Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@13:44:36 GMT

بیشترین امدادرسانی در 3 شهرستان خراسان جنوبی است

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۷۸۱۱

بیشترین امدادرسانی در 3 شهرستان خراسان جنوبی است

بیرجند - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: سامانه بارشی از استان خارج شده و بیشترین امدادرسانی امدادگران در نقاط عشایری شهرستان های طبس، سربیشه و زیرکوه است.

سید ابوالحسن میرجلیلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به گزارش هواشناسی در حال حاضر سامانه بارشی از خراسان جنوبی خارج شده اما نیروهای امدادی و عملیاتی استان تا پایان اردیبهشت ماه در حالت آمادگی ضمنی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در سومین روز پس از آغاز بارندگی ها هیچ گونه سیلابی در استان وجود ندارد فقط راه های دسترسی برخی مناطق با مشکل مواجه است اما کمک های امدادی و ارسال آذوقه مورد نیاز همچنان ادامه دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر 28 تیم ارزیاب به مناطق سیل زده استان اعزام شدند که با توجه به میزان خسارات و وسعت استان میزان خسارات تا 2 هفته دیگر جمع بندی و برای تعیین تکلیف چگونگی بازسازی مناطق خسارت دیده به تهران ارسال خواهد شد.
وی گفت: سیل به غیر از بیرجند و سرایان در سایر شهرستان های استان خسارت هایی وارد کرده و این در حالی است که امدادرسانی هنوز ادامه دارد.
میرجلیلی با بیان اینکه در برخی مناطق مردم هم به کمک امدادگران آمدند افزود: با توجه به اینکه بسیاری از قنوات مناطق عشایری آسیب دیده است مردم به همراه امدادگران به دنبال رفع عیب هستند.
وی درباره ورود سامانه بارشی جدید به خراسان جنوبی اظهار داشت: تاکنون اخطاریه یا اطلاعیه ای مبنی بر آماده باش کامل تیم های امدادی و عملیاتی به مدیریت بحران استان ارسال نشده اما تیم های امدادی و عملیاتی آمادگی ضمنی دارند.
سامانه بارشی جدید از 3 روز گذشته در خراسان جنوبی فعال شد و فعالیت آن روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری در سراسر استان شدت گرفت به گونه ای که برخی محورهای اصلی، فرعی و روستایی مسدود شد و خسارات مالی نیز بر جا گذاشت.
بارندگی اخیر استان بی سابقه بوده به طوری که در برخی شهرستان ها تا 100 میلیمتر بارندگی گزارش شده است.
با توجه به اخطاریه و هشدارهای هواشناسی و مدیریت بحران کشور و پیش بینی بارندگی های سنگین و شدید در منطقه، 302 تیم امدادی و عملیاتی در استان خراسان جنوبی پیش از شروع بارش ها به حالت آماده باش کامل درآمدند.
رئیس جمهوری نیز روز گذشته (دوشنبه) در تماس تلفنی با استاندار خراسان جنوبی، آخرین وضعیت منطقه، بارش ها و خدمت رسانی به مردم این استان را جویا شد و دستور استفاده از تمام ظرفیت ها و بسیج امکانات برای رسیدگی به مشکلات ناشی از سیل در استان را صادر کرد.
سیلاب در خراسان جنوبی مهار شده و اکنون امدادرسانی به سیل زدگان در برخی مناطق از جمله شهرستان های طبس و سربیشه ادامه دارد.
استان مرزی و کویری خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند 11 شهرستان دارد.
3215*3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي حوادث امدادرساني سيل 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۷۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/امدادرسانی به ۵ هزار نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات به تشریح خدمات ارائه شده در سیل و آبگرفتگی از ١٢ تا ۱۶ اردیبهشت تا ساعت ٠٥: ٠٠ پرداخت و گفت: در این مدت زمان، ۲۳ استان (آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، سمنان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد) نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه در این مدت زمان ۱۳۴ مورد عملیات امدادی انجام شده، ادامه داد: امدادگران به ۵۰۲۲ نفر امدادرسانی کردند، ۱۵۳ نفر را اسکان اضطراری دادند، ۲۲۳ نفر را به مناطق امن منتقل کردند و با دستگاه پمپاژ، آب ۱۸۶ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

وی افزود: ۲۱۹ تیم عملیاتی شامل ۷۷۷ نفر امدادگر در عملیات سیل و آبگرفتگی شرکت کردند.

محمودی گفت: ۳۷ دستگاه چادر، ۱۲۹۳ تخته پتو، ۶۲۷ تخته موکت، ۲۳۰۲ کیلوگرم نایلون، ۴۷۱ بسته غذایی، ۴۶۹۹ قوطی کنسروجات، ۲۰۰ قرص نان، ۲۸۳۲ کیلوگرم برنج، ۴۲۰ کیلوگرم روغن، ۵۴۸ کیلوگرم حبوبات، ۳۲۰ ست شست‌وشو و ۷۶ ست بهداشتی بین افراد متأثر توزیع شد.

کد خبر 6096757

دیگر خبرها

  • امدادگران هلال احمر خواف به سرنشینان ۳۰ خودرو گرفتار سیلاب امدادرسانی کردند
  • امدادرسانی امدادگران هلال احمر خواف به ۳۰ خودرو گرفتار در سیلاب
  • ورود تیم‌های ارزیاب به مناطق سیل زده خراسان جنوبی از امروز
  • امدادرسانی به ۲۳ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی طی ۴ روز
  • ۲۳ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/امدادرسانی به ۵ هزار نفر
  • امدادرسانی به ۲۶۰۰ هموطن متاثر از سیل در ۲۱ استان
  • امدادرسانی هلال‌ احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال احمر در خراسان‌جنوبی به سیل‌زدگان
  • امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در ۲۰ استان متأثر از سیلاب