Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@23:16:19 GMT

طرح «آموزش درسنامه فهم آیات قرآن» ‌در همدان اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۰۵۱۹

طرح «آموزش درسنامه فهم آیات قرآن» ‌در همدان اجرا می‌شود

به گزارش ایکنا از همدان، علی مرادی‌نور، سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، امروز، 26 فروردین‌ماه در اولین جلسه شورای توسعه و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان، اظهار کرد: با وجود انجام فعالیت‌های قرآنی در این مجموعه اما متأسفانه این تعداد از برنامه‌های قرآنی برای اداره ارشاد کم است.
وی با بیان اینکه 29 هزار نفر از استان در مسابقات حفظ و مفاهیم قرآن کریم در دو بخش کتبی و شفاهی شرکت داشته‌اند، گفت: این رقم حدود 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 درصد است که رقم بسیار کمی است همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند حرکت به سمت زندگی قرآنی ـ اسلامی است که موجب سعادت بشر می‌شود لذا باید به این مهم توجه ویژه شود.
مرادی با بیان اینکه فعالیت‌های قرآنی اداره ارشاد باید افزایش یابد، اضافه کرد: باید توده مردم، قرآن را بشناسند لذا باید همه دست به دست هم داده و هماهنگ با یکدیگر در راستای تحقق منویات رهبری برای داشتن جامعه و زندگی قرآنی حرکت کنند.
سرپرست ادار‌ه‌کل ارشاد اسلامی همدان با بیان اینکه 450 کانون فرهنگی و هنری در سطح مساجد استان فعال است، ادامه داد: باید فعالیت‌های قرآنی به سمت کانون‌های فرهنگی و هنری محلات برده شود لذا امسال این مجموعه در همه برنامه‌های خود یک بسته قرآنی خواهد داشت.
مرادی با بیان اینکه بهترین مکان و فرصت برای تبلیغ قرآن جشنواره کودک و نوجوان است، گفت: برنامه‌های فرهنگی و هنری بهترین مکان و زمان برای تبلیغ و اشاعه فرهنگ ناب قرآنی است.

جشنواره تصویرسازی آیات قرآن ‌
وی ادامه داد: این مجموعه همزمان با دهه سوم ماه مبارک رمضان برگزاری اولین نمایشگاه بزرگ کتاب و ملزومات قرآن کریم در تالار قرآن با حضور ناشران کشوری است، همچنین برگزاری جشنواره تصویر سازی آیات قرآن در خرداد ماه سال جاری از جمله برنامه‌های قرآنی این مجموعه درسال جاری است.
حمیدرضا ناهیدی‌فر، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان نیز اظهار کرد: 591 کانون فرهنگی و هنری از هزار و 800 مسجد استان فعال است که از این تعداد 519 کانون در سامانه سجا ثبت نام کرده‌اند.
وی با بیان اینکه 293 کتابخانه و 41 هزار خانه نور در سطح استان فعال است، گفت: 733 مسجد مجری طرح تلاوت نور هستند همچنین از فعالیت‌های قرآنی این مجموعه در سال جاری، اجرای طرح آموزش درسنامه فهم آیات قرآن کریم در سطح 1 و 2 توسط اساتید مجرب است که اجرای آن در 8 خانه نور استان در حال پیگیری است.
رضا سراجق، مدیر تالار قرآن همدان نیز در این جلسه گفت: در سال 96، 130 عنوان برنامه و در سال 97، 210 عنوان برنامه در تالار قرآن برگزار شده است به عبارتی می‌توان گفت 70 هزار نفر از خدمات این مجموعه در سال گذشته بهره‌مند شده‌اند.
وی عنوان کرد: برپایی موزه عبرت با حضور 40 هزار نفر، برگزاری جشن عبادت با شرکت هزار و 440 دانش‌آموز، اجرای نمایش غدیر تا کربلا با 8 هزار بازیدکننده و برگزاری اردوی استعداد‌های قرآنی کشور از جمله برنامه‌هایی است که در این مجموعه برگزار شده است.
مدیر تالار قرآن همدان با بیان اینکه مانعی برای استفاده از این مجموعه در برنامه‌های مختلف وجود ندارد، ابراز کرد: مجموعه تالار قرآن ظرفیت بزرگی است که باید به خوبی از این ظرف و مکانی که مظلوم نیز واقع شده است استفاده شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۰۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت:این کارگاه چه به منظور آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران موسسات قرآن و عترت استان برگزار شد. امین درخشان افزود: یکی از نکات برگزاری این کارگاه ساماندهی و بسط و گسترش نظام‌مند امورات قرآنی در استان بوده است به نوعی یک سامانه راهبر و پشتیبان برای موسسات قرآن و عترت می‌تواند گام و نقش بسزایی در این زمینه ایفا نماید. درخشان اظهار داشت:این چنین برنامه‌هایی می‌تواند شروع یک جریان سازی قرآنی در استان و به تبع آن کشور باشد و به نوعی رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امورات قرآنی درجامعه باشد. رئیس گروه قرآن و عترت هم گفت: در این کارگاه ضمن اشاره به اینکه سامانه حمد می‌تواند چتر مناسبی برای افراد قرآنی باشد و از این طریق بیمه فعالان قرآنی، ساماندهی کلاس‌های قرآن، ارائه تسهیلات، بهره‌مندی اتحادیه‌هاو تشکل‌های قرآنی و همچنین هیئت‌های رسیدگی به صدور مجوز‌های قرآنی می‌تواند نقطه قوتی برای متولیان وجامعه قرآنی باشد. مصلحی افزود :تقویت و هدایت فعالیت‌های موسسات قرآن عترت سراسر کشور منوط به توجه ویژه مسئولان و در ادامه مدیران موسسات قرآن و عترت سراسر کشور به این سانه می‌باشد.  درپایان مدیران موسسات به بیان مشکلات خود در سامانه حمد اشاره کردند.

دیگر خبرها

  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • پاسخ به شبهه قرآنی تحلیلگر اسرائیلی در توجیه غصب سرزمین فلسطین
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • اجرای برنامه همخوانی قرآن در بنا‌های تاریخی قزوین
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر