Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از سال ۹۵ تا ۹۷ حدود ۲۹۷ پروژه قابل واگذاری به بخش خصوصی در استان شناسایی که از این تعداد تاکنون ۱۸۳ پروژه واگذار شده است. ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۱ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، حسن نوروزی ظهر امروز در دومین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کهگیلویه و بویراحمد که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور برگزار شد، اظهار داشت: سال گذشته 23 جلسه اقتصاد مقاومتی در استان برگزار شد که این تعداد جلسات 124 مصوبه داشت و از این تعداد 112 مصوبه اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی واگذاری پروژه‌های عمرانی به بخش خصوصی را از مهم‌ترین اولویت‌های جلسات اقتصاد مقاومتی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد و افزود: از سال 95 تا 97 حدود 297 پروژه قابل واگذاری به بخش خصوصی در استان شناسایی که از این تعداد تاکنون 183 پروژه واگذار شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: عمده واگذاری‌های پروژه‌های عمرانی استان به بخش خصوصی به صورت اجاره‌ای یا با استفاده از ظرفیت خیرین بوده است.

معاون علمی رئیس جمهور در یاسوج: 4300 شرکت‌ دانش بنیان ایران 90 هزار میلیارد تومان فروش داشتندباغ گیاهان دارویی یاسوج با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور کلنگ‌زنی شد+تصاویر106 واحد صنعتی راکد در کهگیلویه و بویراحمد به چرخه تولید بازگشت

نوروزی عنوان کرد: تسهیلات خوبی برای واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی پیش‌بینی شده و امیدواریم امسال در بحث واگذاری توفیقات خوبی داشته باشیم.

وی بیان کرد: سال گذشته از 1800 پروژه نیمه تمام استان 34 پروژه را به عنوان پروژه‌های اقتصاد مقاومتی استان تعریف کردیم که متوسط پیشرفت این پروژه‌ها 56 درصد بود.

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از پروژه‌هایی که به عنوان پروژه‌های اقتصاد مقاومتی استان تعریف کردیم پنج پروژه از جمله پل چهارم بشار و گازرسانی به دیشموک و قلعه رییسی را به عنوان پروژه‌های برجسته مشخص کردیم.

نوروزی به پروژه‌های پتروشیمی‌ گچساران و دهدشت اشاره داشت و بیان کرد: هر دو پروژه قبل از 6 ماه گذشته فعال بودند و پتروشیمی گچساران بالغ بر 59 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و پتروشیمی دهدشت هم از پیشرفت خوبی برخوردار بود.

انتهای پیام/ن

R41452/P/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۰۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است

وزیر اقتصاد با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری دو تیم پرسپولیس و استقلال، عنوان کرد این مسیر ادامه پیدا می کند و در اینده ای نردیک یک معدن و همچنین پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس عرضه خواهند شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری این دو تیم از همان ابتدای اغاز بکار گفت: همکاری ملی و همیاری ملی رمز غلبه بر موانع غیر قابل حل است. روح همدلی که در فضای ورزش ایران است سرایت کرد و خودش را در دل یک اقدام سیاستی و یک تدبیر ملی نشان داد و اتفاق به ظاهر ناشدنی 20 سال گذشته امروز تحقق یافته است.
وی ادامه داد: در موضوع انتقال پرسپولیس و استقلال خیلی ها به دولت میگفتند که این حرف ها نشدنی هستند و دولت ها در ایران اراده واگذاری این دو تیم را ندارند. اما امروز در اردیبهشت 1403 با یک همت جمعی این امر محقق شد.
خاندوزی گفت: در پروژه های مختلف شما شاهد این موضوع بودید که دولت سیزدهم دولت خاتمه ی پروژه های نیمه تمام است و امروز هم این اتفاق افتاد. اما 4 موضوع است که باید به ان اشاره شود:
1- در اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیر دولتی اراده ی جدی وجود دارد. در اسفند 1400 موضوع بورسی شدن این دو باشگاه و افرایش سرمایه ان ها و مشارکت چند صد هزار نفری مردم برای در اختیار گرفتن سهم 10 درصدی دو باشگاه که خروجی ان شفافیت در عملکرد است، گام اول دولت برای خصوصی سازی بود. در همین راستا مذاکرات مفصلی با وزارت نفت و وزارت صمت صورت گرفته تا پالایشگاه بزرگ ستاره خلیج فارس و همچنین برخی از پروژه های جذاب معدنی کشور را  
2- اهلیت و تخصص نکته دیگری است که تاکید داریم تا واگذاری مبتنی بر آن صورت گیرد. یکی از نکاتی که در دولت سیزدهم واگذاری چندان زیادی نداشته ایم، دقت بر اهلیت و تخصص خریداران و چشم انداز بلند مدت برای این واگذاری ها را داشته باشیم.
3- چشم انداز منابع پایدار درامدی این دوباشگاه نکته سوم است. ما همچنان کمک ورزش خواهیم بود چه از طریق پیگیری حق پخش و …..
4- ما به دنبال این هستیم که از ظرفیت مدیریتی بخش های غیر دولتی، برای مدیریت این باشگاه ها استفاده کنیم تا این موضوع ارام ارام به سایر بخش ها سرایت پیدا کند.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • لحظات واگذاری استقلال و پرسپولیس
  • وزیر اقتصاد: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • سرخآبی‌ها خصوصی شدند
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • سرخآبی‌ها رسماً واگذار شدند
  • فعالیت ۳۷ جایگاه عرضه سوخت مایع در کهگیلویه و بویراحمد