Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برخی مواقع قانون‌هایی که در گذشته وضع شده، مانعی برای توسعه گلخانه‌ها است در صورتی که قانون وحی منزل نیست و حتی برخی از آنها کارشناسی شده نیست. ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۴ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدعلی طهماسبی ظهر امروز در همایش نقش سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در توسعه کشت‌های گلخانه‌ای با اشاره به اقبال دنیا به توسعه گلخانه به ویژه در کشورهای آسیایی اظهار داشت: کشورهای اروپایی نیز با تکنولوژی‌های پیشرفته به صنعت گلخانه وارد شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه ایران در صنعت گلخانه‌سازی حرف برای گفتن دارد، گفت: در طراحی و ساخت گلخانه امروز ایران به نقطه خوبی رسیده است و باید برای توسعه این مسیر موانع از پیش پای سرمایه‌گذاران برداشته شود و راه هموار گردد. 

طهماسبی با اشاره به اینکه برای توسعه گلخانه‌ها بخشنامه‌های زیادی شده است، افزود: ستادهای اقتصاد مقاومتی در استان‌ها بسیاری از مشکلات را حل کرد و علاوه بر آن ما در جهاد کشاورزی تجربه استان‌ها را در اختیار همه قرار می‌دهیم. 

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی بیان کرد: برخی مواقع قانون‌هایی که در گذشته وضع شده، مانعی برای توسعه گلخانه‌ها است در صورتی که قانون وحی منزل نیست و حتی برخی از آنها کارشناسی شده نیست. 

وی با بیان اینکه استانداری‌ها می‌توانند براساس تشخیص خود در زمینه توسعه گلخانه‌ها اقدام کنند، عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که همواره مشکل بوده رعایت حریم در موضوع گلخانه‌ها است که کارشناسی شده نبوده است. 

توسعه گلخانه‌ها به تحقق رونق تولید در زمینه کشاورزی می‌انجامدگلخانه 200 هکتاری با اشتغالزایی 1400 نفر در پارس‌آباد احداث می‌شودراه اندازی مجتمع بزرگ گلخانه‌ای در یزد دغدغه دولت در زمینه اشتغال‌زایی را کاهش می‌دهد

طهماسبی با اشاره به مشکل دیگر توسعه گلخانه‌ها تصریح کرد: موضوع دیگر طولانی شدن و تعداد مجوزهای لازم است که اگر همه امور تحت عنوان یک بسته گلخانه‌ای در نظر گرفته شود و همه چیز در آن جای گیرد دیگر متقاضی برای گرفتن مجوز نیاز نیست به چندین اداره مراجعه کند. 

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی گفت: یکی از مسائلی که در گلخانه‌ها باید رعایت شود، تنوع محصولات است به ویژه اینکه تقاضای بازار برای محصولات خارج از فصل زیاد است. 

وی با اشاره به برخی از شبهات درباره مخرب بودن گلخانه‌ها برای محیط زیست افزود: گازهای گلخانه‌ای ربطی به گلخانه‌های کشاورزی ندارد و گلخانه‌ها نه تنها مضر نیستند بلکه برای محیط زیست مفید نیز هستند. 

طهماسبی با بیان اینکه گلخانه‌ها بیشترین نقش را در ترسیب کربن دارند، بیان کرد: اگر گلخانه‌ها نباشند، باید هزینه‌ای برای ترسیب کربن پرداخت شود در صورتی که با توسعه گلخانه‌ها نه تنها رونق کشاورزی صورت می‌گیرد بلکه ترسیب کربن نیز انجام می‌شود. 

انتهای پیام/ن

R41382/P/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۱۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود

محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد: به عبارتی هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند ک پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده است که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف هستند در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

وی افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده است. در دکتری ۱۰ درصد رشته ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

کد خبر 6093318

دیگر خبرها

  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت