Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه "هانوفرشه آلگماینه سایتونگ"، راه برای مذاکرات به‌منظور برطرف شدن مناقشات تجاری بین اتحادیه اروپا و آمریکا بالاخره آزاد شد. اکثر کشورهای عضو اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) تصمیم گرفتند با وجود مخالفت فرانسه مصوبه "سسیلیا مالمستروم"، کمیسر امور تجاری اتحادیه اروپا درباره ادامه مذاکرات با واشنگتن را تصویب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیسر امور تجاری اتحادیه اروپا حالا می‌خواهد هرچه سریع‌تر با دولت واشنگتن مذاکراتی را درباره لغو تعرفه‌های گمرکی بر کالاهای صنعتی و همکاری‌های تنگاتنگ‌تر برای به‌رسمیت شناختن متقابل استانداردها انجام دهد. یک توافق در این مذاکرات همچنین باید از اعمال تعرفه‌های گمرکی ویژه روی تولیدات خودروی اروپا از طرف آمریکا جلوگیری کند.

"دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا تهدید کرده است که اگر اتحادیه اروپا مذاکرات درباره قواعد تجاری جدید را تحریم کند به‌خصوص تولیدکنندگان آلمانی از آن متضرر خواهند شد.

بیشتر بخوانیدهشدار مقام اروپایی درباره تبدیل‌شدن اعضای اتحادیه به توپ بازی آمریکا در مناقشات تجاری
"پیتر آلتمایر"، وزیر اقتصاد آلمان در دیدار وزرای اروپایی در لوکزامبورگ تصمیم اتخاذشده را یک موفقیت در این راستا دانست که مناقشات تجاری ایجادشده با آمریکا روند بدتری را در پیش نگیرد. وی در این باره گفت: این مذاکرات با آمریکا آسان نخواهد بود اما ما قاطعانه و به‌سود هر دو طرف آن‌ها را دنبال می‌کنیم.

"مالمستروم"، می‌خواهد مذاکرات برنامه‌ریزی‌شده با آمریکا برای حل مناقشات تجاری را حتی الامکان تا پایان اکتبر به موفقیت برساند.

وی در سخنانی در بروکسل اظهار داشت: ما می‌توانیم این مذاکرات را سریعاً انجام دهیم و از طرف ما این قاطعیت وجود دارد که همه اقدامات برای نهایی شدن این مذاکرات تحت کمیسیون فعلی اتحادیه اروپا انجام شود.

"یان کلود یونکر"، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا هم امروز (دوشنبه) اعلام کرد که پایین آمدن تعرفه‌های گمرکی برای تولیدات صنعتی بر اساس ارزیابی‌ها به افزایش تا 26 درصد صادرات آمریکا و اتحادیه اروپا منجر خواهد شد. ما خواهان شرایط برد ــ بردی هستیم که هم برای اتحادیه اروپا و هم برای آمریکا امتیازاتی را بیاورد.

فرانسه البته مخالف در پیش گرفتن مذاکرات تجاری با آمریکا است. امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه پیش از این چندین بار یادآور شده بود که اساساً مخالف پذیرش مذاکرات تجاری با کشورهایی است که توافق حمایت از آب‌وهوای پاریس را نمی‌پذیرند.

این تصمیم اتحادیه اروپا به‌خصوص از ترس تعرفه‌های جدید اتحادیه اروپا بر واردات خودرو گرفته شد. کشورهایی مانند آلمان نگرانند که از این طریق هزاران جایگاه شغلی در صنعت خودرو از دست برود. آمریکا در حال حاضر مهم‌ترین بازار برای صادرات آلمان است.

بر اساس پیش‌بینی‌های انستیتو اقتصادی ایفوی آلمان اگر آمریکا تعرفه‌های گمرکی ویژه تا 25 درصد را بر واردات خودروی اروپا تصویب کند صادرات اتومبیل آلمان به آمریکا در درازمدت به تقریباً نصف کاهش پیدا می‌کند.

مناقشات تجاری بین اتحادیه اروپا و آمریکا از طریق اعمال تعرفه‌های گمرکی آمریکا بر تولیدات فولاد و آلومینیوم این اتحادیه آغاز شده و به اقدامات متقابل از طرف اروپا علیه تولیدات آمریکایی هدایت شد.

 اخیراً مناقشات تجاری بین دو سوی آتلانتیک مجدداً در مسیر تشدید تنش‌ها قرار گرفته است. پس از اینکه سازمان تجارت جهانی اعلام کرد سوبسیدهای اتحادیه اروپا برای ایرباس، تأثیراتی منفی بر آمریکا داشته است، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا تهدید کرد بر 11 میلیارد دلار از کالاهای وارداتی از اروپا، تعرفه وضع می‌کند.

چندی پیش نماینده تجاری آمریکا اعلام کرده بود که واشنگتن در حال آماده‌سازی تعرفه‌هایی برای طیف گسترده‌ای از صادرات اتحادیه اروپا به آمریکا، است که این گروه، کالاهایی نظیر هواپیمای مسافربری و قطعات آن و همچنین مشروبات الکلی، پنیر و محصولات لبنی را در بر می‌گیرد.

این تهدید آمریکا به‌شدت مورد انتقاد مقامات اروپایی قرار گرفت. آنها می‌گویند در این رقم 11 میلیارد دلار خیلی اغراق شده است. همچنین بلوک اروپا تهدید کرده است اقداماتی تلافی‌جویانه را برای سوبسیدهای بوئینگ به‌کار خواهد گرفت. ایرباس با اعلام اینکه هیچ پایه و اساس قانونی برای این اقدام واشنگتن وجود ندارد، در مورد تعمیق تنش‌های تجاری دو سوی آتلانتیک هشدار داده است.

شکایت آمریکا علیه سوبسیدهای دولتی اتحادیه اروپا برای ایرباس، 15 سال پیش در سازمان تجارت جهانی مطرح شد. بیش از 1 دهه دو طرف بر سر این موضوع کشمکش قضائی داشتند و اتحادیه اروپا هم، آمریکا را به اقدامات مشابهی در مورد بوئینگ متهم کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است

نماینده ایرلند در پارلمان اروپا با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی اولین طرفی بود که به منافع ایران حمله کرد، گفت اتحادیه اروپا در جنایات منطقه هم‌دست بوده و لکه ننگی است بر دامن بشریت.

به گزارش ایسنا، «میک والاس» عضو پارلمان اروپا در بروکسل گفت: «این نهاد (اتحادیه اروپا) نمی‌تواند درباره اینکه چه کسی برای اولین‌بار به دیگری حمله کرد، حقیقت را بیان کند. این اسرائیل بود که در ابتدا به (کنسولگری) ایران حمله کرد؛ اما این نهاد یک جهان‌بینی استعماری دارد.»

او ادامه داد: «چطور از مردم خاورمیانه تا این حد متنفر شدید که سعی دارید آن‌ها را خارج از قلمرو قوانین بین‌المللی محسوب کنید؟ کشورهای اتحادیه اروپا در ۵ سال گذشته از طریق فروش تسلیحات و مداخله نظامی مستقیم، در جنگ یمن با ۴۰۰ هزار کشته، در نسل‌کشی غزه با ۱۰۰ هزار کشته و مجروح و همچنین در تحریم علیه سوریه و ایران که هر سال موجب ده‌ها هزار مرگ قابل‌پیشگیری می‌شود، همدست بوده‌اند.»

این سیاستمدار که از سال ۲۰۱۹ یکی از نمایندگان ایرلند در پارلمان اروپاست، گفت: «ما در اینجا بحث‌های بی‌پایانی درباره حقوق بشر داریم، اما این افرادی که شما با رای خود درهم شکسته‌اید، از حقوق بشر محروم هستند. وانمود می‌کنید که اتحادیه اروپا نهادی متمدن است. با کت‌وشلوار اینجا می‌نشینید و با آرای خود افراد را به مرگ محکوم می‌کنید. شما آشکارا دروغ می‌گوید تا اقدامات خود را توجیه کنید.»

والاس این استاندارد دوگانه اعضای اتحادیه اروپا را مصداق «ابتذال شر» دانست و گفت: «این نهاد لکه ننگی است بر دامن بشریت.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!