Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، لایه‌لایه کردن نیروی کار و استمرار تبعیض در مزد و مزایای مزدی، در اکثر بخش‌های صنعت و خدمات کشور به چشم می‌خورد؛ یکی از مهم‌ترین این بخش‌ها «صنعت نفت» است که کارگران پیمانکاری آن از شرایط شغلی خود انتقادات بسیار دارند.

این کارگران می‌گویند: متاسفانه از مزایای مناسب دریافتی و رفاهی همسان با رسمی‌ها و قراردادی‌ها برخوردار نیستیم و گاه با پرداخت‌های «کمک جبرانی معیشتی» از طرف شرکت نفت دلخوش می‌شویم که البته این پرداخت‌ها مستمر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما پیمانکاری‌ها در این شرایط بد اقتصادی با حداقل‌ها می‌سوزیم و می‌سازیم.

این کارگران خواستار رفع تبعیض و اجرای قانون کار یکسان- مزد یکسان هستند و می‌گویند در بخش‌هایی که کار وپروژه دائم است چرا شرکت‌های پیمانکاری برچیده نمی‌شود؟

پیمانکاری‌ها خواسته دیگری نیز دارند: اجرای کامل طرح طبقه‌بندی مشاغل؛ در برخی از زیرمجموعه‌های وزارت نفت، طرح طبقه‌بندی مشاغل برای پیمانکاری‌ها اجرایی شده اما در بعضی دیگر از واحدها، خبری از اجرای این طرح برای کارگران پیمانکاری نیست؛ این درحالی‌ست که براساس قانون کار اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل یک «ضرورت» است.

"علی" کارگری که در بندر صادراتی "مجیدیه" کار می‌کند، می‌گوید: پایین بودن مزد، عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و عدم برخورداری از مزایای قانونی مثل «بدی آب و هوا» کار را برای ما کارگران پیمانکاری دشوار کرده و امیدواریم وزارت نفت به پایین‌ترین زیرمجموعه‌‌های خود دقت بیشتری داشته باشد تا حقوق کارگران ضایع نشود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: طرح طبقه بندی مشاغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۸۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، سهیلا رضایی گفت: شرکت بازآفرینی شهری ایران با هدف تسهیل در نوسازی بسته‌های تشویقی ۱۹ بندی را تدوین و پس از تصویب در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران به استان‌ها ابلاغ کرد.
وی افزود: این بسته‌های تشویقی مشوق‌های خوبی برای بهسازی و نوسازی مسکن در بافت فرسوده هستند که سازنده‌ها می‌توانند با استفاده از آن با کمترین هزینه نسبت به نوسازی مسکن خود اقدام کنند.
رئیس اداره باز آفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۳ شهرستان در محدوده شهر‌های تحت پوشش این اداره کل مورد هدف بازآفرینی شهری هستند که در شش شهرستان ذکر شده این طرح اجرا و در بقیه شهر‌ها نیز این طرح تعیین تکلیف شده است.
وی با بیان اینکه این مشوق‌های کالبدی براساس گروه‌بندی‌هایی مصوب شده‌اند، گفت: بر اساس شرایط بهره‌مندی و ضوابط تشویقی، این تقسیم‌بندی در چهار گروه انجام شده است.
رضایی ادامه داد: گروه اول شامل بازآفرینی یکپارچه در قالب بلوک شهری، گروه دوم نوسازی در مقیاس محور‌های اصلی محله‌ای و گروه سوم شامل نوسازی در عمق بافت فرسوده شهری می‌شود و گروه چهارم نیز نوسازی قطعات غیرقابل تجمیع را در بر می‌گیرد.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان می‌توانند با مراجعه به شهرداری‌ها برای بهره‌مندی از این بسته‌های تشویقی به منظور بازسازی و نوسازی بافت فرسوده پیگیری کنند.

دیگر خبرها

  • حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • کارگران پیشران توسعه ومسائل اقتصادی هستند
  • برخورد با مزاحمت‌های مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران
  • اجرای طرح انضباط شهری مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • ‌ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای بیش از ۸۰۰ نفر از نیرو‌های پیمانکاری شرکت برق فارس
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • چرا طرح طبقه‌ بندی در شرکت واحد اجرا نمی‌ شود؟
  • محرومیت کارگران از تعطیلات آخر هفته!