Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@23:08:49 GMT

شکایت از "جان کری" به خاطر لابی برای نجات برجام

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۸۶۰۶

به نقل از وب سایت "ورلد نت دیلی"، سازمان محافظه کار " دیدبان قضایی" – judicialwatch – مستقر در "واشنگتن دی‌سی" دیروز – دوشنبه- با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده از جان کری به خاطر مداخله بی‌جا در سیاست‌های دولت ایالات متحده آمریکا و به راه انداختن یک دیپلماسی سایه برای نجات برجام و مذاکرات با طرف‌های خارجی بابت نجات برجام به رغم سیاست دولت ایالات متحده آمریکا برای خروج از این توافق، شکایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه تاکید شده: "در ماه‌های پیش ار اعلام خروج ایالات متحده از برجام، کری با پیشبرد یک دیپلماسی مخفیانه و سایه با طرف‌های داخلی و خارجی برای نجات برجام وارد رایزنی شد. او به طور مستمر جلسات و ملاقات‌هایی با بازیگران اصلی داخلی و خارجی درباره برجام انجام داد؛ اقداماتی که آشکارا بر خلاف سیاست دولت ایالات متحده آمریکا در خروج از برجام بود."

این بیانیه افزوده:" او در این راستا در اواخر آوریل 2018 در حاشیه نشست سازمان ملل در نیویورک با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دیدار کرد، این ملاقات دومین دیدار آنها طی 2 ماه بود. مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا دیدار کری با ظریف را ناشایست، بی سابقه و اقدامی "فراتر از نامناسب" توصیف کرده و از این کار کری به شدت انتقاد کرد."

کری همچنین در سال گذشته در رابطه با برجام با "فرانک‌ والتر‌اشتاین‌مایر" رییس جمهوری آلمان و "امانوئل ماکرون" رییس جمهوری فرانسه دیدار و به صورت تلفنی با "فدریکا موگرینی" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا رایزنی کرد.

بر اساس اعلام سازمان "دیدبان قضایی"، او همچنین با مداخله بی‌جا در سیاست‌های دولت آمریکا مشغول رایزنی با نمایندگان کنگره شد تا برجام را نجات دهد.

"تام فیتون" رییس سازمان دیدبان قضایی درباره اقدامات کری برای نجات برجام گفته است: "او به سمت ریاست جمهوری انتخاب نشده بود بنابراین این حق را نداشت تا در سیاست‌های دولت رسمی ایالات متحده آمریکا در قبال ایران و برجام اخلال ایجاد کرده و بر خلاف این سیاست‌ها دست به اقدام بزند... بنابراین شکایت ما نه تنها ناظر بر اقدامات خلاف قانون کری، بلکه برای آشکار شدن دست‌های مخفی در داخل وزارت امور خارجه آمریکاست که تلاش داشتند به همراه کری و بر خلاف سیاست رسمی دولت ایالات متحده آمریکا، در روند سیاست‌های دولت آمریکا در قبال ایران ایجاد اخلال کنند."

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۸۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت وارد کانال افزایشی شد

به گزارش تابناک، بهای معاملات آتی هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 5 سنت یا 0.06 درصد افزایش به 88.47 دلار رسید و هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با 8 سنت یا 0.1 درصد افزایش 83.44 دلار معامله شده است.

به گفته منابع بازار با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم، ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به 19 آوریل 3.237 میلیون بشکه کاهش یافت. این در حالی است که شش تحلیلگر در نظرسنجی رویترز انتظار افزایش 800000 بشکه ای را داشتند.   معامله گران منتظر داده های رسمی ایالات متحده در مورد ذخایر نفت و محصولات هستند که قرار است امروز چهارشنبه منتشر شود. فعالیت تجاری ایالات متحده در ماه آوریل به پایین‌ترین حد در چهار ماه گذشته رسید و S&P Global روز سه‌شنبه اعلام کرد که شاخص خروجی مرکب PMI آن که بخش‌های تولید و خدمات را دنبال می‌کند، در این ماه از 52.1 در ماه مارس به 50.9 کاهش یافت.   کاهش نرخ بهره ایالات متحده می تواند رشد اقتصادی و به نوبه خود تقاضا برای نفت را در بزرگترین مصرف کننده سوخت در جهان تقویت کند. تحلیلگران همچنان بر آخرین تحولات درگیری ها در خاورمیانه متمرکز بودند، اگرچه تأثیر آن بر عرضه نفت در حال حاضر محدود است.   همچنین کارشناسان ING در یادداشتی می‌گویند: «گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که هم ایران و هم اسرائیل، عملیات‌های کنونی را علیه یکدیگر پایان یافته تلقی کرده اند و معتقدند فعلا نیازی به ادامه درگیری ها نیست.

دیگر خبرها

  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!
  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد