب سهمیه شده است. این دروغ پراکنی آنها فقط به یک دلیل خاص است. اینکه با حضور اینچه درگاهی در فدراسیون ژیمناستیک، آنها نمی‌توانند از او سهم‌خواهی کنند.

باید امیدوار بود انتخابات فدراسیون ژیمناستیک با حضور هر 3 کاندیدا برگزار شود؛ در غیر این صورت اتفاقات تلخی نه تنها برای ژیمناستیک که برای ورزش کشور رخ خواهد داد.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899175

دیگر خبرها

  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ملی‌پوشان ووشو
  • بازدید معاون وزیر ورزش از اردوی ملی‌پوشان جوجیتسو
  • بررسی روند اجرای مصوبات سفر استاندار به باروق
  • نقش اینچه درگاهی در موفقیت تاریخی ژیمناستیک ایران
  • قهرمانی نخبگان گیلان در لیگ برتر شطرنج بانوان کشور
  • جلسه فنی تیم‌های ملی تکواندو برگزار شد
  • قهرمانی تیم نخبگان گیلان در لیگ برتر شطرنج بانوان
  • برای رشته ژیمناستیک هنری و ترامپولین برنامه ریزی داریم
  • پاسخ تمسخرآمیز سرمربی پرسپولیس به مهم‌ترین سوال تاریخ فوتبال
  • محمودوند: کسب حداقل دو مدال در بخش بانوان دوومیدانی قطعی است