Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه آمریکا گفت: روز دوشنبه با گروهی از ایرانی‌های مقیم آمریکا دیدار کرده تا از اوضاع داخلی ایران اطلاع پیدا کند. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه در شهر دالاس با گروهی از ایرانی‌های مقیم آمریکا دیدار کرده تا به گفته خود او از اوضاع داخلی ایران اطلاع پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پامپئو که پس از این دیدار در جمع گروهی از خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: خانواده‌های این افراد در ایران هستند و برخی از آن‌ها اخیرا به ایران سفر کرده‌اند، به همین دلیل او می‌خواسته دیدگاه‌های آن‌ها در مورد سیاست آمریکا در قبال ایران و میزان اثرگذاری فشار به ایران را بداند.

او در پاسخ به این سؤال که آیا این افراد با استفاده از گزینه نظامی علیه ایران ابراز نگرانی کرده‌اند یا نه، گفت: «نه... ما عمدتا در مورد آنچه در ایران می‌گذرد صحبت کردیم. این افراد روابط عمیق و سابقه‌ای طولانی آنجا دارند. بسیاری از آن‌ها به آنجا سفر کرده‌اند و بعضی هم واقعا همین اخیرا به آنجا سفر کرده بودند.»

وی افزود: «یکی از دشوارترین موضوعات این است که دریابیم که در نقاط مختلف خارج از تهران چه می‌گذرد و من واقعا دیدگاه‌های خوبی، هرچند بر اساس شنیده‌ها، پیدا کردم.»

وزیر خارجه آمریکا سپس بار دیگر ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرد و گفت: واشنگتن در تلاش است تا با اعمال فشار، رفتار منطقه‌ای ایران را تغییر دهد.

پامپئو در پاسخ به یکی از خبرنگاران در مورد ابراز نگرانی بعضی اعضای کنگره در مورد احتمال سوء استفاده دولت آمریکا از مجوز‌های صادرشده پس از حملات یازده سپتامبر و استفاده از آن برای اقدام نظامی علیه ایران، گفت: «این موضوع را روشن و شفاف بیان می‌کنم: ایالات متحده و رئیس‌جمهور [دونالد]ترامپ قانونمند کار خواهند کرد. او در چارچوب اختیاراتش عمل خواهد کرد.»

وی افزود: «بند دوم [قانون اساسی]اختیارات گسترده‌ای [به رئیس‌جمهور به عنوان فرمانده کل]می‌دهد، مجوز به‌کارگیری نیروی نظامی (AUMF) اختیارات گسترده‌ای می‌دهد... ما آن‌ها را درک می‌کنیم؛ و هنگام تصمیم‌گیری درباره نحوه حرکت رو به جلو، این کار را به نحوی انجام می‌دهیم که با سنت و قانون اساسی آمریکا کاملا همخوان باشد.»

پیش از این «رند پال» سناتور جمهوری‌خواه به پامپئو هشدار داده بود که دولت آمریکا حق ندارد بدون دریافت مجوز مشخص از کنگره، علیه ایران به نیروی نظامی متوسل شود. همزمان در سنای آمریکا طرحی برای ممنوعیت اقدام نظامی علیه ایران در دست بررسی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پامپئو ایرانی های مقیم آمریکا سناتور جمهوری خواه قانون اساسی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۶۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا - مصطفی خدابخشی؛ بیش از ۳۴ هزار نفر در طی هفت ماه گذشته بر اثر جنایات ضد بشری رژیم منحوس صهیونیستی علیه مردم نوار غزه جان خود را از دست دادند. شقاوتی که هم اکنون آتشش به جان فضا‌های علمی جهان افتاده تا سکوت منبعث از تهدید و ارعاب نهاد‌های قدرت در دانشگاه‌ها شکسته و بسیاری از دانشجویان یک صدا از غرب آسیا تا قلب کالیفرنیا علیه صهیونیسم و جنایات آنان فریاد سر دهند.

با بالا گرفتن سطح اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا حالا مواجهه با دانشجویان معترض که تا پیش از این با اقدامات خشونت آمیز پلیس این کشور برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در خصوص پایمال شدن حقوق بشر رو به رو بودند به شکل جدیدی در حال رخ نمایی است. تهدیداتی از جمله اخراج از دانشگاه و عدم استخدام که از آنها می‌توان به عنوان گزینه‌هایی قهری برای به سکوت کشاندن دانشجویان توسط نهاد‌های امنیتی آمریکا نام برد.

همزمان با انتشار اخبار مربوط به این رویکرد جدید از سوی سیاست مداران آمریکایی ندای آزادی خواهی دانشجویان آمریکایی به دانشگاه‌های ایران رسیده، آوایی که نشان می‌دهد که دیگر مساله فلسطین تنها دغدغه جهان اسلام نیست بلکه به عنوان مهمترین موضوع در جهان مبدل شده و از هر گوشه ندای حمایت از حق مسلم فلسطینیان به گوش می‌رسد. بر همین اساس بیش از سیزده دانشگاه ایران اعلام کرده اند که آمادگی جذب دانشجویان آمریکایی تعلیق شده در پی حوادث این روز‌های فضای دانشگاهی این کشور را دارند.

اولین فراخوان در این خصوص از دانشگاه شیراز که یکی از دانشگاه‌های برتر کشور است، صادر شد. در همین خصوص محمد موذنی رئیس این دانشگاه اعلام آمادگی کرد که دانشگاه شیراز دانشجویانی که به دلیل حمایت از فلسطین اخراج شده اند را بورسیه خواهد کرد.

در ادامه دانشگاه شهید بهشتی نیز با حمایت از دانشجویان اخراجی آمریکا به این حرکت پیوست و در همین خصوص سیدمحمود آقامیری، رئیس این دانشگاه گفت که دانشجویانی را که به دلیل اعتراض به عملکرد صهیونیست‌ها از دانشگاه‌های اروپا و آمریکا اخراج شده‌اند، پذیرش می‌کنیم.

بر اساس آنچیز که ریاست دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرده تمامی هزینه‌های مربوط به آموزش، خوابگاه و اسکان این دانشجویان به طور کامل از سوی دانشگاه تامین خواهد شد.

زنجیره حمایتی از دانشجویان آزادی خواه آمریکایی به دانشگاه رازی به عنوان یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان اسلام راه یافت. جایی که در آن محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه گفت: تمام استادان و دانشجویان اخراج شده وقایع اخیر آمریکا و حامیان مردم مظلوم فلسطین می‌توانند با هجرت به ایران اسلامی، تدریس و تحصیل خود را در این دانشگاه ادامه دهند.

دانشجویان حامی مردم مظلوم فلسطین که در روز‌های اخیر شجاعانه علیه رژیم جعلی اسرائیل به پا خاستند و از دانشگاه‌های آمریکا اخراج شده‌اند، می‌توانند با تخفیف کامل شهریه، در رشته مورد علاقه خود در دانشگاه رازی کرمانشاه به تحصیل بپردازند. استادان و دانشمندان دانشگاه‌های آمریکا نیز که در پی حمایت از مردم بی‌دفاع فلسطین و ابراز انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی از دانشگاه اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه رازی تدریس کنند.  

بعد تبدیل این حرکت به موجی فراگیر دیگر دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه علم و صنعت، جهاد دانشگاهی و ... نیز آمادگی خود برای پذیرش دانشجویان اخراجی از دانشگاه‌های آمریکا را اعلام کردند.

دانشگاه‌های برتر ایران با این حرکت یک پیام مهم برای دانشجویان آمریکایی که این روز‌ها مورد سرکوب شدید پلیس این کشور قرار گرفته اند مخابره کردند و آن چیزی نیست جز دفاع از آرمان صلح و عدالت. آرمانی که هم اکنون بیداری واقعی در فضای دانشگاهی جهان را رقم زده و دنیا را در خصوص وقایع غزه حساس کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • جنگ و آمریکا به روایت اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • در جنگ با ایران انتظار چه چیزی داریم؟ پاسخ اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند | هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم اما... | موشک جواب موشک است | از وضعیت سفره مردم مطلعم
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان | گزارش مهم یک پایگاه تحلیلی نظامی
  • عرض و طول سرزمین‌های اشغالی تحت اشراف سلاح‌های ایرانی است