Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل محیط زیست خراسان رضوی گفت: استارتاپ‌های خلاقانه محیط زیستی خراسان رضوی مورد حمایت قرار می‌گیرند.

به گزارش قدس آنلاین، تورج همتی اظهار داشت: بررسی راه‌های تقویت همکاری‌های بین بخشی و بهره‌مندی از دانش بومی به منظور انجام طرح‌های توسعه گرایانه یک اولویت در حوزه ظرفیت‌های اجتماعی است که با توجه به وسعت استان و پتانسیل‌های طبیعی و انسانی موجود، اهمیتی دوچندان می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تأکید بر توسعه همکاری‌ها و نوآوری‌های مردمی درسال جدید افزود: هر سازمان مردم نهاد می‌تواند به عنوان مروج یک ایده خلاقانه در راه حفظ محیط زیست مطرح و درچارچوبی مدون و راهبردی با هدف دستیابی به اهداف برنامه خود در حفظ محیط زیست ایفای نقش کند.

مدیرکل محیط زیست خراسان رضوی فعالیت مراکز توسعه سازمان‌های غیردولتی را اقدامی تسهیل‌گرایانه برای پیشبرد اهداف سازمان‌های مختلف برشمرد و گفت: لازم است طرح‌های مطالعاتی به منظور تدوین برنامه جامع مشارکت مردمی در حوزه محیط زیست خراسان رضوی به عنوان یک طرح پیشران، در سه فاز کوتاه، میان و بلندمدت هر چه سریع‌تر آغاز شود.

همتی به ضرورت توسعه و فعال‌سازی استارتاپ‌های خلاقانه محیطی زیستی به عنوان راهکاری جهت حضور و همراهی مردم و بهره‌مندی از ایده‌های ناب برای حفظ محیط زیست اشاره و افزود: همراهی مردم با ارگان‌های دولتی همیشه بر محبوبیت اجتماعی سازمان‌های دولتی افزوده است.

وی ادامه داد: نقد منصفانه، مطالبه‌گری اجتماعی و ایده‌های خلاقانه، علاوه بر هموارسازی مسیرهای پیش روی متولیان، در بالابردن سطح سواد اکولوژیکی جامعه و جلب کانون توجهات عمومی به مباحث زیست محیطی سیار موثر بوده است.

همتی همچنین ضمن اشاره به اینکه حضور و مشارکت مردم در امر توسعه پایدار و حفظ ساختارهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و زیست محیطی،  ضروری و اجتناب ناپذیراست گفت: افزایش اعتماد و تغییر نگرش جامعه نخستین گام برای رسیدن به یک هویت اجتماعی پایدار است که خوشبختانه درخراسان رضوی با سرعتی مطلوب در حال شکل گیری است.

وی سازمان‌های مردم نهاد را بازوی مهم اجرایی در امر آموزش محیط زیستی عنوان ساخت و افزود: بهره گیری از توان سازمان‌های غیردولتی دراین خصوص همراه با برنامه ریزی صحیح آموزشی دردستور برنامه های اداره آموزش و مشارکت مردمی است و علاوه بر آن حمایت  اداره کل حفاظت محیط زیست استان از پویش های مختلف زیست محیطی همچون #نه_به_زباله، #نه_به_ماهی_قرمز و #نه_به_خرید_و_فروش_حیات_وحش و... یکی از اصول تقویت این قبیل پویش‌های زیست محیطی بوده است.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۰۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان

ایسنا/گیلان رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان رشت با تاکید بر ضرورت اعتلای فرهنگ محیط زیست در جامعه، گفت: اهمیت محیط زیست و نهادینه کردن این علم همانند سایر علوم برای آموزش دانش‌آموزان الزامی است.

محمدتقی تقی‌زاده امروز هفتم اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برنامه‌های متنوع در هفته زمین پاک، اظهار کرد: اجرای برنامه‌های آموزشی زیست محیطی برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی ضروری است در همین راستا آموزش‌های لازم برای دانش‌آموزان ابتدایی یک مدرسه دخترانه در روستای پسیخان به مناسبت هفته زمین پاک انجام شد.

وی با اشاره به لزوم اهمیت محیط زیست و نهادینه کردن این علم همانند سایر علوم برای آموزش دانش‌آموزان، افزود:  برنامه‌های متنوعی به مناسبت هفته زمین پاک با مشارکت یکی از صنایع فعال در شهرستان در خصوص مباحث زیست محیطی برگزار شد. 

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان رشت گفت: کارشناسان این اداره با حضور در بین دانش آموزان و ارائه موشن‌گرافی‌های زیست محیطی، آنها را با مفاهیم ساده محیط زیست آشنا کردند.

تقی‌زاده درباره آموزش‌های ارائه شده به دانش آموزان، تصریح کرد: آموزش تعاریف و مفاهیم زیست محیطی همچون تفکیک از مبدا،  موجودات زنده و حیوانات در خطر انقراض، جلوگیری از شکار و صید، تنوع زیستی، صرفه جویی در مصرف آب و روش‌های نگهداری و محافظت از گیاهان و جانوران همراه با برگزاری مسابقه و اهدای جوایز از مهمترین بخش‌های آموزش محیط زیست به دانش آموزان است.

 وی با تاکید بر اینکه برای حفظ محیط زیست و تحویل آن به نسل آینده باید فرهنگ سازی کرد، گفت: هر قدر هزینه برای این سنین از کودکان انجام شود خود یک سرمایه‌گذاری ارزشمند محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: آموزش زیست محیطی و استمرار این برنامه‌ها برای  اعتلاء فرهنگ محیط زیست ضروری است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • پاکسازی محیط زیست توسط کودکان شهر زاوه در هفته زمین پاک + تصاویر
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • پاکسازی محیط زیست در روستای رهنه به مناسبت هفته زمین پاک + تصاویر
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • مردم و تشکل‌های اجتماعی از «طرح نور» حمایت و پشتیبانی کرده‌اند
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا