Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون فني و امور گمرکي گمرک ايران گفت: هشت راهکار مهم در جلسه مشترک نمايندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک براي جلوگيري از رسوب کالا در بنادر و گمرکات تصويب شد.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا از گمرک ايران، «مهرداد جمال ارونقي» افزود: صدور مجوز ثبت سفارش از سوي وزارت صنعت، معدن و تجارت براي کالاهاي رسيده به کشور که عليرغم دپو شدن اين کالاها در بنادر و يا اماکن گمرکي، هنوز مجوز ثبت سفارش براي آنها صادر نشده، نخستين پيشنهاد مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ترخيص اقلام اظهار شده به گمرک، بدون نياز به اصلاح مجوز ثبت سفارش طبق رديف تعرفه استنباطي گمرک را پيشنهاد ديگر وزارت اقتصاد برشمرد.
جمال ارونقي ادامه داد: پيشنهاد سوم اجازۀ ترخيص قطعي کالاهايي است که با گواهي بانک عامل، ارز آنها تأمين شده و مشکل مالکيت ندارند.
معاون فني و گمرکي گمرک افزود: چهارمين پيشنهاد، افزايش مهلت مندرج در مجوزهاي ثبت سفارش براي همه کالاها و نداشتن نياز به تمديد مجوز ثبت سفارش در صورت رسيدن کالا به کشور در مهلت مقرر ثبت سفارش است.
جمال ارونقي فراهم کردن تمهيدات لازم در راستاي نمونه برداري از کالاهايي که نياز به اخذ و ارائه مجوزهاي قانوني مانند استاندارد، انرژي اتمي، قرنطينه و… دارند قبل از اينکه اين کالاها به گمرک اظهار شوند را پنجمين پيشنهاد مطرح شده از سوي وزارت اموراقتصادي و دارايي برشمرد.
به گفته وي، ترخيص دارو و محصولات دارويي با حداقل اسناد و نظر مستقيم وزارت بهداشت يا سازمان غذا و دارو ششمين پيشنهاد وزارت اقتصاد است.
معاون فني و گمرکي گمرک کشور افزود: پيشنهاد هفتم نگهداري قسمتي از کالاهاي اظهار شده به گمرک در صورت بدهي قطعي قبلي صاحب کالا به ميزان بدهي قطعي و اجازۀ ترخيص بقيه کالاست.
وي آخرين پيشنهاد را تسري تصميم اتخاذ شده براي خودروهاي با ثبت سفارش بانکي به خودروهاي داراي ثبت سفارش غيربانکي يا فاقد مجوز ثبت سفارش عنوان کرد.
جمال ارونقي با اعلام خبر تشکيل کميته کارشناسي و تحقيقاتي از سوي وزير اقتصاد گفت: در سه ماه پاياني سال اين کميته‌ به بنادر و گمرکات مختلف کشور اعزام شد تا از نزديک در جريان رسوب کالا قرار گيرد و مسائل و مشکلاتي را که باعث دپو شدن کالاهاي مختلف در گمرک مي‌شود را شناسايي کند.
اقتصام**4037**2078**2022
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۸۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد شهروند نی ریزی برای جلوگیری از خشکسالی در پی خشک شدن درختان پسته

شهرستان نی ریز در استان فارس واقع شده است. در روستا‌های اطراف این شهرستان درختان پسته‌ای وجود دارد که به دلیل کمبود آب در حال خشک شدن است. به گفته روستائیان در گذشته قناتی وجود داشت که این درختان از آن آبیاری می‌شدند اما هم اکنون طمع آب این قنات‌ها تغییر کرد و درختان پسته خشک شدند.

شهروندخبرنگار ما با مطرح کردن این مشکل از مسئولان درخواست رسیدگی کرد و هشدارهایی برای کمبود آب و خشکسالی داد و برای جلوگیری از خشکسالی راه حل هایی ارائه کرد که می تواند تا بخشی از این مشکلات را حل کند. در ادامه می توانید این مطلب را مطالعه کنید.

متن پیام شهروندخبرنگار

سلام خسته نباشید می‌خواستم یک مساله مهم را پیگیری کنید تا به گوش مسئولان ما برسد. چند وقت پیش در روستا‌های اطراف نی ریز استان فارس دلیل خشک شدن باغ‌های پسته را پرسیدم روستاییان گفتند قبلا اینجا قنات داشت با آب دائمی و کشاورزی دائمی تا چاه‌های عمیق زده شد یکی پس از دیگری قنات‌ها خشک شدند. عمقشان هر روز بیشتر می‌شد کم کم آب چاه‌ها شور شد و بعد از آن تلخ می‌شد، تا جایی که درختان پسته تحمل این آب‌های اسیدی را نداشتند و خشک شدند و کار روستا‌ها به جایی رسید که آب خوردن نداشتند و با هزینه بالا برایشان آب لوله کشی نه چندان مرغوب آورده شد.  این داستان عبرت آموزی به ما درس مهمی می‌دهد این که اگر قرار است قنات‌ها خشک شوند چاه‌ها خشک شوند و درختان از بین بروند و زمین فرونشست کند از همین الان تصور کنیم به این مرحله رسیده ایم با یک انقلاب عمومی تمام چا‌ه ها را با بتن پر کنیم تا قنات‌های باقی مانده خشک نشوند چاه‌ها در مناطقی که قنات ندارند سرسختانه کنترل شوند تا سطح آب‌های زیرزمینی پایین‌تر نروند. مساله دیگر درخت کاری‌های غیر اصولی در شهرها، حاشیه شهر‌ها و پارک‌ها است درختان بی حاصل و بعضی از آنها مضر هستند که هر روز بر تعداد بی خاصیت آنها افزوده می‌شود چمن کاری‌ها که قاتل آب هستند و می بینم روزی که آبی نباشد تا این حجم از درخت را سیراب کند فاصله‌ی درختان و نوع درخت اصلا رعایت نمی‌شود.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • پیشنهاد شهروند نی ریزی برای جلوگیری از خشکسالی در پی خشک شدن درختان پسته
  • توقیف بیش از ۲۲ تن کود شیمیایی ساخت اسرائیل
  • محموله صادراتی اسرائیل در مرز بازرگان توقیف شد + جزئیات
  • توقیف بیش از ۲۲ تن کود شیمیایی ساخت رژیم جعلی صهیونیستی
  • ۱۹۰هزارتن کالا از گمرک ریلی رازی به خارج از کشور ترانزیت شد