Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فرماندار بوشهر در این آئین گفت: براساس این تفاهم نامه ها یک پایگاه بهداشتی در محله رایانی ومرکز جامع خدمات سلامت، سرای محله، زمین چمن مصنوعی و سالن ورزشی در تنگک دوم، مدرسه 12 کلاسه در محله امامزاده، آسفالت کوچه ها و معابر محله های جنوبی، فرهنگسرا در پارک باغ بهزاد و اصلاح و نوسازی شبکه آبرسانی اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عباس جمشیدی افزود: در شهرستان بوشهر هفت محله شامل تنگک اول، دوم و سوم، ریشهر، امامزاده، رایانی وسرتل و بافت تاریخی این شهراز جمله محله هایی است که مشمول برنامه ستاد بازآفرینی محله های هدف و ناکارآمد شهری قرار دارد.
وی بیان کرد: براین اساس سال گذشته از یکهزار و600 میلیارد ریال اعتبار شهرستان بوشهر30درصد برای توانمند سازی، ارتقا و تقویت زیرساخت های فرهنگی و عمرانی و جبران کمبودها اختصاص یافت.
جمشیدی اضافه کرد: براساس برنامه ریزی های انجام شده اکنون گام های مهمی در بخش آسفالت معابر، برطرف کردن مشکل آب، فضای آموزشی وسبز، سالن ورزشی، مراکز بهداشت و تقویت شبکه برق در دستور کار قرار دارد.
جمشیدی ادامه داد: همچنین 90 درصد آسفالت کوچه ها انجام و با احداث یک خط انتقال آب از تنگک اول تا سوم وضعیت تامین آب در محله های جنوبی شهر بهبود یافته است.
وی یادآور شد: امسال باهمکاری وزارت نیرو و برخی از استان ها به عنوان استان های معین کار اصلاح و نوسازی شبکه های آبرسانی در استان بوشهر انجام می شود که سهم شهرستان بوشهر220 میلیارد ریال است و از این میزان 120 میلیارد ریال سهم محله های جنوبی و 100 میلیارد ریال مربوط به مرکز شهر است.
فرماندار بوشهر گفت: آب ورودی به این شهرستان مناسب و به اندازه است اما به دلیل فرسودگی شبکه های شهری و هدر رفت آب کار آبرسانی به مشترکان به سختی انجام می شود که با نوسازی این شبکه انتظار می رود مردم با مشکلات کمتری در این بخش روبرو شوند.
وی افزود: همچنین طرح فاضلاب بافت تاریخی بوشهر با 700 میلیارد ریال اعتبار نیز در دست اجراست که اکنون بیش از 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
6047/6043
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استان بوشهر برق زمین مدرسه وزارت نیرو 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۱۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است